Om HTML5-annoncer og spilbare annoncer til appkampagner

Du kan bruge HTML5-aktiver eller spilbare aktiver til at fange appbrugernes opmærksomhed på en interaktiv og underholdende måde. I denne artikel kan du læse, hvor HTML5-aktiver eller spilbare aktiver kan optræde, hvilke størrelser og formater du kan uploade til din appkampagne, og hvordan vi måler interaktioner og konverteringer.

Bemærk! AMPHTML-aktiver understøttes ikke i appkampagner.

Hvor og hvordan dine annoncer kan blive vist

HTML5-aktiver og spilbare aktiver kan blive kombineret med andre aktiver såsom appikonet, appbeskrivelsen eller beskrivelsesteksten, når de bliver vist på Google Displaynetværket. Appkampagner tager højde for dine kontoindstillinger, hvad angår ekskluderinger, du har angivet for websider og apps. Få flere oplysninger om, hvordan du ekskluderer placeringer på kontoniveau

Størrelser og formater for HTML5-annoncer og spilbare annoncer

Læs disse tips til oprettelse af HTML5-aktiver, inden du opretter en appkampagne:

• Aktuelt accepterede attributter for HTML5:
    • Retningstags (dine aktiver vises som fuldskærmsannoncer på de fleste enheder)
      Retning Retningen er angivet i HTML
      Stående format

Anbefalet: <meta name="ad.orientation" content="portrait">

Også acceptabelt: <meta name="ad.size" content="width=320,height=480">

Liggende format

Anbefalet: <meta name="ad.orientation" content="landscape">

Også acceptabelt: <meta name="ad.size" content="width=480,height=320">

Stående og liggende format <meta name="ad.orientation" content="portrait,landscape">
  • Hvis du vil validere dine HTML5-aktiver inden upload, skal du køre din ZIP-fil gennem HTML5-valideringsværktøjet i Google Ads.
  • Upload aktivet som en ZIP-fil med en maksimal størrelse på 5 MB. Selve ZIP-filen må ikke indeholde over 512 filer.
  • Du kan uploade op til 20 ZIP-filer for hver annoncegruppe.
  • UTF-8 skal bruges til ikke-ASCII-tegn.
  • HTML5-aktivet skal have et responsivt design, da det gengives i en række forskellige visningsstørrelser i fuld skærm.
  • Det er nu muligt at bruge lyd og videoer i HTML5-annoncer til appkampagner.
    • Bemærk! Lyden må ikke være aktiveret, før brugeren interagerer med en spilbar annonce.

Hvis du har problemer med at uploade aktiver, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med HTML5-aktiver for appkampagner.

Sådan måles dine annoncer

Appkampagner med HTML5-annoncer og spilbare annoncer giver dine nuværende og potentielle appbrugere en fordybende oplevelse, da de får mulighed for at opleve appen, før de downloader den. Da brugerne muligvis interagerer med HTML5-annoncen eller den spilbare annonce, men først downloader den på et senere tidspunkt, er det vigtigt nøjagtigt at måle brugernes interaktioner, og hvilken indvirkning interaktionerne har på antallet af konverteringer.

Engagementer

• Hvad er engagementer? Et engagement tælles, når en bruger interagerer med eller klikker på din HTML5-annonce eller spilbare annonce for første gang.
  • Sådan faktureres engagementer for appannoncer: HTML5-annoncer eller spilbare annoncer debiteres efter pris pr. engagement (CPE, cost-per-engagement). Du faktureres for et engagement, som registreres, når en bruger interagerer med eller klikker på din HTML5-annonce eller spilbare annonce for første gang.
  • Sådan måles konverteringer: For HTML5-annoncer eller spilbare annoncer tæller det som en konvertering, når en bruger installerer appen senest 30 dage efter et engagement. Få flere oplysninger om konverteringsperioder for mobilapps.

Fordele

• Større nøjagtighed, når effektiviteten af dine HTML5-annoncer eller spilbare annoncer for appinstallation måles.
  • Forbedrede og mere nøjagtige konverteringsdata til optimering af konverteringer.

Hvis du ikke bruger Google Web Designer

HTML-krav

HTML5-aktiver skal indeholde følgende:

• Erklæringen <!DOCTYPE html>
  • <html>-tag
  • <body>-tag
  • Metatag med annonceformatets retning inde i <head>-tagget. Eksempel: <meta name="ad.orientation" content="portrait">

Eksplicitte afslutningstags (indlejrede afslutningstags accepteres ikke):

• Eksempel på gyldige afslutningstags: <path></path>
  • Eksempel på, hvad man ikke skal gøre: <path> eller <path />

I henhold til disse krav kan det være nødvendigt, at indlejrede SVG'er flyttes til separate filer i ZIP-pakken.

Krav til upload

Der skal refereres til al kode og alle aktiver med en relativ sti til de ressourcer, der er inkluderet i .ZIP-filen.

Eksterne referencer er ikke tilladt med undtagelse af referencer til:

Klikbare knapper

Hvis du vil sikre dig, at brugerne kan klikke på din knap med opfordring til handling (f.eks. "Download"), skal du følge denne vejledning for at inkludere scriptet exitapi.js. Hvis du ikke inkluderer scriptet exitapi.js, tilføjer Google Ads en knap med opfordring til handling ("Installer") for dig.

Vejledning

1. Inkluder følgende script i <head>-tagget i HTML-koden: <script type="text/javascript" src="https://tpc.googlesyndication.com/pagead/gadgets/html5/api/exitapi.js"> </script>
  2. Udfør derefter følgende JavaScript-kald for at aktivere din endelige webadresse: ExitApi.exit()
    • Send f.eks. en forbruger til den endelige webadresse ved hjælp af et standardanker:
      • <a onclick="ExitApi.exit()">Learn more</a>

Hvis du bruger Google Web Designer

Annoncemiljø Når du opretter et aktiv i Google Web Designer, skal du angive miljøet "Google Ads".
Understøttede komponenter
  • Strygbart galleri
  • Karruselgalleri
  • 360°-galleri
  • Gallerinavigation
  • Billedknap
  • Spritesheet
Udgiv via Google Ads I Google Web Designer:
  1. Klik på Udgiv.
  2. Vælg Offentliggør lokalt.
  3. Upload den derved genererede ZIP-fil til Google Ads.
Begrænsninger
  • Udvidelige annoncer understøttes ikke.
  • Alle billeder, der bruges i HTML5-annoncer, skal være lokale billeder, ikke henviste billeder, og de skal være en del af de aktiver, som ZIP-filen består af.
  • Kun Google-webskrifttyper understøttes. Andre webskrifttyper understøttes ikke.
  • Timer og flere afslutninger understøttes ikke for miljømæssige målretningshandlinger.
  • Lokale lagringsmetoder kan ikke bruges i HTML5-annoncer.