Opret en outstream-videokampagne

Outstream-annoncer er med til at øge brandbevidsthed ved at få dine videoer vist til flere personer på websites og apps uden for YouTube. Outstream-annoncer er mobilspecifikke annoncer, så folk kan trykke for at afspille din videoannonce eller nemt kan rulle forbi, når de læser nyheder eller køber produkter. I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en outstream-kampagne.

Før du begynder

• Få flere oplysninger om outstream-kampagner, hvis du ikke har prøvet at bruge denne kampagnetype før.
  • Der skal bruges et logo til outstream-kampagner. Dit logo skal følge disse retningslinjer:
    • Format: JPG, GIF eller PNG
    • Maks. filstørrelse: 200 kB
    • Anbefalet billedformat: 1:1 kvadrat (200 x 200 pixels), gennemsigtig baggrund

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen (), og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg målet Brandbevidsthed og rækkevidde.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Vælg kampagneundertypen Outstream
  7. Klik på Fortsæt
  8. Navngiv din kampagne.
  9. Angiv budgettype samt start- og slutdato for kampagnen i sektionen "Budget og datoer".
    • Som budgettype skal du vælge Dagligt (det gennemsnitlige beløb, du vil bruge hver dag) eller Samlet kampagnebudget (det samlede budget, du vil bruge i kampagnens varighed), og angive det beløb, du vil bruge.
  10. Vælg de sprog og steder, kampagnen skal målrettes mod.
  11. Vælg dine indstillinger for indholdekskludering for at definere, hvor din kampagne skal køres.
  12. (Valgfrit) Klik på Yderligere indstillinger for at målrette mod specifikke enheder, angive en frekvensgrænse og angive en tidsplan for annoncen.
  13. Navngiv annoncegruppen.
  14. Vælg de demografiske segmenter og målgruppetyper, du vil nå ud til.
  15. Vælg de emner og søgeord, der skal udløse visning af dine annoncer, og de ønskede placeringer.
  16. Angiv dit bud for Synlig CPM.
  17. Klik på Ny videoannonce.
  18. Brug redigeringsværktøjet til at oprette din annonce.
    • Din YouTube-video: Søg efter en video, du har uploadet, eller indsæt videoens webadresse fra YouTube.
    • Overskrift: Angiv en overskrift, der promoverer dit produkt eller din tjeneste (op til 80 tegn).
    • Beskrivelse: Angiv en beskrivelse af produktet eller tjenesten (op til 100 tegn).
    • Opfordring til handling: Angiv en opfordring til handling, der ansporer folk til at klikke på annoncen (op til 15 tegn).
    • Logo: Angiv et logo for den virksomhed, der er repræsenteret i annoncen.
    • Endelig webadresse: Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, som folk besøger, når de interagerer med din annonce.
  19. (Valgfrit) Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse.
  20. Giv din annonce et navn.
  21. Klik på Opret kampagne.