Sådan løser du problemer med lav trafik i Smart-kampagner i Google Ads eller problemer med Smart-kampagner, der ikke kører

Du kan sommetider komme ud for, at dine Smart-kampagner ikke får så mange eksponeringer, som du ville forvente, eller at de ikke kan bruge så meget af dit angivne daglige budget. I denne artikel beskriver vi nogle almindelige årsager til, at dine annoncer måske ikke bliver vist, og hvordan du kan finde og løse problemer med værktøjerne i Google Ads.

Før du begynder

Det kan du forvente, når en kampagne er aktiveret

Hvis du for nylig har aktiveret din Smart-kampagne, kan det tagelidt tid, før din kampagne begynde at vise eksponeringer. Det kan der være nogle forskellige årsager til:

• Hvis du foretager ændringer i annoncemateriale eller aktiver i en eksisterende kampagne, som er oprettet for nylig, tager det 24-48 timer, før dine annoncer er gennemgået for at sikre, at de overholder alle politikkrav.
  • Det kan tage lidt tid for Google Ads at justere visningen, hvis du foretager ændringer i dine kampagneindstillinger.

Gå til siden Kampagner på din Google Ads-konto

Se forhåndsvisning af din annonce

Din annonce bliver vist i søgeresultaterne, hvis den genererer klik eller eksponeringer. Følg denne vejledning for at få en forhåndsvisning af, hvordan din annonce ser ud for potentielle kunder (uden at det får konsekvenser for dens effektivitet):

1. Klik på den relevante Smart-kampagne på din Google Ads-konto.
  2. Gå til kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside". Hvis du har flere annoncer, er du muligvis nødt til at klikke på rullepilen for at se alle forhåndsvisninger af annoncer.
  3. Klik på Rediger på kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside" og derefter på Rediger annonce for at redigere annoncerne i kampagnen.
  4. Bemærk! Hvis du har flere annonceversioner, skal du klikke på Rediger ud for den version, som du vil se en forhåndsvisning af.
  5. Klik på Se, hvordan din annonce vises.

Hvis du stadig ikke har opnået eksponeringer af din annonce, når der er gået tre hverdage, kan du tjekke de mulige årsager, der er angivet i denne artikel.

6 almindelige årsager til, at dine annoncer måske ikke bliver vist, eller at de får lav trafik

1. Kontoproblemer

Hvis din konto er suspenderet, eller hvis der er problemer med faktureringen på kontoen, kan du ikke køre dine annoncer, før problemet er løst.

Få flere oplysninger om kontoproblemer.

2. Datointerval og kampagnestart- og slutdato

I Google Ads får du vist effektivitetsdata for det datointerval, du vælger.

Få flere oplysninger om datointervaller og start- og slutdatoer for kampagner.

3. Målretningen er for smal

Målretningsindstillinger kan hjælpe dig med at finde de brugere, som er mest interesseret i din virksomhed, men hver gang du tilføjer målretning, eller hvis du har problemer med dine remarketinglister, indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde.

Få flere oplysninger om Målretning er for smal.

4. Målretninger overlapper med andre kampagner

Du kan have flere kampagner eller annoncegrupper på din konto, som er kvalificeret til at deltage i overlappende auktioner på grund af, at de har tilsvarende søgeordstemaer eller anden målretning.

Få flere oplysninger om Målretning overlapper andre kampagner.

5. Lavt budget

Hvis du har et lavt budget, vises dine annoncer muligvis ikke så ofte, mens Google Ads sørger for, at din kampagne ikke bruger mere end din forbrugsgrænse.

Få flere oplysninger om lavt budget.

6. Annoncen eller websitet er muligvis ikke af høj kvalitet

Google er forpligtet til at vise nyttige annoncer af høj kvalitet.

Få flere oplysninger om Annoncen eller websitet er muligvis ikke af høj kvalitet.