Opret en outstream-videokampagne

Outstream-annoncer hjælper med at udvide rækkevidden af din videokampagne ved at dele din annonce med et bredere publikum af brugere, som har mobilenheder og tablets.

I denne artikel guider vi dig gennem de trin, der er nødvendige for at oprette en outstream-kampagne.

Før du begynder

Hvis du ikke ved, hvordan outstream-kampagner fungerer, kan du læse mere Om outstream-videokampagner.

Når du vil oprette din annonce, skal du bruge:

Webadressen for din YouTube-video

• Logobillede (format: JPG, GIF eller PNG. Anbefalet billedformat: kvadrat med mindst 200 x 200 pixel, gennemsigtig baggrund)
  • Overskrift og beskrivelse
  • Webadresse for landingsside

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Kampagner, og klik derefter på plusknappen for at oprette en ny videokampagne.
  3. Vælg målet Brandbevidsthed og rækkevidde.
  4. Vælg kampagneundertypen Outstream
  5. Angiv navn, budget og (valgfrie) start- og slutdatoer for din kampagne.
  6. Opret en annoncegruppe, og indtast dit budbeløb.
  7. Angiv dine målretningsdetaljer.
  8. Opret din annonce med video, logo, overskrift, beskrivelse og endelig webadresse.
  9. (Valgfrit) Vælg et miniaturebillede, der vises, før videoen går i gang.
  10. Klik på Gem og fortsæt.