Maksimitulokset-kampanjan luominen

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Voit luoda yhden helposti ylläpidettävän Maksimitulokset-kampanjan mainostaaksesi tuotteitasi tai palveluitasi Google-verkostossa. Tässä artikkelissa kerrotaan eri tavoista, joilla Maksimitulokset-kampanjan voi luoda riippuen kampanjatavoitteista ja datasyötteistä. Löydät myös linkkejä materiaaleihin, joista saat apua Maksimitulokset-kampanjan optimointiin. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjoista.

Sisällys:

Ennen kuin aloitat

Maksimitulokset-kampanjoissa automatisoidaan esimerkiksi hintatarjoukset, budjetin optimointi, yleisöt, mainosaineistot ja attribuutio, jotta voit saada mainonnallasi enemmän konversioita ja arvoa. Maksimitulokset on suositeltu vaihtoehto silloin, kun

• sinulla on tiettyjä mainonta- ja konversiotavoitteita
  • haluat maksimoida kampanjasi tulokset eikä sinulla ole tiettyjä kanavia, joissa haluat mainostesi näkyvän
  • haluat hyödyntää Googlen kaikkia mainoskanavia helposti käyttämällä vain yhtä kampanjaa
  • haluat tavoittaa suuremman yleisön ja saada lisää konversioarvoa avainsanoihin perustuvien Hakukampanjoiden lisäksi.

Mitä kampanjan luomisen jälkeen tapahtuu?

Kun olet luonut kampanjan, voi mennä jonkin aikaa, ennen kuin Google-mainoksesi alkavat saada impressioita. Viive voi johtua seuraavista syistä:

• Automaattisia hintatarjousstrategioita käyttävien kampanjoiden optimointi vaatii aikaa. Tuloksissa ja kuluissa voi esiintyä vaihtelua, kun Googlen tekoäly opettelee, miten optimoida hintatarjoukset valitsemiesi tavoitteiden mukaan.
  • Uusien tai muokattujen mainosten käytäntöjenmukaisuuden tarkastamiseen menee 1–2 päivää.
  • Jos muutat kampanja-asetuksia, Googlen tekoälyllä menee jonkin aikaa muutoksiin sopeutumiseen.

Jos mainoksesi ei vielä kolmen arkipäivänkään jälkeen saa impressioita, lue artikkeli Maksimitulokset-kampanjoiden näkymiseen tai vähäiseen liikenteeseen liittyvät ongelmat.

Siirry kampanjoihin

Miten saat kampanjasta parhaan mahdollisen hyödyn?

Voit julkaista menestyviä kampanjoita ja maksimoida niiden näkymisen ajan mittaan varmistamalla, että konversioseuranta ja uudelleenmarkkinointilistat on otettu oikein käyttöön. Tutustu seuraaviin parhaisiin käytäntöihin ennen Maksimitulokset-kampanjan luomista tai muokkaamista:

• Seuraa konversioita: Käytä Maksimitulokset-kampanjoissa konversioseurantaa. Googlen tekoäly käyttää päiväbudjetin siten, että sekä konversiotapahtumat (esim. verkko-ostokset, rekisteröitymiset ja puhelimitse tehdyt ostokset) että konversioarvo voidaan maksimoida. Voit luoda Maksimitulokset-kampanjoita ilman konversioseurantaa tai täyttämättä konversioseurannan vaatimuksia, mutta se voi rajoittaa kampanjoihin käytettävää summaa.
  • Käytä uudelleenmarkkinointilistoja: Käytä Maksimitulokset-kampanjoissa useimmin päivittyviä uudelleenmarkkinointilistojasi. Jos haluat mainoksillesi mahdollisimman hyvän kattavuuden, listoissa on oltava yli 100 aktiivista käyttäjää 30 viime päivän ajalta ja vähintään yksi uusi käyttäjä kahden viime päivän ajalta. Voit käyttää aiemmin luotuja Maksimitulokset-kampanjoita, vaikka uudelleenmarkkinoinnin vaatimukset eivät täyttyisi, mutta se voi rajoittaa kampanjoihin käytettävää summaa.

Maksimitulokset-kampanjan luontivaihtoehdot

Maksimitulokset-kampanjan tavoitteet

Voit luoda Maksimitulokset-kampanjan, jos kampanjan tavoite on "Myynti", "Liidit", "Liikenne verkkosivustolle" tai "Toimipistekäynnit ja paikalliset tarjoukset" tai jos luot kampanjan ilman tavoitekohtaista opastusta. Tutustu alla oleviin kampanjan luontivaihtoehtoihin ja selvitä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten tavoitteidesi ja datasyötteidesi perusteella.

Verkkomyynti- tai liidienluontitavoitteita käyttävän kampanjan luominen

Yksi yrityksen omistajien yleisimmistä tavoitteista on saada asiakkaat tekemään tietty asia. Voit luoda Maksimitulokset-kampanjan lisätäksesi myyntiä ja luodaksesi liidejä.

Lue lisää verkkomyynti- tai liidienluontitavoitteita käyttävän kampanjan luomisesta.

Kauppiaskeskus-syötettä käyttävän kampanjan luominen

Kauppiaskeskus-syötteet sisältävät mainostettavat tuotteet tai palvelut. Voit luoda syötettäsi käyttävän Maksimitulokset-kampanjan saadaksesi lisää myyntiä syötteen sisältämille tuotteille.

Lue lisää Kauppiaskeskus-syötettä käyttävän kampanjan luomisesta.

Toimipistetavoitetta käyttävän kampanjan luominen

Toimipistetavoitteita käyttämällä voit tarjota potentiaalisille asiakkaille tietoja, joiden avulla he voivat päättää, milloin ja miten toimipisteissä kannattaa käydä. Kun luot toimipistetavoitetta käyttävän Maksimitulokset-kampanjan, sinun on helpompi mainostaa YouTubessa ja muissa Googlen palveluissa. Lue lisää toimipistetavoitteita käyttävistä Maksimitulokset-kampanjoista.

Lue lisää toimipistetavoitetta käyttävän kampanjan luomisesta.

Toimipistetavoitteita, paikallisia mainosmuotoja ja paikallisia tuotemainoksia käyttävän kampanjan luominen

Paikallisissa tuotemainoksissa saatavilla olevat tuotteet näkyvät Google-hakuja tekeville ihmisille, jotka ovat kauppasi lähellä. Mainoksista ihmiset saavat tietoja esimerkiksi lähellä olevasta valikoimasta ja siitä, voiko tuotteita ostaa verkosta ja noutaa kaupasta. Voit käyttää optimoinnissa toimipistetavoitteita sisältäviä Maksimitulokset-kampanjoita samalla, kun tuotteet näkyvät paikallisten tuotteiden mainoksissa ja paikallisissa mainosmuodoissa.

Lue lisää paikallisia tuotemainoksia sisältävän kampanjan luomisesta.

Matkatavoitetta käyttävän kampanjan luominen

Matkatavoitteille optimoidut Maksimitulokset-kampanjat ovat tuloskeskeisille hotellimainostajille helpoin tapa mainostaa kaikissa Googlen palveluissa. Niiden avulla mainostajat voivat luoda helposti majoituspaikkakohtaisia elementtiryhmiä ja maksimoida tulokset Google Adsissa.

Lue lisää matkatavoitetta käyttävän kampanjan luomisesta.

Tärkeää: Hintavertailupalveluohjelmaan osallistuvissa maissa Maksimitulokset-kampanjoita voi käyttää minkä tahansa hintavertailupalvelun kanssa. Mainokset näkyvät yleisillä hakutulossivuilla ja kaikilla muilla alustoilla, jotka hintavertailupalvelussa on otettu käyttöön. Lue lisää hintavertailupalveluiden käyttämisestä mainonnassa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Ohjeita kampanjaan liittyviin ongelmatilanteisiin