Sobre la cancel·lació d'un compte

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Aquí teniu els dos motius principals pels quals pot ser que es cancel·li el vostre compte de Google Ads:

• Un usuari amb accés administratiu al compte n'ha sol·licitat la cancel·lació. Més informació sobre com es pot cancel·lar el compte de Google Ads
  • El compte de Google Ads ha estat inactiu durant 15 mesos com a mínim, és a dir, no ha fet cap despesa durant més de 15 mesos, i s'ha cancel·lat de manera automàtica. Si gestioneu altres comptes de Google Ads actius, no es veuran afectats per la cancel·lació del compte inactiu.
    • Si el compte s'ha cancel·lat a causa de la inactivitat, tingueu en compte que no es mostrarà als comptes de gestor enllaçats a menys que deixeu d'amagar els comptes cancel·lats. Més informació sobre amagar comptes

Què veureu

Quan es cancel·la un compte, rebreu una notificació per correu electrònic. Com sempre, podreu iniciar la sessió al compte per accedir-hi. Comproveu l'identificador de client detingudament per assegurar-vos que estigueu mirant el compte correcte. Veureu una notificació al compte en què se us informarà de la cancel·lació. Podeu reactivar-lo en qualsevol moment fent clic a l'opció Torna a activar que trobareu a la notificació.

Després que es cancel·li un compte

Un cop cancel·lat el vostre compte, passarà el següent:

• Totes les llistes de remàrqueting que siguin propietat del compte cancel·lat, inclosa la segmentació per llista de clients, passaran a tenir l'estat "Tancada", de manera que no s'hi podran afegir usuaris nous.

Per tal de treure les vostres dades, aproximadament un mes després de la cancel·lació del compte es duran a terme aquestes accions:

• En totes les llistes de remàrqueting que siguin propietat del compte cancel·lat, inclosa la segmentació per llista de clients, s'actualitzarà la durada de la pertinença a 1 dia. Amb aquesta acció es trauran tots els usuaris d'aquestes llistes.
  • Després de treure els usuaris, les llistes que estiguin compartides amb altres comptes ja no es podran utilitzar en aquests comptes.
  • Se suprimiran tots els paràmetres per al remàrqueting dinàmic.

Si us queda crèdit reembossable al compte cancel·lat, rebreu un reembossament en un termini de 4 a 12 setmanes.Més informació sobre com es pot gestionar la facturació un cop cancel·lat un compte de Google Ads

Reactivació

Els comptes cancel·lats es poden reactivar en qualsevol moment. Després de reactivar-ne un, si continua inactiu i no difon anuncis durant tres mesos, es tornarà a cancel·lar automàticament. Més informació sobre com es poden reactivar els comptes cancel·lats

Tingueu present que no es pot accedir als comptes cancel·lats des de l'API de Google Ads. Per veure dades d'un compte cancel·lat o fer-hi canvis des de l'API, primer l'heu de reactivar.