Om indholdsekskluderinger for videokampagner

Vores sikkerhedsgaranti vedrørende videoannoncer indebærer, at det ikke er muligt at tjene penge på at vise annoncer sammen med bestemte typer indhold på YouTube og hos Google-videopartnere: Dine annoncer bliver ikke vist sammen med det mest kontroversielle indhold, f.eks. indhold med terrorhandlinger, nøgenhed og nylige følsomme hændelser.

Formålet med de nedenfor beskrevne indholdsekskluderingsindstillinger – beholdningstyper, indholdstyper og digitale indholdsetiketter – er at give dig flere muligheder for styring, så du kan ekskludere indhold, som ikke nødvendigvis passer til dit brand eller dine annonceringsmål, selvom det overholder Googles politikker. Selvom vi gør vores bedste med hensyn til at ekskludere indhold, kan vi ikke garantere, at alt relateret indhold bliver ekskluderet.

I denne artikel får du en oversigt over indholdsekskluderingsindstillinger for videokampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer indholdsekskluderinger for videokampagner.

Indstillinger for indholdekskludering

Du kan bruge nedenstående indstillinger for indholdsekskludering til dine videokampagner, både på kontoniveau og til individuelle videokampagner.

Hvis du ikke vil have, at dine videokampagner vises for bestemte kategorier med følsomt indhold, f.eks. ukvemsord og grov sprogbrug, skal du bruge beholdningstyper.
Beholdningstyper

Med beholdningstyper kan du fravælge de grupper af følsomt indhold, der ikke passer til dit brand eller budskabet i din kampagne.

Du kan vælge mellem nedenstående 3 beholdningstyper. Du kan også se flere oplysninger om, hvilke indholdstyper der er hhv. inkluderet og ekskluderet for hver beholdningstype.

Udvidet beholdning

Med denne valgmulighed kan du vise annoncer på alle videoer på YouTube og hos Google-videopartnere, der opfylder vores standarder for indtægtsgenerering. Denne mulighed kan være et godt valg for brands, der gerne vil have maksimal adgang til hele udvalget af videoer, som er kvalificeret til visning af annoncer, herunder eksempelvis videoer med vulgær sprogbrug i forbindelse med komedie eller dokumentarisme eller overdreven vold, som det f.eks. ses i videospil.

Standardbeholdning (anbefales)

Alle Google Ads-konti har som standard tilvalgt denne beholdningstype. Med denne valgmulighed kan du vise annoncer på tværs af en bred vifte af indhold, der passer til de fleste brands, såsom populære musikvideoer, dokumentarfilm og filmtrailere. Det indhold, hvor du kan vise annoncer, er baseret på vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold, der tager højde for f.eks. alvoren eller hyppigheden af vulgært sprog eller indholdets egnethed med hensyn til eksempelvis følsomme begivenheder. Der vises f.eks. ikke annoncer i forbindelse med indhold med vedvarende brug af vulgært sprog, udpræget seksuelt indhold eller udpenslet vold.

Begrænset beholdning

Med denne valgmulighed kan du vise annoncer på et reduceret udvalg af indhold, som passer til brands med særligt strenge retningslinjer vedrørende upassende sprogbrug og seksuelt orienteret materiale. Denne valgmulighed har mere vidtgående begrænsninger end retningslinjerne for annoncørvenligt indhold. De videoer, som er tilgængelige i denne beholdningstype, opfylder strengere krav, især vedrørende upassende sprog og seksuelt orienteret materiale. Dine annoncer udelukkes eksempelvis fra visning på nogle af YouTubes mest populære musikvideoer og andet populærkulturelt indhold på YouTube og hos Google-videopartnere.

Flere oplysninger om vores sikkerhedsgaranti vedrørende videoannoncer og beholdningstype

Sikkerhedsgaranti vedrørende videoannoncer

Dine annoncer ekskluderes automatisk fra at blive vist sammen med følgende typer indhold, uanset hvilken beholdningstype du vælger.

Videoindhold Udvidet beholdning Standardbeholdning Begrænset beholdning
Ukvemsord i titlen eller miniaturebilledet, eller ukvemsord, der bruges gentagne gange eller i hele videoen Udelukket Udelukket Udelukket
Fuld nøgenhed, blottede brystvorter, dyr, der parrer sig, seksuelt misbrug eller seksuelt indhold på miniaturebilledet Udelukket Udelukket Udelukket
Indhold, der viser misbrug, køb, fremstilling, salg eller fund af narkotika

Udelukket Udelukket Udelukket

Indhold, der drøfter terrorisme eller følsomme aktuelle begivenheder såsom krig, død eller ulykke

Bemærk! Hvis disse typer indhold slås op fra pålidelige nyhedskilder og overholder vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold, kan disse køre i "Standardbeholdning".

Udelukket Udelukket Udelukket

Ukvemsord

Videoindhold Udvidet beholdning Standardbeholdning Begrænset beholdning
Milde ukvemsord, der bruges på en ikke-hadsk, komisk eller kunstnerisk måde Inkluderet Inkluderet Inkluderet
Moderate ukvemsord, der bruges på en ikke-hadsk, komisk eller kunstnerisk måde, eller hyppig brug af ukvemsord i en musikvideo Inkluderet Inkluderet Ekskluderet
Stærke ukvemsord, der bruges i hele videoen eller helt i starten af videoen i forbindelse med komedie, dokumentar, nyheder og uddannelse Inkluderet Ekskluderet Ekskluderet

Seksuelt indhold

Videoindhold Udvidet beholdning Standardbeholdning Begrænset beholdning
Indhold med romantik, folk, der kysser, begrænset påklædning i ikke-seksuelle situationer eller generelle drøftelser af relationer eller seksualitet Inkluderet Inkluderet Inkluderet
Begrænset påklædning i seksuelle situationer, sensuel dans, moderat seksuelt orienteret adfærd eller en musikvideo med seksuelt indhold Inkluderet Inkluderet Ekskluderet
Sløret nøgenhed, fokus på seksuelle kropsdele, fokus på sex som emne, drøftelser af seksuelle handlinger, hentydning til eller visning af seksuelle handlinger eller sexlegetøj uden synlig kontakt eller nøgenhed Inkluderet Ekskluderet Ekskluderet

Vold

Videoindhold Udvidet beholdning Standardbeholdning Begrænset beholdning
Mild grad af vold eller skade uden visning af blod eller udpenslet indhold Inkluderet Inkluderet Inkluderet
Vold eller udpenslet indhold som en del af computerspil, komedie eller musikvideoer Inkluderet Inkluderet Inkluderet
Fokus på blod, lemlæstelse og brutal eller blodig vold i videospil, vold mod dyr eller animation. Sport, ulykker, practical jokes eller "kiks" med alvorlige skader. Blod, der vises i forbindelse med plastikkirurgi eller medicinske procedurer. Inkluderet Ekskluderet Ekskluderet

Stoffer

Videoindhold Udvidet beholdning Standardbeholdning Begrænset beholdning
Indhold med humoristiske referencer, uddannelse, musik eller udsagn, som ikke forherliger eller promoverer stoffer Inkluderet Inkluderet Inkluderet
Indtagelse, fremstilling og distribution af stoffer i forbindelse med musik, komedie, nyheder, uddannelse eller dokumentar Inkluderet Ekskluderet Ekskluderet

Sårende sprogbrug

Videoindhold Udvidet beholdning Standardbeholdning Begrænset beholdning
Nyheder, dokumentaristisk eller uddannelsesmæssigt indhold med ord, der kan betragtes som forudindtagede, nedværdigende eller diskriminerende mod en bestemt race, en bestemt religion, et bestemt køn eller en anden gruppe Inkluderet Ekskluderet Ekskluderet
Indholdstyper

Du kan ekskludere specifikke indholdstyper, så dine annoncer ikke bliver vist sammen med indhold af disse typer. Dermed kan du undgå bestemte typer indhold, som ikke er relevante for din virksomhed, eller som dine kunder ikke besøger.

• Integrerede YouTube-videoer: Videoer, der er integreret på websites uden for YouTube.com
  • Livestreamingvideoer: Videoer af live-events, der streames via internettet
Indholdsetiketter for digitalt indhold

Websites, sider, videoer og apps på Displaynetværket og YouTube analyseres af Googles klassificeringsteknologi og tildeles en indholdsetiket, ud fra hvor velegnede de er for forskellige målgrupper. Disse etiketter minder om filmklassifikationer såsom G og PG. For videokampagners vedkommende kan du ekskludere specifikke indholdsetiketter, så dine annoncer ikke bliver vist sammen med digitalt indhold med disse etiketter.

• DL-G: Indhold, der er velegnet til generelle målgrupper (kan også vælge "Indhold egnet til familier")
  • DL-PG: Indhold, der med forældrerådgivning er velegnet til de fleste målgrupper
  • DL-T: Indhold, der er velegnet for teenagere og ældre målgrupper
  • DL-MA: Indhold, der kun er velegnet til voksne
  • Endnu ikke klassificeret: Indhold, der endnu ikke er blevet klassificeret via klassificeringsprocessen
Indholdsekskluderinger på hhv. konto- og kampagneniveau

Indholdsekskluderinger på kontoniveau giver dig mulighed for at angive ekskluderinger, der gælder for videokampagner på hele din konto. På kontoniveau kan du vælge en beholdningstype, indholdstyper og indholdsetiketter for digitalt indhold, og de anvendes automatisk på alle dine videokampagner.

Bemærk! Du har en vis fleksibilitet vedrørende beholdningstyper. Selvom du har valgt en beholdningstype på kontoniveau, kan du vælge en mere restriktiv beholdningstype for hver enkelt videokampagne. Hvis du f.eks. vælger "Standardbeholdning" på kontoniveau for alle videokampagner, kan du stadig vælge "Begrænset beholdning" for en individuel videokampagne. Du kan dog ikke vælge "Udvidet beholdning" for den samme videokampagne, da alle videokampagner på Google Ads-kontoen vil være begrænset til "Standardbeholdning".

Eksempler

• Hvis du har valgt beholdningstypen "Begrænset beholdning" på kontoniveau, skal du bruge typen "Begrænset beholdning" til alle dine individuelle videokampagner.
  • Hvis du har valgt beholdningstypen "Standardbeholdning" på kontoniveau, kan du bruge typerne "Standardbeholdning" eller "Begrænset beholdning" til individuelle videokampagner.
  • Hvis du har valgt beholdningstypen "Udvidet beholdning" på kontoniveau, kan du vælge typerne "Udvidet beholdning", "Standardbeholdning" eller "Begrænset beholdning" for individuelle videokampagner.