Näin voit ratkaista Google Adsin Älykkäiden kampanjoiden näkymiseen tai vähäiseen liikenteeseen liittyviä ongelmia

Saatat välillä huomata, ettei Älykkäille kampanjoillesi kerry impressioita niin paljon kuin odotit tai että suuri osa asettamastasi päiväbudjetista jää käyttämättä. Tässä artikkelissa kerrotaan yleisiä syitä siihen, miksi mainoksesi eivät ehkä näy. Lisäksi saat ohjeita ongelmien ratkaisemiseen Google Adsin työkalujen avulla.

Ennen kuin aloitat

Mitä tapahtuu, kun kampanja on otettu käyttöön?

Jos olet äskettäin ottanut Älykkään kampanjan käyttöön, voi kulua jonkin aikaa, ennen kuin kampanjan mainokset alkavat näkyä. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Jos teet muutoksia mainosaineistoon tai sisältöön uudessa tai aiemmin luodussa kampanjassa, tarkastamme mainokset 24–48 tunnin kuluessa ja varmistamme, että ne ovat kaikkien käytäntövaatimusten mukaisia.
  • Jos teet muutoksia kampanja-asetuksiin, voi mennä jonkin aikaa, ennen kuin muutokset tulevat voimaan mainonnassa.

Siirry Google Ads ‑tilisi Kampanjat-sivulle.

Mainoksen esikatselu

Mainoksesi näkyy hakutuloksissa, jos se saa klikkauksia tai impressioita. Jos haluat nähdä, miltä mainoksesi näyttää asiakkaille (vaikuttamatta sen tuloksiin), tee näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä haluamaasi Älykästä kampanjaa.
  2. Avaa "Mainosteksti, kuvat ja laskeutumissivu" ‑kortti. Sinun on ehkä klikattava vieritysnuolta, jos mainoksia on useita ja haluat katsoa kaikkia mainosten esikatseluita.
  3. Jos haluat muokata kampanjan mainoksia, klikkaa "Mainosteksti, kuvat ja laskeutumissivu" ‑kortista "Muokkaa" ja sitten "Muokkaa mainosta".
  4. Huom. Jos mainosversioita on useita, klikkaa "Muokkaa" sen version kohdalta, jota haluat esikatsella.
  5. Klikkaa "Katso, miltä mainoksesi näyttää".

Jos mainoksesi ei vielä kolmen arkipäivänkään jälkeen saa impressioita, tarkista mahdolliset syyt tästä artikkelista.

6 yleistä syytä mainosten näkymättömyyteen tai liikenteen vähäisyyteen

1. Tiliongelmat

Jos tilisi on jäädytetty tai sillä on laskutusongelma, mainoksesi eivät näy, ennen kuin ongelma on ratkaistu.

Lue lisää tiliongelmista.

2. Aikavälit ja kampanjan alkamis- ja päättymispäivä

Näet Google Adsissa tulosdatan valitsemaltasi aikaväliltä.

Lue lisää aikaväleistä ja kampanjan alkamis- ja päättymispäivästä.

3. Kohdistus on liian suppea

Kohdistusasetusten avulla voit löytää käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneimpia yrityksestäsi. Muista kuitenkin, että aina kun lisäät uuden kohdistuksen tai uudelleenmarkkinointilistoissasi on ongelmia, mainostesi potentiaalinen tavoittavuus heikkenee.

Lue lisää liian suppeasta kohdistuksesta.

4. Kohdistus on päällekkäinen muiden kampanjoiden kanssa

Tililläsi voi olla useita kampanjoita tai mainosryhmiä, jotka voivat osallistua samoihin huutokauppoihin samantyyppisten avainsanateemojen tai muiden kohdistusasetusten takia.

Lue lisää päällekkäisestä kohdistuksesta muiden kampanjoiden.

5. Pieni budjetti

Jos budjettisi on pieni, mainoksesi eivät välttämättä näy kovin usein, sillä näin Google Ads voi varmistaa, ettei kampanja ylitä käyttörajaasi.

Lue lisää pienestä budjetista.

6. Mainos tai verkkosivusto ei ole laadukas

Google on sitoutunut julkaisemaan korkealaatuisia ja hyödyllisiä mainoksia.

Lue lisää artikkelista Mainos tai verkkosivusto ei ole laadukas.