Se en forhåndsvisning af din Smart-kampagneannonce i Googles søgeresultater

Hvis du søger efter din annonce på Google, og den ikke vises, er det ikke ensbetydende med, at din annonce ikke kører. Vi ved godt, at det er fristende at søge efter annoncen på Google, men hvis du gentagne gange søger efter din egen virksomhed på Google uden at klikke på din annonce, bliver den muligvis ikke vist mere efter et stykke tid. Det skyldes, at Googles system genkender din computer og holder op med at vise dig annoncer, som det formodes, at du ikke er interesseret i. Hvis du søger efter din virksomhed på Google og klikker på din annonce, bliver du også debiteret for klikket.

Mange faktorer afgør, hvorvidt din annonce vises – herunder dit budget, dit websites kvalitet, annoncekvalitet, konkurrerende annoncer og meget mere. Få flere oplysninger om, hvordan Google afgør, hvilke annoncer der skal vises.

Sådan ser du, hvordan din annonce vises til kunder (uden at påvirke dens effektivitet):

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Detaljer ud for den annonce, som du vil se en forhåndsvisning af.
  3. Find kortet "Din annoncetekst" i betjeningspanelet, og klik på prikmenuen øverst til højre.
  4. Klik på Rediger annoncetekst.
    • Bemærk! Hvis du har flere annonceversioner, skal du klikke på Rediger ud for den version, som du vil se en forhåndsvisning af.
  5. Klik på Se, hvordan din annonce vises.

Relateret link