Outstream-videokampanjan luominen

Outstream-mainokset auttavat lisäämään bränditietoisuutta, sillä niiden avulla useammat ihmiset näkevät videosi sivustoilla ja sovelluksissa myös YouTuben ulkopuolella. Outstream-mainokset ovat vain mobiililaitteille tarkoitettuja mainoksia, joten käyttäjät voivat toistaa Videomainoksesi napauttamalla tai vierittää helposti sen ohi lukiessaan uutisia tai ollessaan verkko-ostoksilla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Outstream-kampanja määritetään.

Ennen kuin aloitat

• Jos tämä kampanjatyyppi ei ole sinulle ennestään tuttu, lue lisää artikkelista Tietoja Outstream-videokampanjoista.
  • Outstream-kampanjoissa tarvitaan logo. Logosi on oltava näiden ohjeiden mukainen:
    • Muoto: JPG, GIF tai PNG
    • Tiedoston enimmäiskoko: 200 kt
    • Suositeltu kuvasuhde: 1:1, neliö (200 x 200 pikseliä), läpinäkyvä tausta

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta  ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse tavoitteeksi Brändin tunnettuus ja tavoittavuus.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Video.
  6. Valitse kampanjan alatyypiksi Outstream
  7. Klikkaa Jatka
  8. Lisää kampanjalle nimi.
  9. Valitse "Budjetti ja päivämäärät" ‑osiosta budjettityyppi sekä kampanjan alkamis- ja päättymispäivä.
    • Valitse budjettityypiksi Päiväkohtainen (keskimääräinen summa, jonka olet valmis käyttämään joka päivä) tai Kampanja yhteensä (kokonaisbudjetti, jonka olet valmis käyttämään koko kampanjan aikana) ja lisää haluamasi summa.
  10. Valitse ne kielet ja alueet, joihin haluat kohdistaa kampanjan.
  11. Määritä, missä et halua kampanjan näkyvän, valitsemalla sisällön poissulkemisasetukset.
  12. (Valinnainen) Klikkaa Lisäasetukset, jos haluat kohdistaa kampanjan tietyille laitteille, rajoittaa näyttötiheyttä tai asettaa mainokselle aikataulun.
  13. Nimeä mainosryhmä.
  14. (Valinnainen) Valitse haluamasi demografiset tiedot ja yleisötyypit sen mukaan, keitä haluat tavoittaa.
  15. (Valinnainen) Valitse avainsanat, aiheet sekä sijoittelut, joissa haluat mainostesi näkyvän.
  16. Lisää tuhannen näkyvän impression hinta.
  17. Valitse Uusi Videomainos.
  18. Luo mainos editorin avulla.
    • YouTube-videosi: Etsi lataamasi video tai liitä YouTubesta kopioimasi videon URL-osoite.
    • Otsikko: Lisää otsikko, joka edistää tuotteesi tai palvelusi myyntiä (enintään 80 merkkiä).
    • Kuvaus: Lisää tuotteen tai palvelun kuvaus (enintään 100 merkkiä).
    • Toimintakehotus: Lisää toimintakehotus, joka saa katsojat klikkaamaan mainosta (enintään 15 merkkiä).
    • Logo: Lisää mainoksessa esitettävän yrityksen logo.
    • Lopullinen URL: Lisää lopullinen URL eli laskeutumissivu, jolle kävijät siirtyvät, kun mainoksesi saa heidät aktivoitumaan.
  19. (Valinnainen) Klikkaa "Mainoksen URL-vaihtoehdot (tarkennettu)", jos haluat lisätä seurantamallin, lopullisen URL-osoitteen jälkiliitteen tai omia parametreja lopulliseen URL-osoitteeseen.
  20. Lisää mainokselle nimi.
  21. Klikkaa Luo kampanja.