Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Gebruikers en toegangsniveaus beheren voor uw manageraccount

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u gebruikers en toegangsniveaus beheert voor uw manageraccount. U vindt meer informatie over toegangsniveaus voor gebruikers in Over toegangsniveaus voor gebruikers die zijn uitgenodigd voor uw manageraccount. Als u het eigendom van uw manageraccount wilt wijzigen, raadpleegt u Over het eigendom van klantaccounts.

Het is altijd mogelijk dat verschillende gebruikers in een manageraccount conflicterende wijzigingen aanbrengen in hetzelfde account. Voorkom dit probleem door middel van duidelijke communicatie tussen alle gebruikers over rollen en verantwoordelijkheden met betrekking tot accountbeheer en wijzigingen in het account.

Instructies

Uw toegangsniveau controleren

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  4. Zoek uw e-mailadres en controleer de kolom Toegangsniveau.

Gebruikers uitnodigen

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  4. Klik op de plusknop .
  5. Voer het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in.
  6. Selecteer een toegangsniveau.
  7. Klik op Uitnodiging sturen.

U ziet de gebruiker die u heeft uitgenodigd onder Uitnodigingen in behandeling op de pagina Gebruikers (onder Toegang en beveiliging). De gebruiker moet uw uitnodiging accepteren en eigen Google Ads-inloggegevens maken met het e-mailadres waar u de uitnodiging naartoe heeft gestuurd of met een ander, zelfgekozen e-mailadres. We sturen u een bericht als de uitgenodigde gebruiker heeft gereageerd.

Uitnodigingen beheren

Ga als volgt te werk om te zien wie u voor het account heeft uitgenodigd:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  4. U ziet Uitnodigingen in behandeling (als die er zijn) op het tabblad Gebruikers.
  5. Als u een uitnodiging in behandeling wilt intrekken, klikt u in de kolom Acties op Intrekken en volgt u de instructies.

Bekijken wie er toegang tot uw account heeft

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging. Op het tabblad Gebruikers ziet u een lijst met gebruikers en hun toegangsniveau, verificatiemethoden en andere gegevens.
Opmerking: Als u wilt zien onder welke manageraccounts een gebruiker wordt vermeld, klikt u op de schakelaar met het label Gebruikers in hele structuur tonen.

Het toegangsniveau van gebruikers wijzigen

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  4. Onder Uitnodigingen in behandeling (als die er zijn) ziet u een lijst van gebruikers met toegang en beveiliging. Zoek de gebruiker van wie u het toegangsniveau wilt wijzigen.
  5. Plaats in de kolom 'Toegangsniveau' de muisaanwijzer op het huidige toegangsniveau voor de gebruiker. Klik op de dropdownpijl en selecteer een nieuw toegangsniveau.

Gebruikers verwijderen uit uw manageraccount

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging. Onder Uitnodigingen in behandeling (als die er zijn) ziet u een lijst van gebruikers met toegang en beveiliging. Zoek de gebruiker die u uit uw manageraccount wilt verwijderen.
  4. Klik in de kolom Acties op Toegang intrekken.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Gebruikersbeheer