Se rapporten Søgetermer

Du kan bruge rapporten Søgetermer til at se, hvordan dine annoncer klarer sig, når de bliver udløst af faktiske søgninger på Søgenetværket. Identificer nye søgetermer med stort potentiale, eller se, hvor tæt faktiske søgninger er knyttet til dine valgte søgeord. Denne artikel beskriver, hvordan du kan få vist rapporten Søgetermer. Hvis du vil have flere oplysninger om rapporten, skal du gå til Om rapporten Søgetermer.

Se rapporten Søgetermer

Vælg den Google Ads-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.

2. Klik på fanen Kampagner.

3. Klik på fanen Søgeord.
  4. Klik på knappen Søgetermer.
  5. Du kan nu se data for, hvilke søgetermer der har udløst eksponeringer af og klik på dine annoncer.
  6. Du kan ændre rapporten Søgetermer og ændre, hvilke kolonner der vises, ved at klikke på rullemenuen Kolonner og derefter vælge Rediger kolonner. Dette giver dig mulighed for at tilføje, fjerne eller omarrangere kolonnerne i din rapport.
  7. Klik på downloadknappen Downloadikon, hvis du vil downloade dataene i en rapport.

Husk! Du får kun vist søgetermer, som blev brugt af personer for mindst 8 timer siden, og som enten har ført til klik inden for de seneste 30 dage, eller som et betydeligt antal personer har søgt efter. Søgetermer, der ikke opfylder disse betingelser, opsummeres i rækken "Andre søgetermer".

Få en forståelse af dine data om søgetermer

Få en forståelse af kolonnen "Søgeord"

Kolonnen "Søgeord" fortæller sig, hvilke af dine søgeord der matchede en persons søgeudtryk og udløste eksponering af din annonce. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at få syn for, hvordan dine søgeord fungerer "i praksis", da de viser dig, hvordan de matcher faktiske søgninger.

Du kan bruge dataene i kolonnen Søgeord" til at forbedre din liste over søgeord. Lad os f.eks. sige, at du sælger tulipaner. Du ser på rapporten "Søgetermer" og konstaterer, at det bredt matchende søgeord blomster udløser visning af din annonce, når personer søger efter røde roser og lilla orkidéer, som begge er blomster, du ikke sælger. Du beslutter derfor at justere din søgeordsliste, så den fokuserer på termer, der er mere specifikke for de produkter, som du tilbyder, nemlig tulipaner.

Kolonnen "Søgeord" vises ikke som standard. I den tidligere AdWords-oplevelse skal du aktivere kolonnen "Søgeord" ved at klikke på rullemenuen Kolonner og vælge "Rediger kolonner". Klik på Attributter i sektionen "Vælg metrics". Klik derefter på linket Tilføj ud for "Søgeord" og derefter på Anvend. I den nye Google Ads-oplevelse aktiveres kolonnen "Søgeord" ved at klikke på kolonneikonet Kolonner og derefter på Attributter. Markér feltet ud for "Søgeord", og klik derefter på Anvend.

Få en forståelse af kolonnen "Matchtype"

Kolonnen "Matchtype" i rapporten "Søgetermer" fortæller dig, hvor tæt en forbindelse søgetermer der aktiverede eksponering af dine annoncer på Google, har til faktiske søgeord på din konto. Ved at se på, hvilke søgeordstyper der er effektive for hvilke søgeord og søgninger, kan du justere søgeordstyperne for alle dine søgeord, så dine annoncer vises til de rette kunder.

Effektivitetsmetrics i rapporten Søgetermer kan afvige fra data i dine produktgrupper, da der rapporteres trafik for forespørgsler, der opfylder Googles grænser vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger.

Tip! Rediger din rapport

Du kan ændre din rapport for at se listen over søgetermer, der udløste din annonce for hele kontoen eller bestemte kampagner eller annoncegrupper. I den tidligere AdWords-oplevelse er denne funktion tilgængelig ved at klikke på fanen Dimensioner og derefter klikke på Vis og vælge "Søgetermer" i rullemenuen. I den nye Google Ads-oplevelse får du adgang til denne funktion ved at klikke på rapporteringsikonet ic_assessment_grey600_1x_web_24dp.png og derefter vælge Foruddefinerede rapporter i rullemenuen. Bemærk! Du kan se de samme oplysninger om individuelle søgeord, når du får vist rapporten Søgetermer på denne måde, men du kan ikke tilføje søgeord eller negative søgeord direkte fra rapporten.

Tip! Søgetermer på søgepartnere

Udover søgeresultatsiderne kan dine annoncer på vores søgepartnere også blive vist på websiteindekssider eller andre sider, der har relation til en persons søgning. Søgetermerne i disse forekomster kan synes at være længere end normalt eller kan have et andet format, afhængigt af strukturen på en bestemt side eller et bestemt website.