Opprett out-stream-videokampanjer

Med out-stream-annonser kan du bidra til å utvide rekkevidden til videokampanjer ved at du deler annonsen din med en større målgruppe på mobilenheter og nettbrett.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter out-stream-kampanjer.

Før du begynner

Hvis du ikke har kjennskap til out-stream-kampanjer, kan du finne ut mer i denne artikkelen.

Du trenger følgende for å lage en annonse:

nettadressen til YouTube-videoen din

• logobilde (format: JPG, GIF eller PNG. Anbefalt høyde/bredde-forhold: kvadrat på minst 200 x 200 piksler, gjennomsiktig bakgrunn)
  • overskrift og beskrivelse
  • nettadresse for landingssiden

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Velg Kampanjer, og klikk deretter på plussknappen for å opprette en ny videokampanje.
  3. Velg Merkevarebevissthet og rekkevidde-målet.
  4. Velg Out-stream-kampanjeundertypen.
  5. Legg inn navn, budsjett og (eventuelt) start- og sluttdatoer for kampanjen.
  6. Opprett en annonsegruppe, og legg inn et budbeløp.
  7. Angi målrettingsinformasjon.
  8. Lag annonsen din med en video, logo, overskrift, beskrivelse og endelig nettadresse.
  9. (Valgfritt) Velg et miniatyrbilde som skal vises før videoen spilles av.
  10. Klikk på Lagre og fortsett.