Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Hallinnoijan tilin käyttäjien ja pääsyoikeustasojen hallinnointi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallinnoida hallinnoijan tilin käyttäjiä ja pääsyoikeustasoja. Lisätietoa pääsyoikeustasoista on artikkelissa Hallinnoijan tilille kutsuttujen käyttäjien pääsyoikeustasot. Jos haluat muuttaa hallinnoijan tilin omistajuutta, lue artikkeli Asiakastilien omistajuus.

On mahdollista, että useat hallinnoijan tilin käyttäjät tekevät ristiriitaisia muutoksia samalle tilille. Tällaisen tilanteen välttämiseksi sinun kannattaa keskustella kaikkien käyttäjien kanssa ja sopia tilin hallinnointiin ja muutoksiin liittyvistä rooleista ja vastuualueista.

Ohjeet

Käyttöoikeustason tarkistaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Etsi sähköpostiosoitteesi ja tarkista Pääsyoikeustaso-sarake.

Käyttäjien kutsuminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Lisää uuden käyttäjän sähköpostiosoite.
  6. Valitse pääsyoikeustaso.
  7. Klikkaa Lähetä kutsu.

Näet kutsutun henkilön Käyttäjät-sivulla Pääsyoikeudet ja turvallisuus ‑osion Odottavat kutsut ‑kohdassa. Kutsutun henkilön on hyväksyttävä kutsu ja luotava oma Google Ads ‑kirjautumistunnuksensa käyttämällä sitä sähköpostiosoitetta, johon kutsu lähetettiin, tai muuta haluamaansa sähköpostiosoitetta. Saat ilmoituksen, kun henkilö vastaa kutsuun.

Kutsujen hallinnointi

Näin voit katsoa, keitä olet kutsunut tilille:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Näet mahdolliset odottavat kutsut Käyttäjät-välilehdellä.
  5. Voit perua odottavan kutsun klikkaamalla Toimenpiteet-sarakkeesta Peru ja seuraamalla ohjeita.

Sen tarkistaminen, keillä on pääsy tilillesi

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus. Käyttäjät-välilehdeltä näet käyttäjät pääsyoikeustasoineen sekä todennusmenetelmät ja muita tietoja.
Huom. Jos haluat nähdä, mille hallinnoijan tileille käyttäjä kuuluu, voit laittaa "Näytä käyttäjät hierarkian kaikilta tasoilta" ‐asetuksen päälle.

Käyttäjien pääsyoikeustasojen muuttaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Jos tilillä on odottavia kutsuja, näet Odottavat kutsut ‑kohdasta käyttäjät sekä Pääsyoikeudet ja turvallisuus ‑osion. Etsi käyttäjä, jonka pääsyoikeustasoa haluat muuttaa.
  5. Vie hiiri Käyttöoikeustaso-sarakkeessa käyttäjän nykyisen käyttöoikeustason päälle. Klikkaa avausnuolta ja valitse uusi käyttöoikeustaso.

Käyttäjien poistaminen hallinnoijan tililtä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus. Odottavat kutsut ‑kohdasta näet käyttäjät, joille on myönnetty pääsyoikeudet (jos tilillä on odottavia kutsuja). Etsi käyttäjä, jonka haluat poistaa hallinnoijan tililtäsi.
  4. Valitse Toimenpiteet-sarakkeesta Poista pääsyoikeudet.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Käyttäjähallinta