Om Smart Shopping-kampagner

Med Smart Shopping-kampagner kan du forenkle kampagnestyringen, maksimere konverteringsværdien og udvide rækkevidden. Denne kampagneundertype kombinerer Standard Shopping-kampagner og remarketingkampagner på Displaynetværket og bruger automatisk budgivning og annonceplacering til at promovere dine produkter og din virksomhed på flere netværk.

Sådan fungerer det

Med Smart Shopping-kampagner kombineres dit eksisterende produktfeed og dine eksisterende aktiver med Googles maskinlæring for at vise forskellige annoncer på flere netværk. Vores systemer trækker data fra dit produktfeed, tester forskellige kombinationer af de billeder og tekster, du har uploadet, og sørger derefter for, at de mest relevante annoncer bliver vist på tværs af Googles netværk, herunder Google Søgenetværket, Google Displaynetværket, YouTube og Gmail. I Europa kan annoncerne i dine Smart Shopping-kampagner blive vist hos en hvilken som helst prissammenligningstjeneste, du samarbejder med. Annoncerne vises på generelle søgeresultatsider og andre steder, som prissammenligningstjenesten har tilvalgt.

Google automatiserer også annonceplacering og budgivning for at opnå maksimal konverteringsværdi inden for dit angivne budget, så du kan få mest muligt ud af hver enkelt annonce.

Du kan oprette op til 100 Smart Shopping-kampagner, der er aktive eller sat på pause, på din Google Ads-konto. Hvis du vil maksimere effektiviteten, anbefaler Google, at du samler dine Smart Shopping-kampagner og kun opretter separate kampagner, når det er nødvendigt på grund af forretningskrav (f.eks. ved forskellige ROAS-mål til forskellige dele af dit varelager).

Generelle krav

Smart Shopping-kampagner er kræver en remarketingmålgruppe, der består af personer, der besøger dit website. Hvis din kampagne skal blive ved med at være aktiv, skal der løbende føjes nye personer til din remarketingmålgruppe. Der skal være en remarketingliste med mindst 100 aktive brugere tilknyttet din konto. Få flere oplysninger om kravene i listen med trin til at komme godt i gang med oprettelse af en kampagne.

Konverteringer

Smart Shopping-kampagner bruger konverteringssporing af hændelser såsom onlinekøb (den foretrukne kilde til konverteringshændelser), tilmeldinger, køb via telefonopkald og butiksbesøg. De maksimerer automatisk konverteringsværdien efter det daglige budget, du angiver. Få flere oplysninger om optimering af Smart Shopping-kampagner.

Annoncetyper

Smart Shopping-kampagner indeholder Shopping-produktannoncer, annoncer for lokalt butikslager og displayannoncer (herunder dynamisk remarketing og dynamisk generering af kundeemner), som er kvalificerede til at blive vist på Google Søgenetværket, Displaynetværket, YouTube og Gmail. Få flere oplysninger om krav til annoncetyper og formater.

Kampagnerapportering

Rapportering af konverteringsværdi og ROAS gør det lettere for dig at vurdere din kampagnes effektivitet. Du kan også få vist foruddefinerede rapporter segmenteret efter specifikke produktattributter, f.eks. kategori, produkttype og tilpasset etiket, ved at klikke på rapporteringsikonet () øverst på siden og vælge Foruddefinerede rapporter (Dimensioner) og derefter Shopping. Klik på den rapport, der skal vises, på rullemenuen Shopping.

Der er også mulighed for at vælge typisk rapportering, f.eks. om antal klik, konverteringer og eksponeringer.

Bemærk! Annoncerne i Smart Shopping-kampagner vises på Displaynetværket, men rapportering af visningskonverteringer er ikke tilgængelig for Shopping-kampagner.