Opret en outstream-videokampagne

Outstream-annoncer er med til at øge din videokampagnes rækkevidde, i og med at de bliver vist for en bredere målgruppe bestående af brugere med mobilenheder og tablets. I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en outstream-kampagne.

Før du begynder

Få flere oplysninger om outstream-kampagner, hvis du ikke har prøvet at bruge denne kampagnetype før.

Du skal bruge følgende for at oprette en annonce:

• Webadressen til en YouTube-video
  • Et logobillede
    • Format: JPG, GIF eller PNG
    • Anbefalet billedformat: Kvadrat på mindst 200 x 200 pixels med gennemsigtig baggrund
  • Overskrift og beskrivelse
  • Webadresse for landingsside

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen (), og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg målet Brandbevidsthed og rækkevidde.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Vælg kampagneundertypen Outstream
  7. Angiv et kampagnenavn og et budget.
  8. Angiv en start- og slutdato for din kampagne (valgfrit).
  9. Opret en annoncegruppe, og angiv dit budbeløb.
  10. Angiv oplysninger om målretning.
  11. Opret din annonce med video, logo, overskrift, beskrivelse og endelig webadresse.
  12. (Valgfrit) Vælg et miniaturebillede, der vises, før videoen går i gang.
  13. Klik på Gem og fortsæt.