Outstream-videokampanjan luominen

Outstream-mainosten avulla voit laajentaa Videokampanjasi kattavuutta jakamalla mainoksen entistä laajemmalle yleisölle mobiililaitteiden ja tablettien käyttäjien keskuudessa.Tässä artikkelissa kerrotaan, miten määrität Outstream-kampanjan.

Ennen kuin aloitat

Jos tämä kampanjatyyppi ei ole sinulle ennestään tuttu, lue lisää artikkelista Tietoja Outstream-videokampanjoista.

Mainoksen luomiseen tarvitaan seuraavat asiat:

• YouTube-videon URL-osoite
  • logokuva
    • muoto: JPG, GIF tai PNG
    • suositeltu kuvasuhde vähintään 200 x 200 pikselin neliö, läpinäkyvä tausta
  • otsikko ja kuvaus
  • laskeutumissivun URL-osoite.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta  ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse tavoitteeksi Brändin tunnettuus ja tavoittavuus.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Video.
  6. Valitse kampanjan alatyypiksi Outstream.
  7. Lisää kampanjalle nimi ja budjetti.
  8. (Valinnainen) Lisää kampanjalle alkamis- ja päättymispäivä.
  9. Luo mainosryhmä ja lisää hintatarjous.
  10. Määritä kohdistustiedot.
  11. Luo mainos ja liitä siihen video, logo, otsikko, kuvaus ja lopullinen URL-osoite.
  12. (Valinnainen) Valitse pikkukuva, joka näytetään, ennen kuin videon toisto alkaa.
  13. Valitse Tallenna ja jatka.