Opret effektive søgekampagner

Gør dine annoncer mere effektive ved hjælp af flere aktiver

Når du søger på Google, har du sikkert set en annonce med en opkaldsknap, ekstra links, en adresse eller andre supplerende oplysninger. Det kalder vi aktiver, og dem er der forskellige typer af. Ved at tilføje så mange aktiver som muligt kan du gøre din annonce større og mere iøjnefaldende, så der er større sandsynlighed for, at folk foretager de relevante handlinger direkte fra dine annoncer.

En vigtig faktor i bestræbelserne på at opnå de ønskede resultater med annoncer

Aktiver kan tilføjes uden beregning, og de øger typisk klikraten og annoncekvaliteten. De vises kun, når det forventes, at de kan sikre dig bedre resultater, f.eks. ved at få brugerne til at klikke sig videre til dit website. For at få mest muligt ud af dine søgekampagner skal du tilføje mindst fire undersidelinks og tre unikke billeder på din konto eller i dine kampagner.

Tilføj mindst fire undersidelinks og tre unikke billeder

Her kan du se de anbefalede aktiver, der kan gøre dine annoncer mere effektive:

Aktiver til undersidelinks: Brug denne type aktiver til at føre brugerne videre til bestemte sider på dit website, f.eks. ved at vise din butiks åbningstider, et specifikt produkt eller lignende. Når en bruger klikker eller trykker på et af dine links, bliver vedkommende ført direkte videre til det relevante indhold. Hvis du tilføjer mindst fire undersidelinks, øger du sandsynligheden for, at de bliver vist sammen med dine annoncer. Få flere oplysninger om aktiver til undersidelinks

Aktiver til billeder: Brug aktiver til billeder til at gøre dine annoncer for produkter og/eller tjenester mere effektive. Ved at tilføje mindst tre unikke og relevante billeder på dit website kan du give budskabet i dine allerede oprettede tekstannoncer større gennemslagskraft, og det kan også få flere brugere til at klikke på dine annoncer. Få flere oplysninger om aktiver til billeder

Tilføj andre annonceaktiver, der understøtter dine forretningsmål

Ud over aktiver til undersidelinks og aktiver til billeder skal du sørge for også at tilføje andre aktiver, der er relevante i forhold til din virksomhed. Vælg aktiverne ud fra dit primære annonceringsmål.

De mest almindelige annoncørmål og de aktiver, der kan bruges til at understøtte dem

Mål: At få potentielle kunder til at købe noget i din fysiske butik

Hvis du vil lede folk videre til dine fysiske lokationer (f.eks. butikker eller restauranter), kan du overveje at bruge følgende aktiver:

Aktiver til lokation

Tilskynd folk til at besøge din virksomhed ved at vise virksomhedens lokation, en opkaldsknap og et link til infosiden for virksomheden, hvor du f.eks. kan vise åbningstider, billeder af virksomheden og en rutevejledning. Hvis du gerne vil have, at potentielle kunder besøger din fysiske butik, men at de ringer til et hovednummer (i stedet for en bestemt afdeling), kan du bruge aktiver til opkald sammen med dine aktiver til lokation. Få flere oplysninger om aktiver til lokation

Mål: At få potentielle kunder til at kontakte dig

Brug aktiver til opkald eller aktiver til beskeder, hvis du gerne vil have, at folk skal ringe til din virksomhed eller chatte med en repræsentant for virksomheden:

Aktiver til opkald

Føj et telefonnummer eller en opkaldsknap til dine annoncer for at tilskynde folk til at ringe til din virksomhed. Få flere oplysninger om aktiver til opkald

Aktiver til beskeder

Giv folk mulighed for at chatte med en repræsentant for din virksomhed via din søgeannonce eller en annonce fra din kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Der åbnes et chatvindue, når der klikkes på chatmeddelelsen. Få flere oplysninger om aktiver til beskeder.

Mål: At øge onlinesalget og opnå andre websitekonverteringer

Brug disse aktiver, hvis du vil lede folk videre til dit website:

Aktiver til undersidelinks

Brug mindst fire undersidelinks til at sende folk direkte til bestemte sider på dit website (f.eks. "åbningstider" og "bestil nu"). Få flere oplysninger om aktiver til undersidelinks

Aktiver til billeder

Upload mindst tre unikke billeder, der er meget repræsentative for dine produkter og tjenester. Få flere oplysninger om aktiver til billeder

Aktiver til infotekst

Føj yderligere tekst til din annonce, f.eks. "levering uden beregning" eller "kundeservice døgnet rundt". Få flere oplysninger om aktiver til infotekst

Aktiver til websiteinfo

Vis de oplysninger, som er mest værdifulde for potentielle kunder, ved at vælge en foruddefineret overskrift (f.eks. produkt- eller tjenestekategori) og vise en liste over varer. Få flere oplysninger om aktiver til websiteinfo

Promoveringsaktiver

Opret kampagner til brug i forbindelse med bestemte højtider og lignende. Få flere oplysninger om promoveringsaktiver

Aktiver til pris

Vis dine tjenester eller produktkategorier med tilhørende pris, så folk kan gennemse dine produkter direkte fra din annonce. Få flere oplysninger om aktiver til pris

Mål: At få folk til at downloade din app

Brug aktiv til apps, hvis du gerne vil have, at folk skal downloade din app:

Aktiver til apps

Tilskynd folk til at downloade din app. Denne type aktiver er tilgængelige globalt til både Android- og iOS-mobilenheder, heriblandt tablets. Få flere oplysninger om aktiver til apps

Mål: At få brugerne til at interagere med din virksomhed og få flere kundeemner

Brug kundeformularer, hvis du vil generere kundeemner:

Kundeformularer

Giv folk mulighed for at indsende oplysninger via en tilpasset formular direkte fra din annonce. Aktiver af denne type er tilgængelige for virksomheder i kategorier, der ikke er rubriceret som følsomme, i udvalgte lande. Få flere oplysninger om aktiver til kundeformularer

Sådan tilføjer du aktiver
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Klik på plusknappen og derefter på den type aktiv, du vil tilføje.
  5. Vælg det niveau, som aktivet skal tilføjes på. Du opnår de bedste resultater ved at vælge enten konto- eller kampagneniveau.
  6. Opret aktivet.
  7. Klik på Gem.
  8. Tilføj dit næste aktiv ved at følge samme fremgangsmåde.
HENT AKTIVER NU