Een outstream-videocampagne maken

Met outstream-advertenties kunt u het bereik van uw videocampagne vergroten door uw advertentie te delen met een bredere doelgroep van mensen die mobiele apparaten en tablets gebruiken.

In dit artikel leggen we u stap voor stap uit hoe u een outstream-campagne maakt.

Voordat u begint

Als u niet bekend bent met outstream-campagnes, kunt u meer informatie over outstream-videocampagnes lezen.

U heeft het volgende nodig om uw advertentie te maken:

De URL van uw YouTube-video

• Logo-afbeelding (indeling: JPG, GIF of PNG, aanbevolen beeldverhouding: vierkant en minimaal 200 x 200 pixels, transparante achtergrond)
  • Kop en beschrijving
  • URL van bestemmingspagina

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Selecteer Campagnes en klik vervolgens op de plusknop om een ​​nieuwe videocampagne te maken.
  3. Kies het doel voor merkbekendheid en bereik.
  4. Selecteer het campagnesubtype Outstream
  5. Geef de naam, het budget en (optioneel) de start- en einddatums van uw campagne op.
  6. Maak een advertentiegroep en geef uw biedingsbedrag op.
  7. Stel uw targetinginformatie in.
  8. Maak uw advertentie, met een video, logo, kop, beschrijving en uiteindelijke URL.
  9. (Optioneel) Selecteer een miniatuur die wordt weergegeven voordat de video wordt afgespeeld.
  10. Klik op Opslaan en doorgaan.