Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Over de pagina Campagnes in uw manageraccount

Gebruik de pagina Campagnes van uw manageraccount om campagnes bij te houden voor al uw klantaccounts. Vanaf deze pagina kunt u ook nieuwe campagnes maken of wijzigingen aanbrengen in bestaande campagnes voor uw accounts.

Op de pagina 'Campagnes' van uw manageraccount kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Het volledige bereik van Google Ads-prestatiegegevens bekijken voor alle klantcampagnes
  • Nieuwe campagnes maken
  • De status, het budget en de naam van bestaande campagnes wijzigen
  • Eenvoudig de weergave wijzigen, zodat u alleen campagnes te zien krijgt waarin u geïnteresseerd bent
  • Filters en segmenten gebruiken om alleen de gewenste gegevens te bekijken

De volgende functies zijn beschikbaar in afzonderlijke Google Ads-accounts, maar worden momenteel niet aangeboden via het tabblad 'Campagnes' in het manageraccount:

• Functionaliteit voor kopiëren en plakken in het menu 'Bewerken'
  • Biedstrategieën

De campagnes kiezen die u wilt zien

Als u voor het eerst op de pagina 'Campagnes' van uw manageraccount terechtkomt, ziet u prestatiegegevens voor alle campagnes van alle accounts die u beheert en voor alle accounts die door uw subbeheerdersaccounts worden beheerd. Hoewel u op deze manier snel uw campagnes in alle accounts kunt bekijken, wilt u waarschijnlijk uw weergave zo aanpassen dat u alleen de campagnes ziet waarin u geïnteresseerd bent.

Aandachtspunt

Voor bijzonder grote accounts kunnen we mogelijk geen standaardweergave laten zien waarin campagnes voor alle accounts worden weergegeven. Dit kan ook het geval zijn voor gefilterde accounts als de selectie nog steeds een aanzienlijke omvang heeft. Als dit zich voordoet, vragen we u om uw selectie te verfijnen tot een kleiner aantal accounts.

Een campagne zoeken

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Campagnes.
  3. Geef de zoekterm op in het veld Campagnes zoeken boven de tabel. Klik vervolgens op 'Campagnes filteren op [uw zoekterm]'. Campagnes met namen die uw zoekterm bevatten, worden in de tabel op de pagina 'Campagnes' weergegeven.

Campagnes voor specifieke accounts bekijken

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Campagnes.
  3. Klik op het filterpictogram boven de tabel en selecteer Accounts in het menu.
  4. Vink het vakje aan naast de accounts waarvoor u campagnes wilt bekijken.
  5. Klik op Toepassen.

Filters en segmenten gebruiken

Met de tools voor filters en segmenten boven de tabel kunt u altijd uw tabel- en diagramweergave op de pagina 'Campagnes' aanpassen. U kunt uw weergave bijvoorbeeld filteren zodat u campagnes met bepaalde startdatums of einddatums kunt zien, campagnes met een specifiek dagbudget, enzovoort. Ook kunt u het segment 'Dag van de week' gebruiken als u wilt zien hoe uw campagnes op verschillende dagen presteren.

Rechtstreeks naar een afzonderlijke campagne gaan

U kunt altijd rechtstreeks naar een afzonderlijk account gaan als u een ​​campagne wilt beheren en toegang wilt krijgen tot alle Google Ads-functies.

• Als u rechtstreeks naar de campagne in een klantaccount wilt gaan, klikt u op de campagnenaam in de kolom 'Campagne'.
  • Als u rechtstreeks naar de bestemmingspagina van een klantaccount wilt gaan, klikt u op de accountnaam in de kolom 'Account'.
Tip
Als u campagnes heeft in accounts waarvoor de kostengegevens in een andere valuta worden weergegeven dan die van uw manageraccount, kunt u de laag 'Omgerekende valuta' toepassen op deze gegevens. Nadat u de laag heeft toegepast, worden omgerekende valutawaarden in alle tabelkolommen met kostengegevens weergegeven onder de lokale valutawaarden. U kunt deze omgerekende valutawaarden ook sorteren en filteren. Kolomtotalen worden in de valuta van het manageraccount weergegeven.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Accountpagina's