Crear campanyes de la Xarxa de Cerca que tinguin èxit

Millorar els anuncis amb diversos recursos

Si mentre fèieu cerques a Google heu vist un anunci amb un botó de trucada, enllaços addicionals, una adreça o altra informació suplementària, ja sabeu què són els diversos tipus de recursos. Afegir tants recursos com sigui possible pot ajudar a fer que l'anunci sigui més gran i complet, fet que dona als usuaris més motius per actuar directament des dels anuncis.

Essencials per a l'èxit dels anuncis

Afegir recursos és gratuït i acostuma a augmentar la ràtio de clics d'entrada i la qualitat de l'anunci. Només es mostren quan es preveu que us oferiran millors resultats, com ara més clics al vostre lloc web. Així, doncs, per treure el màxim profit de les campanyes de cerca, assegureu-vos d'afegir almenys quatre enllaços de lloc i tres imatges úniques al compte o a les campanyes.

Afegir almenys quatre enllaços de lloc i tres imatges úniques

Aquests són els recursos recomanats que poden millorar els vostres anuncis:

Recursos d'enllaç de lloc: dirigiu els usuaris a pàgines concretes del vostre lloc web, com ara la pàgina de l'horari comercial o la d'un producte concret. Quan algú toqui els enllaços que heu creat o hi faci clic, podrà accedir directament a allò que vol saber o comprar. Si voleu que sigui més probable que els enllaços de lloc es mostrin amb els vostres anuncis, afegiu almenys quatre enllaços de lloc. Més informació sobre els recursos d'enllaç de lloc

Recursos d'imatge: augmenteu el rendiment dels vostres productes i serveis amb els recursos d'imatge. Afegir com a mínim tres imatges úniques i rellevants al lloc web pot millorar el missatge dels anuncis de text que ja teniu i també atraure els usuaris perquè facin clic als anuncis. Més informació sobre els recursos d'imatge

Afegir recursos d'anunci addicionals per assolir els objectius empresarials

A més dels recursos d'enllaç de lloc i d'imatge, assegureu-vos d'afegir altres recursos que siguin adients per a la vostra empresa. Trieu els recursos d'acord amb el vostre objectiu publicitari principal.

Objectius habituals dels anunciants i els recursos que poden ajudar a assolir-los

Objectiu: aconseguir que els clients comprin a la ubicació de la vostra empresa

Si voleu dirigir els usuaris a les ubicacions físiques de la vostra empresa (com ara botigues o restaurants), aquests són els recursos que us poden ajudar:

Recursos d'ubicació

Per animar els usuaris a visitar la vostra empresa, mostreu-ne la ubicació, un botó de trucada i un enllaç a la pàgina de detalls de l'empresa, que pot incloure l'horari, fotos i indicacions per arribar-hi. Si voleu que els clients visitin la ubicació de l'empresa, però preferiu que truquin a una centraleta (i no als números específics de cada ubicació), utilitzeu els recursos de trucada juntament amb els recursos d'ubicació. Més informació sobre els recursos d'ubicació

Objectiu: aconseguir que els clients contactin amb l'empresa

Si voleu que els usuaris us truquin o xategin amb la vostra empresa, utilitzeu recursos de trucada o recursos de missatge:

Recursos de trucada

Afegiu un número de telèfon o un botó de trucada als anuncis per convidar la gent a trucar a la vostra empresa. Més informació sobre els recursos de trucada

Recursos de missatge

Permeteu que els usuaris puguin xatejar amb la vostra empresa mitjançant els anuncis de cerca o Màxim rendiment. Quan es fa clic a la sol·licitud de xat, s'obre una experiència de xat. Més informació sobre els recursos de missatge

Objectiu: aconseguir vendes en línia i altres conversions de lloc web

Si voleu dirigir els usuaris al vostre lloc web, utilitzeu aquests recursos:

Recursos d'enllaç de lloc

Oferiu enllaços a pàgines específiques del vostre lloc web (com ara l'"horari" o "fes la comanda ara") mitjançant almenys quatre enllaços de lloc. Més informació sobre els recursos d'enllaç de lloc

Recursos d'imatge

Pengeu almenys tres imatges úniques que representin de la millor manera els vostres productes i serveis. Més informació sobre els recursos d'imatge

Recursos de text destacat

Afegiu text addicional a l'anunci, com ara "entrega gratuïta" o "servei d'assistència tècnica 7x24". Més informació sobre els recursos de text destacat

Recursos de fragment de lloc

A fi de destacar la informació més valuosa per als clients potencials, trieu una capçalera predefinida (com ara una categoria de producte o de servei) i proporcioneu una llista d'articles. Més informació sobre els recursos de fragment de lloc

Recursos de promoció

Creeu campanyes per a dies o períodes festius concrets. Més informació sobre els recursos de promoció

Recursos de preu

Mostreu les categories de serveis o productes amb els preus corresponents, de manera que els usuaris puguin navegar pels productes des de l'anunci. Més informació sobre els recursos de preu

Objectiu: aconseguir que els usuaris baixin l'aplicació

Si voleu que els usuaris baixin la vostra aplicació, utilitzeu aquests recursos:

Recursos d'aplicació

Convideu els usuaris a baixar la vostra aplicació. Aquests recursos estan disponibles per a tots els dispositius mòbils Android i iOS, incloses les tauletes. Més informació sobre els recursos d'aplicació

Objectiu: aconseguir que els usuaris connectin amb l'empresa i generar contactes

Si voleu generar contactes de manera continuada, utilitzeu els formularis de contactes:

Formularis de contactes

Permeteu que els usuaris enviïn la seva informació mitjançant un formulari personalitzat directament des de l'anunci. Aquests recursos només estan disponibles per a verticals no sensibles en alguns països. Més informació sobre els recursos de formulari de contactes

Com es poden afegir recursos
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Veureu una taula amb tots els vostres recursos. Feu clic al botó de més i, després, al tipus de recurs que voleu afegir.
  5. Seleccioneu el nivell al qual voleu afegir-lo. Per obtenir els millors resultats, trieu el de compte o de campanya.
  6. Creeu el recurs.
  7. Feu clic a Desa.
  8. Afegiu un altre recurs seguint els mateixos passos.
OBTÉN RECURSOS ARA