Opret en kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Du kan oprette en enkelt kampagne af typen "Maksimal effektivitet", der er nem at administrere, for at promovere dine produkter eller tjenester på hele Google Netværket. I denne artikel finder du oplysninger om de forskellige måder, du kan oprette din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" på ud fra dine kampagnemål og datafeeds, og links til ressourcer, der kan hjælpe dig med at optimere din kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Få flere oplysninger om kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

På denne side

Før du begynder

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" automatiserer bud, budgetoptimering, målgrupper, annoncemateriale, tilskrivning og meget mere for at hjælpe dig med at opnå flere konverteringer og større værdi via din annoncering. Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" anbefales i følgende tilfælde:

• Du har specifikke annoncerings- og konverteringsmål.
  • Du vil maksimere kampagneeffektiviteten, og du er ikke begrænset af annonceringskanaler.
  • Du vil have nem adgang til alle Googles annonceringskanaler via en enkelt kampagne.
  • Du vil have yderligere rækkevidde og konverteringsværdi ud over søgeordsbaserede søgekampagner.

Det kan du forvente, når en kampagne er oprettet

Når du har oprettet din kampagne, kan der gå noget tid, før eksponeringerne i Google Ads vises. Denne forsinkelse kan skyldes:

• Kampagner, der bruger automatiske budstrategier, har brug for tid til at optimere. Du kan opleve udsving i effektiviteten eller ændringer i forbruget, mens Googles AI lærer, hvordan der kan optimeres til dine angivne mål.
  • Det tager 1-2 dage, før nyligt oprettede eller redigerede annoncer gennemgås for at sikre, at de overholder alle politikkrav.
  • Det tager lidt tid for Googles AI at justere visningen, hvis du foretager ændringer i dine kampagneindstillinger.

Hvis din annonce ikke modtager nogen eksponeringer efter 3 hverdage, kan du se Sådan løser du problemer, der har medført, at Google Ads-kampagner af typen "Maksimal effektivitet" ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik.

Gå til Kampagner

Få mest muligt ud af din kampagne

For at køre en effektiv kampagne og maksimere, hvordan dine kampagner vises over tid, skal du sikre dig, at både konverteringssporing og remarketinglister er konfigureret korrekt. Gennemgå følgende bedste praksis, inden du opretter eller redigerer en kampagne af typen "Maksimal effektivitet":

• Spor dine konverteringer: Du bør bruge konverteringssporing sammen med dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet". Takket være Googles AI-teknologi kan du ikke bare maksimere antallet af konverteringshændelser såsom onlinekøb, tilmeldinger og køb via telefonopkald, men også konverteringsværdien, så du får lettere ved at vælge, hvordan det daglige budget skal bruges. Du kan oprette kampagner af typen "Maksimal effektivitet" uden konverteringssporing eller uden at opfylde kravene til konverteringssporing, men din kampagnes forbrug kan være begrænset
  • Brug remarketinglister: Du bør bruge dine mest opdaterede remarketinglister sammen med dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet". For at sikre størst mulig dækning for dine annoncer skal du have mere end 100 aktive brugere inden for de seneste 30 dage og mindst én ny bruger inden for de seneste 2 dage. Du kan godt køre allerede oprettede kampagner af typen "Maksimal effektivitet" uden at opfylde kravene til remarketing, men din kampagnes forbrug kan være begrænset.

Muligheder for at oprette din kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

Mål for en kampagne af typen Maksimal effektivitet

Du kan oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", hvis dit kampagnemål er "Salg", "Kundeemner", "Websitetrafik" eller "Lokale butiksbesøg og kampagner", eller hvis du opretter en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål. Gennemgå nedenstående muligheder for at finde frem til den ideelle måde at oprette din kampagne på baseret på dine mål og datafeeds.

Opret en kampagne med mål for onlinesalg eller generering af kundeemner

Et af de mest almindelige mål blandt virksomhedsejere er at opfordre kunderne til at foretage en bestemt handling. Du kan oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for at øge salget og generere kundeemner.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne med mål for onlinesalg eller generering af kundeemner.

Opret en kampagne ved hjælp af et Merchant Center-feed

Merchant Center-feeds er samlinger af produkter eller tjenester, som du vil annoncere for. Du kan oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med dit feed for at øge salget af de produkter, du har uploadet.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne ved hjælp af et Merchant Center-feed.

Opret en kampagne med et butiksmål

Med butiksmål kan du give potentielle kunder de oplysninger, de skal bruge for at beslutte, hvornår og hvordan de skal besøge dine butikker. Du kan oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med et butiksmål for at gøre det nemt at promovere på Google-tjenester som YouTube. Få flere oplysninger om kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for butiksmål.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne med et butiksmål.

Opret en kampagne med butiksmål ved brug af annoncer for lokalt butikslager og andre formater for lokale annoncer

Med annoncer for lokalt butikslager kan du få dine tilgængelige produkter vist for folk, der søger på Google og befinder sig i nærheden af din butik. Denne type annoncer giver brugerne oplysninger om, hvilke produkter der er på lager i din butik, og om det er muligt at købe dine produkter online og afhente dem i butikken. Du kan bruge kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med butiksmål til optimering, når du viser annoncer for lokalt butikslager (LIA, local inventory ads) og andre formater for lokale annoncer.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne ved brug af annoncer for lokalt butikslager.

Opret en kampagne med et rejsemål

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål er den nemmeste metode, resultatorienterede annoncører kan bruge til at vise annoncer for hoteller via alle Google-tjenester. Det gør det nemt for annoncører at oprette ejendomsspecifikke aktivgrupper og maksimere effektiviteten via Google Ads.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne med et rejsemål.

Vigtigt! I de lande, hvor der er mulighed for at deltage i programmet for prissammenligningstjenester (CSS, Comparison Shopping Service), kan kampagner af typen "Maksimal effektivitet" bruges sammen med en hvilken som helst prissammenligningstjeneste. Annoncerne vises på sider med generelle søgeresultater og andre platforme, som CSS har tilvalgt. Få flere oplysninger om annoncering via prissammenligningstjenester.

Relaterede links

Find og løs problemer i forbindelse med din kampagne