Miksi en löydä Älykkään kampanjani mainosta Googlen hakutuloksista?

Vaikka mainoksesi ei näkyisikään Google-haun yhteydessä, se voi silti näkyä muualla. Mainoksen näyttöaika ja ‑paikka riippuvat monista eri tekijöistä.

1. Älykkään kampanjan mainoksen tila

Varmista, että kampanjasi on Aktiivinen-tilassa.

• Jos kampanjasi odottaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mainoksesi ovat tarkastettavina, jotta ne ovat varmasti Google Adsin käytäntöjen mukaisia.
  • Jos kampanjasi ei ole aktiivinen, ratkaise kampanjaasi liittyvä ongelma ohjeiden avulla.
  • Jos kampanjasi on keskeytetty, vaihda tila aktiiviseksi klikkaamalla Keskeytetty-kohdan vieressä olevaa avausnuolta ja sitten Jatka kampanjaa.

2. Budjetti

Budjetti on yksi mainostesi näyttötiheyteen vaikuttavista tekijöistä. Jos haluat lisätä mainostesi näyttökertoja, kokeile nostaa budjettiasi.

Kun mainostat Google Haussa, kilpailet myös sellaisten mainostajien kanssa, jotka haluavat näyttää mainoksia yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita hakeville käyttäjille. Summa, jonka olet valmis käyttämään mainokseen, määrää mainoksesi näyttötiheyden ja näkymispaikan Googlen hakutuloksissa. Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden budjeteista.

3. Verkkosivuston laatu

Varmista, että sivustosi on korkealaatuinen ja Älykkään kampanjasi mainokseen liittyvä. Lue lisää verkkosivuston parantamisesta.

4. Mainoksen laatu

Google on sitoutunut näyttämään korkealaatuisia ja hyödyllisiä mainoksia. Varmista, että mainoksesi on hyvin laadittu ja sopiva tarjonnastasi kiinnostuneille henkilöille. Lue lisää tehokkaiden mainosten kirjoittamisesta Älykkäitä kampanjoita varten.

5. Avainsanateemat

Varmista, että Älykkäisiin kampanjoihisi liittyvät avainsanateemat kuvaavat yritystäsi tarkasti ja ovat sille sopivia, jotta mainoksesi näkyvät vain liiketoimintaasi liittyvien hakujen yhteydessä. Lue lisää avainsanateemoista.

Älykkäisiin kampanjoihin lisäämiesi avainsanateemojen avulla mainoksesi voidaan yhdistää osuviin hakuihin. Nämä haut näkyvät hallintapaneelissasi hakulausekkeina.

6. Sijaintiasetukset

Mainoksesi näkyvät valitsemissasi sijainneissa oleville käyttäjille sekä käyttäjille, jotka osoittavat kiinnostusta näitä sijainteja kohtaan. Lue lisää sijaintiasetuksista.

Muistettavaa

Jos haet omaa yritystäsi Googlesta ja klikkaat mainostasi, sinua veloitetaan tästä klikkauksesta.

Mikäli Älykkäiden kampanjoiden hallintapaneelissasi näkyy klikkauksia ja impressioita, voit olla varma siitä, että mainoksesi näkyy käyttäjille Googlessa.

Näin voit esikatsella mainoksesi

Jos haluat tietää, miltä mainoksesi näyttää asiakkaiden silmissä (vaikuttamatta sen kehitykseen), toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa esikatseltavan mainoksen kohdalta Tiedot.
  3. Etsi hallintapaneelista Mainosten esikatselu ‑kortti ja klikkaa sen oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen valikkoa .
  4. Klikkaa Muokkaa mainostekstiä.
    Huom. Jos mainosversioita on useita, klikkaa esikatseltavan version kohdalta Muokkaa.
  5. Klikkaa Katso, miltä mainoksesi näyttää.