Opret effektive søgekampagner

Gør dine annoncer mere effektive med mindst fire udvidelser

Når du søger på Google, har du sikkert set en annonce med en opkaldsknap, ekstra links, en adresse eller andre supplerende oplysninger. Det kalder vi udvidelser. Udvidelser gør din annonce større og mere "robust", så folk får flere gode grunde til at foretage de relevante handlinger direkte fra dine annoncer.

Udvidelser er lige så vigtige som selve annoncerne

Udvidelser er gratis at tilføje, og de øger typisk klikraten og annoncekvaliteten. De vises kun, når det forudses, at de kan sikre dig bedre resultater, f.eks. ved at få brugerne til at klikke sig videre til dit website. Hvis du vil have mest muligt ud af dine søgekampagner, skal du tilføje mindst fire forskellige udvidelsestyper på din konto eller i dine kampagner.

Tilføj udvidelser med undersidelinks, infoudvidelser og udvidelser med websiteinfo

Her er de tre udvidelser, som vi anbefaler stort set alle annoncører at bruge:

Udvidelser med undersidelinks. Undersidelinks fører brugerne videre til bestemte sider på dit website, f.eks. din butiks åbningstider, et bestemt produkt eller lignende. Når en person klikker eller trykker på dine links, bliver han eller hun ført direkte til det pågældende indhold. Hvis du tilføjer mindst fire undersidelinks, øger du sandsynligheden for, at de bliver vist sammen med dine annoncer. Få flere oplysninger om udvidelser med undersidelinks.

Infoudvidelser. Infoudvidelser giver dig mere plads til at tilføje tekst. Når potentielle kunder får vist dine annoncer med infoudvidelser, får de vist større annoncer med mere udførlige oplysninger om din virksomhed, dine produkter og dine tjenester. Hvis du tilføjer mindst fire infoudvidelser, øger du sandsynligheden for, at de bliver vist sammen med dine annoncer. Få flere oplysninger om infoudvidelser.

Udvidelser med websiteinfo. Gør brugere interesserede ved at fremhæve bestemte aspekter ved dine produkter og tjenester i dine annoncer. Udvidelser med websiteinfo vises under annonceteksten i form af en overskrift (f.eks. "Destinationer") og en liste (f.eks. "Hawaii, Costa Rica og Sydafrika"). Få flere oplysninger om udvidelser med websiteinfo.

Tilføj andre udvidelser, der understøtter dine forretningsmæssige mål

Ud over de tre primære udvidelser skal du sørge for at tilføje andre udvidelser, der er relevante for din virksomhed. Vælg dine udvidelser ud fra dit primære annonceringsmål.

De mest almindelige annoncørmål og de udvidelser, der kan bruges til at understøtte dem

Mål: At få kunderne til at foretage køb på din virksomhedsadresse

Hvis du vil lede folk videre til dine fysiske steder (f.eks. butikker eller restauranter), kan du overveje at bruge følgende udvidelser:

Adresseudvidelser

Tilskynd folk til at besøge din virksomhed ved at vise virksomhedens adresse, en opkaldsknap og et link til din side med virksomhedsoplysninger, hvor du f.eks. kan vise dine åbningstider, billeder af virksomheden og en rutevejledning. Hvis du gerne vil have, at folk skal besøge din virksomhedsadresse, men vil have dem til at ringe til et centralt nummer (i stedet for en bestemt afdeling), kan du bruge opkaldsudvidelser sammen med dine adresseudvidelser.

Gå til Om adresseudvidelser for at få flere oplysninger.

Adresseudvidelser med tilknyttede virksomheder

Gør det lettere for folk at finde detailhandelskædebutikker, hvor dine produkter sælges.

Gå til Om adresseudvidelser med tilknyttede virksomheder for at få flere oplysninger.

Infoudvidelser

Føj yderligere tekst til din annonce, f.eks. "gratis levering" eller "kundesupport døgnet rundt". Infoudvidelser kan bruges til at tilskynde folk til at foretage konverteringer offline.

Gå til Om infoudvidelser for at få flere oplysninger.

Mål: At få kunderne til at kontakte dig

Brug opkaldsudvidelser eller sms-udvidelser, hvis du gerne vil have, at folk skal ringe til dig eller sende dig en forespørgsel via sms:

Opkaldsudvidelser

Føj et telefonnummer eller en opkaldsknap til dine annoncer for at tilskynde folk til at ringe til din virksomhed.
Gå til Om opkaldsudvidelser for at få flere oplysninger.

Sms-udvidelser

Tilskynd folk til at sende dig sms-beskeder direkte fra din annonce. Denne mulighed kan benyttes i hele verden på kampagne- eller annoncegruppeniveau.

Gå til Om sms-udvidelser for at få flere oplysninger.

Mål: At øge onlinesalget og opnå andre websitekonverteringer

Brug disse udvidelser, hvis du vil lede folk videre til dit website:

Udvidelser med undersidelinks

Brug links til at sende folk direkte til bestemte sider på dit website (f.eks. "åbningstider" og "bestil nu"). Få flere oplysninger om udvidelser med undersidelinks.

Infoudvidelser

Føj yderligere tekst til din annonce, f.eks. "gratis levering" eller "kundesupport døgnet rundt". Få flere oplysninger om infoudvidelser.

Udvidelser med websiteinfo

Vis de oplysninger, som er mest værdifulde for potentielle kunder, ved at vælge en foruddefineret overskrift (f.eks. produkt- eller tjenestekategori) og vise en liste over varer. Få flere oplysninger om udvidelser med websiteinfo.

Promoveringsudvidelser

Opret kampagner til brug i forbindelse med bestemte højtider og lignende. Få flere oplysninger om promoveringsudvidelser.

Prisudvidelser

Vis dine tjenester eller produktkategorier med tilhørende pris, så folk kan gennemse dine produkter direkte fra din annonce. Få flere oplysninger om prisudvidelser.

Anmeldelsesudvidelser

Føj citater eller rangeringer fra offentliggjorte kilder til dine computerannoncer. Få flere oplysninger om anmeldelsesudvidelser.

Mål: At få folk til at downloade din app

Brug appudvidelser, hvis du gerne vil have, at folk skal downloade din app:

Appudvidelser

Tilskynd folk til at downloade din app. Denne mulighed kan benyttes i hele verden på Android- og iOS-mobilenheder, heriblandt tablets. Få flere oplysninger om appudvidelser.

Sådan tilføjer du udvidelser
  1. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på plus-knappen , og klik derefter på den type udvidelse, du gerne vil tilføje.
  3. Vælg det niveau, som udvidelsen skal tilføjes på. Du opnår de bedste resultater ved at vælge enten konto- eller kampagneniveau.
  4. Opret din udvidelse.
  5. Klik på Gem.
  6. Tilføj din næste udvidelse ved at følge samme fremgangsmåde.
HENT UDVIDELSER NU