Om out-stream-videoannonser

Out-stream-annonser er mobilspesifikke videoannonser som når ut til potensielle kunder på partnernettsteder.

Med disse annonsene kan du bidra til å øke merkevarebevisstheten ved å vise videoene dine for en større målgruppe. Out-stream-annonser er utformet spesielt for mobilenheter og nettbrett, så brukerne kan trykke for å spille av videoannonsen din eller enkelt rulle forbi den når de leser de siste nyhetene eller skal kjøpe produkter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan out-stream-videokampanjer fungerer.

Slik fungerer out-stream-videokampanjer

Out-stream-videoer er mobilspesifikke annonser som vises på partnernettsteder og -apper utenfor YouTube. De spilles av enten i apper eller i sideinnhold.

Annonsene spilles av automatisk når de vises på skjermen. Brukere kan slutte å ignorere dem med et trykk. Brukere kan enten rulle forbi eller avvise annonser når de vises.

Her vises annonsene

Out-stream-annonser vises på nettstedene til Googles videopartnere for mobilenheter og nettbrett på apper og mobilnettsteder.

Kostnad

Du belastes for out-stream-annonser basert på kostnad per tusende synlige visning (vCPM). Du betaler bare når folk kan se annonsen din.

Annonser regnes som synlige når halvparten av skjermplassen for videoannonsen vises i minst to sekunder.