Managerkonti (MCC-konti): Om siden Kampagner på din managerkonto

Brug siden "Kampagner" på din managerkonto til at holde styr på kampagner på tværs af alle dine kundekonti. Fra denne side kan du også oprette nye kampagner eller redigere allerede oprettede kampagner for dine konti.

På siden "Kampagner" på din managerkonto kan du gøre følgende:

• Se alle Google Ads-effektivitetsdata for samtlige kundekampagner
  • Oprette nye kampagner
  • Ændre status, budget og navn for allerede oprettede kampagner
  • Nemt skifte visning, så du kun får vist de kampagner, du er interesseret i
  • Bruge filtre og segmenter for kun at få vist de ønskede data

Følgende funktioner er tilgængelige på individuelle Google Ads-konti, men kan i øjeblikket ikke vælges via fanen "Kampagner" på din managerkonto:

• Funktionen "Kopiér og indsæt" i menuen "Rediger"
  • Budstrategier

Vælg de kampagner, som du vil se

Første gang du går til siden "Kampagner" på din managerkonto, kan du se effektivitetsdata på tværs af alle kampagner for alle de konti, du administrerer, og alle de konti, der administeres af dine undermanagerkonti. Det giver dig et hurtigt overblik over dine kampagner, men det vil sikkert være en fordel for dig at justere visningen, så du kun får vist de kampagner, du er interesseret i.

Husk!

Hvis der er tale om meget store konti, er vi muligvis ikke i stand til at generere standardvisningen med kampagner for alle konti. Dette kan også forekomme for filtrerede konti, hvis der er valgt mange konti. Hvis dette er tilfældet, bliver du bedt om at vælge færre konti.

Søg efter en kampagne

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Angiv søgetermen i feltet Find kampagner over tabellen, og klik derefter på "Filtrér kampagner efter [din søgeterm]". Kampagner med navne, der indeholder din søgeterm, vises i tabellen på siden Kampagner.

Se kampagner for bestemte konti

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på filterikonet over tabellen, og vælg Konti i menuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil have vist kampagner for.
  5. Klik på Anvend.

Brug filtre og segmenter

Du kan til enhver tid bruge filtrerings- og segmenteringsværktøjerne over tabellen til at tilpasse visningen af tabellen og diagrammet på siden Kampagner. Du kan f.eks. filtrere visningen, så du får vist kampagner med bestemte startdatoer eller slutdatoer, kampagner med et bestemt dagligt budget osv. Du kan også vælge at bruge segmentet "Ugedag" for at se, hvor effektive dine kampagner er på forskellige dage.

Gå direkte til en bestemt kampagne

Du kan til enhver tid gå direkte til en individuel konto for at administrere en kampagne og få adgang til alle Google Ads-funktioner.

• Hvis du vil gå direkte til kampagnen på en kundekonto, skal du klikke på kampagnenavnet i kolonnen Kampagne.
  • Hvis du vil gå direkte til landingssiden for en kundekonto, skal du klikke på kontonavnet i kolonnen Konto.
Tip!
Hvis der for en eller flere af kampagnerne på dine konti vises omkostningsdata i en anden valuta end din managerkontos valuta, har du mulighed for at anvende laget "Konverteret valuta" på disse data. Når du har anvendt dette lag, kan du se konverterede valutaværdier under de lokale valutaværdier i alle tabelkolonner med omkostningsdata. Du kan også sortere og filtrere ud fra disse konverterede valutaværdier og se det samlede beløb for kolonner i managerkontoens valuta.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Kontosider