De pagina Campagnes in uw manageraccount

Gebruik de pagina Campagnes van uw manageraccount om campagnes in al uw beheerde accounts bij te houden. Vanaf deze pagina kunt u ook nieuwe campagnes maken of wijzigingen aanbrengen in bestaande campagnes voor uw accounts.

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

U kunt de volgende taken uitvoeren op de pagina 'Campagnes' van uw manageraccount:

• Het volledige bereik van AdWords-prestatiegegevens bekijken voor alle beheerde campagnes.
  • Eenvoudig de weergave wijzigen, zodat u alleen campagnes te zien krijgt uit de accounts waarin u geïnteresseerd bent.
  • Filters en segmenten gebruiken om alleen de gewenste gegevens te bekijken
  • Nieuwe campagnes maken
  • De status, het budget en de naam van bestaande campagnes wijzigen
  • Prestatierapporten op campagneniveau downloaden voor uw beheerde accounts

De volgende functies zijn beschikbaar in afzonderlijke AdWords-accounts, maar worden momenteel niet aangeboden via het tabblad 'Campagnes' in het manageraccount:

• Functionaliteit voor kopiëren en plakken in het menu 'Bewerken'
  • Gedeelde bibliotheek
  • Bulksgewijze bewerkingen
  • Biedstrategieën
  • Geautomatiseerde regels op campagneniveau

De volgende functies zijn gekoppeld aan het tabblad 'Campagnes', maar er kan slechts één account tegelijk worden geselecteerd:

• Rapport Veilingstatistieken
  • Rapport 'Wijzigingsgeschiedenis'

Campagnes kiezen voor alleen de beheerde accounts die u wilt bekijken

Wanneer u voor het eerst op het tabblad 'Campagnes' van uw manageraccount terechtkomt, ziet u prestatiestatistieken voor alle campagnes voor alle accounts die u beheert en voor accounts die worden beheerd via gekoppelde manageraccounts. Hoewel u zo snel uw campagnes in alle accounts kunt bekijken, wilt u waarschijnlijk de accounts aanpassen waarvoor gegevens worden weergegeven. U kunt dit makkelijk doen op het tabblad Campagnes.

Aandachtspunten

Voor bijzonder grote accounts kunnen we mogelijk geen gegevens laten zien in de standaardweergave waarin alle accounts worden weergegeven. Dit kan ook het geval zijn voor gefilterde accounts wanneer de selectie nog steeds een aanzienlijke omvang heeft. Als dit zich voordoet, vragen we u om uw selectie te verfijnen tot een kleiner aantal accounts.

De accounts wijzigen die op het tabblad 'Campagnes' worden weergegeven:

1. Klik bovenaan de pagina 'Alle campagnes' op het dropdownmenu Alle accounts.
  2. Hier kunt u op verschillende manieren de accounts opgeven die u wilt weergeven op het tabblad Campagnes.
    • Zoek op het tabblad Accounts op accountnaam door in het tekstveld te typen of blader door uw accountstructuur door op de pijlen naast de namen van accounts te klikken om de accounts weer te geven die ze beheren.
    • Klik op het tabblad Accountlabels om accounts te selecteren met accountlabels.
  3. Klik op de dubbele pijlen om accounts toe te voegen aan uw tabblad 'Campagnes'.
  4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Ga als volgt te werk als u de geselecteerde accounts wilt wijzigen:

1. Klik op het dropdown-menu boven aan de tabel. Als u eerder accounts heeft geselecteerd om weer te geven, wordt dat in het dropdown-menu aangegeven. Als u eerder bijvoorbeeld vijf accounts heeft geselecteerd, wordt '5 geselecteerde accounts' weergegeven in het dropdown-menu.
  2. Klik onder 'Geselecteerde accounts' op de 'x' naast de accounts die u uit het bereik wilt verwijderen. Als u alle geselecteerde accounts wilt verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram.
  3. Voeg desgewenst extra accounts toe op dezelfde manier als hierboven. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

U kunt ook rechtstreeks naar het afzonderlijke account gaan om toegang te krijgen tot alle AdWords-functies. Dit doet u als volgt:

• Klik op de campagnenaam om rechtstreeks naar de campagne in een beheerd account te gaan, click the campaign name.
  • Als u naar de bestemmingspagina van een beheerd account wilt gaan, klikt u op het dropdown-menu in de linkerbovenhoek van uw account om naar het specifieke account te zoeken of te gaan.

Houd rekening met het volgende:

Voor bijzonder grote accounts kunnen we mogelijk geen gegevens laten zien in de standaardweergave waarin alle accounts worden weergegeven. Dit kan ook het geval zijn voor gefilterde accounts wanneer de selectie nog steeds een aanzienlijke omvang heeft. Als dit zich voordoet, wordt u gevraagd uw selectie te verfijnen tot een kleiner aantal accounts.