Om kontoavslutning

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Det er to hovedgrunner til at Google Ads-kontoer kan avsluttes:

• En bruker med administratortilgang til kontoen har bedt om å avslutte kontoen. Finn ut hvordan du avslutter Google Ads-kontoer
  • Google Ads-kontoen din har vært inaktiv i over 15 måneder. Dette betyr at du ikke har hatt kontokostnader i denne perioden, noe som fører til at kontoen avsluttes automatisk. Hvis du administrerer andre aktive Google Ads-kontoer, blir de ikke påvirket av at den inaktive Google Ads-kontoen din blir avsluttet.
    • Husk at hvis kontoen din ble avsluttet på grunn av inaktivitet, blir den ikke vist i tilknyttede managerkontoer med mindre du velger å vise avsluttede kontoer. Finn ut mer om visning av kontoer

Du får se denne informasjonen

Når en konto er avsluttet, mottar du et e-postvarsel. Som alltid kan du logge på og få tilgang til den avsluttede kontoen. Du bør dobbeltsjekke kunde-ID-en din for å være sikker på at du har valgt rett konto. I kontoen får du se et varsel om at kontoen er avsluttet, men du kan når som helst aktivere den på nytt ved å klikke på Aktivér på nytt i varselet.

Etter at kontoen er avsluttet

Dette skjer etter at kontoen din er avsluttet:

• Alle remarketinglister som eies av kontoen som er avsluttet, innbefattet Kundematch, får statusen «Avsluttet», slik at det ikke legges til nye brukere i disse listene.

Omtrent en måned etter at kontoen er avsluttet, fjerner vi dataene dine på denne måten:

• Varigheten av inkludering oppdateres til én dag for alle remarketinglister som eies av den avsluttede kontoen, innbefattet Kundematch. Med dette tømmes disse listene for brukere.
  • Lister som deles med andre kontoer, kan ikke lenger brukes i disse kontoene etter at brukerne er fjernet.
  • Eventuelle parametere for dynamisk remarketing blir slettet.

Hvis du har en refunderbar kreditt på kontoen, bør du få beløpet tilbakebetalt innen fire–tolv uker. Finn ut mer om administrering av fakturering etter at Google Ads-kontoen er avsluttet

Ny aktivering

Du kan alltids aktivere den avsluttede kontoen din på nytt. Hvis kontoen fortsatt er inaktiv og det ikke vises annonser i den innen tre måneder etter at den ble aktivert på nytt, avsluttes kontoen automatisk igjen. Finn ut mer om hvordan du aktiverer avsluttede kontoer på nytt

Husk at kontoer som er avsluttet, ikke er tilgjengelige via Google Ads API. Du må aktivere kontoen på nytt før du forsøker å se data eller gjøre endringer i kontoen via API-et.