Älykkään kampanjan mainoksen esikatseleminen Googlen hakutuloksissa

Jos haet mainostasi Googlessa etkä näe sitä, tämä ei tarkoita, ettei mainostasi näytetä. Oman mainoksen hakeminen on houkuttelevaa, mutta jos haet toistuvasti omaa yritystäsi Googlessa klikkaamatta mainostasi, sitä ei välttämättä enää näytetä sinulle jonkin ajan kuluttua. Tämä johtuu siitä, että Googlen järjestelmä tunnistaa tietokoneesi ja lakkaa näyttämästä sinulle mainoksia, jotka eivät vaikuta kiinnostavan sinua. Jos taas haet yritystäsi Googlessa ja klikkaat mainostasi, sinua veloitetaan klikkauksesta.

Mainoksen näkyminen riippuu monista tekijöistä, kuten budjetista, verkkosivuston laadusta, mainoksen laadusta ja kilpailevista mainoksista. Lue lisää siitä, miten Google päättää mainosten näyttämisestä.

Jos haluat tietää, miltä mainoksesi näyttää asiakkaiden silmissä (vaikuttamatta sen kehitykseen), toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa esikatseltavasta mainoksesta Tiedot.
  3. Etsi hallintapaneelista Mainosten esikatselu ‑kortti ja klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen valikkoa
  4. Klikkaa Muokkaa mainostekstiä.
    • Huom. Jos mainosversioita on useita, klikkaa haluamasi version kohdalta Muokkaa.
  5. Klikkaa Katso, miltä mainoksesi näyttää.