Opret og rediger noter

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter og redigerer noter, og hvordan du ser historikken for noter. Alle med adgang til kontoen kan tilføje, redigere eller fjerne noter på dine Google Ads-kampagne- eller annoncegruppesider. Læs herunder for at få flere oplysninger.

Opret noter

Du kan oprette noter på flere forskellige måder, afhængigt af hvor du er i Google Ads. Se herunder for at få flere oplysninger om de forskellige måder, du kan oprette noter på.

Via effektivitetsgrafen

Den første og nemmeste metode til oprettelse af en note er at holde markøren over en node på effektivitetsgrafen og tilføje en note fra det informationskort, der vises.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Brug datovælgeren over effektivitetsgrafen til at vælge et datointerval for data, som du gerne vil se.
  4. Hold markøren over en rund node på effektivitetsgrafen øverst på siden. Firkantede noder angiver eksisterende noter, som du kan redigere.
  5. Klik på Tilføj note. Du kan også klikke på Se alle noter for at se og redigere eksisterende noter for denne kampagne eller annoncegruppe.
    • Noter føjes til den annoncegruppe eller kampagne, som du får vist, når du opretter noten. Hvis du ikke har valgt en bestemt kampagne eller annoncegruppe i navigationspanelet til venstre, føjes din note til dit Google Ads-kontoniveau.
  6. Skriv indholdet af din note i "Indtast din note".
  7. Klik på Gem.

Via notepanelet

Den anden metode giver dig mulighed for at tilføje en note på en hvilken som helst dato, uden at du behøver at vælge et bestemt punkt på effektivitetsgrafen først. Med denne metode kan du også se alle eksisterende noter i notepanelet.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på ikonet med tre prikker over tabellen med resultater.
  4. Klik på Åbn notepanelet. Du får vist en liste over alle eksisterende noter herunder.
  5. Klik på Tilføj.
    • Noter føjes til den annoncegruppe eller kampagne, som du får vist, når du opretter noten. Hvis du ikke har valgt en bestemt kampagne eller annoncegruppe i navigationspanelet til venstre, føjes din note til dit Google Ads-kontoniveau.
  6. Vælg en dato.
  7. Skriv indholdet af din note i "Indtast din note".
  8. Klik på Gem.

Via rapporttabellen

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg kampagner eller annoncegrupper på listen. Du får vist en blå menubjælke over listen.
  4. Klik på Tilføj note.
    • Noten føjes kun til de valgte kampagner eller annoncegrupper.
  5. Vælg en dato.
  6. Skriv indholdet af din note i "Indtast din note".
  7. Klik på Gem.

Rediger noter

Du kan redigere alle eksisterende noter via notepanelet eller direkte i effektivitetsgrafen. Du kan finde en eksisterende note på to måder:

Via effektivitetsgrafen

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Hold markøren over en firkantet node på effektivitetsgrafen for at se en note. Du vil se alle noter for en bestemt dato på et enkelt infokort.
  4. Klik på blyantikonet for at redigere denne note, eller klik på Se alle noter for at åbne notepanelet. Notepanelet vil automatisk rulle ned til denne notes placering i listen med noter.
  5. Rul op eller ned for at finde en note, der skal redigeres.
  6. Klik på blyantikonet for at redigere en note.
  7. Indtast dit indhold.
  8. Klik på Gem.

Via notepanelet

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på ikonet med tre prikker  lige under effektivitetsgrafen.
  4. Klik på Åbn notepanelet. Du får vist en liste over alle eksisterende noter herunder.
  5. Rul ned for at finde en note, der skal redigeres.
  6. Klik på blyantikonet for at redigere en note, eller klik på ikonet for papirkurven for at slette noten.
  7. Indtast dit indhold.
  8. Klik på Gem.

Se notehistorik

Du kan se, hvornår noter er blevet oprettet, eller hvornår de senest er blevet redigeret og af hvem.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Hold markøren over en firkantet node på effektivitetsgrafen for at se en note, eller klik på ikonet med tre prikker  under effektivitetsgrafen og derefter på Åbn notepanelet for at se alle noter.
    • Nederst i en note kan du se, hvornår den er blevet oprettet, og hvornår den sidst er blevet redigeret. Disse oplysninger er også tilgængelige i "Ændringshistorik".

Relaterede links

Om noter