Com es poden corregir les campanyes intel·ligents de Google Ads que no s'estan publicant o que tenen poc trànsit

De vegades, és possible que les campanyes intel·ligents no difonguin tantes impressions com esperàveu, o que no puguin gastar gran part del pressupost diari que heu definit. En aquest article s'hi indiquen els motius habituals pels quals és possible que els anuncis no s'estiguin difonent, així com la manera com podeu resoldre el problema amb les eines de Google Ads.

Abans de començar

Què cal esperar quan una campanya està activada

Si heu activat la campanya intel·ligent recentment, pot ser que tardi una mica a començar a difondre impressions. Això pot passar per diversos motius:

• Si feu canvis en les creativitats o en els recursos d'una campanya existent o que acabeu de crear, es tarda de 24 a 48 hores a revisar els anuncis a fi de garantir que compleixen tots els requisits de la política.
  • És possible que Google Ads tardi una mica a ajustar la difusió si feu canvis a la configuració de la campanya.

Aneu a la pàgina Campanyes del compte de Google Ads

Previsualitzar l'anunci

El vostre anunci es mostra als resultats de cerca si rep clics o impressions. Seguiu aquestes instruccions per previsualitzar l'aspecte que tindrà l'anunci quan els clients el vegin (sense afectar-ne el rendiment):

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la campanya intel·ligent corresponent.
  2. Aneu a la targeta "Text de l'anunci, imatges i pàgina de destinació". Si teniu més d'un anunci, és possible que hàgiu de fer clic a la fletxa de desplaçament per veure les previsualitzacions de tots els anuncis.
  3. Per editar els anuncis de la campanya, feu clic a l'opció Edita que hi ha a la targeta "Text de l'anunci, imatges i pàgina de destinació" i, tot seguit, seleccioneu Edita l'anunci.
  4. Nota: si teniu diverses versions de l'anunci, feu clic a Edita a la versió de l'anunci que vulgueu previsualitzar.
  5. Feu clic a Vegeu com es mostrarà l'anunci.

Si l'anunci continua sense rebre impressions al cap de tres dies laborables, comproveu els motius que s'enumeren en aquest article.

Sis motius habituals pels quals és possible que els anuncis no s'estiguin publicant o que tinguin un trànsit baix

1. Problemes del compte

Si el vostre compte està suspès o teniu un problema de facturació al compte, no podreu publicar els anuncis fins que no es resolgui el problema.

Obteniu més informació sobre els problemes del compte.

2. Intervals de dates i dates d'inici i de finalització de les campanyes

Google Ads us mostra les dades de rendiment de l'interval de dates que seleccioneu.

Obteniu més informació sobre els intervals de dates i les dates d'inici i de finalització de les campanyes.

3. La segmentació és massa restringida

Tot i que la configuració de la segmentació us ajuda a trobar el conjunt d'usuaris més interessats en la vostra empresa, cada vegada que afegiu una segmentació (o si teniu problemes amb les llistes de remàrqueting) restringiu l'abast potencial dels vostres anuncis.

Obteniu més informació sobre segmentació massa restringida.

4. La segmentació se superposa a altres campanyes

És possible que el vostre compte tingui diverses campanyes o grups d'anuncis aptes per participar en subhastes que se superposen a causa de la presència de temes de paraula clau o altres segmentacions similars.

Obteniu més informació sobre la superposició de la segmentació amb altres campanyes.

5. Pressupost baix

Quan teniu un pressupost baix, és possible que els anuncis no es difonguin tan sovint, ja que Google Ads s'assegura que la despesa de la campanya no superi el límit de despesa.

Obteniu més informació sobre el pressupost baix.

6. És possible que l'anunci o el lloc web no siguin d'alta qualitat

Google es compromet a mostrar anuncis útils i d'alta qualitat.

Obteniu més informació sobre quan és possible que l'anunci o el lloc web no siguin d'alta qualitat.