Hallinnoijan tilin käyttäjien ja käyttöoikeustasojen hallinnointi

Hallinnoijan tilin Käyttöoikeudet ja turvallisuus ‑valikosta voit hallinnoida käyttäjiä ja kutsua heitä hallinnoijan tilillesi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallita hallinnoijan tilin käyttäjiä ja käyttöoikeustasoja. Lisätietoja on artikkelissa Tietoja hallinnoijan tilille kutsuttujen käyttäjien käyttöoikeustasoista. Jos haluat muuttaa hallinnoijan tilin omistajuutta, lue artikkeli Tietoja asiakastilin omistajuudesta.

On mahdollista, että useat hallinnoijan tilin käyttäjät tekevät ristiriitaisia muutoksia samalle tilille. Tällaisen tilanteen välttämiseksi sinun kannattaa keskustella kaikkien käyttäjien kanssa ja sopia tilin hallinnointiin ja muutoksiin liittyvistä rooleista ja vastuualueista.

Ohjeet

Käyttöoikeustason tarkistaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta Tools and setting menu icon [Gear].
  3. Valitse Tili-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Etsi sähköpostiosoitteesi ja tarkista Pääsyoikeustaso-sarake.

Käyttäjien kutsuminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta Tools and setting menu icon [Gear].
  3. Valitse Tili-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Tilit-osiossa hallinnoijan tilisi on oletuksena valittuna tiliksi, jolle käyttäjiä kutsutaan. Voit klikata avattavaa valikkoa, jos haluat kutsua käyttäjiä muille hallinnoimillesi tileille. Huom. Et voi lisätä järjestelmänvalvojatason käyttäjiä hallinnoimallesi tilille, ellet ole kyseisen tilin omistaja.
  6. Valitse käyttöoikeustaso.
  7. Lisää uuden käyttäjän sähköpostiosoite.
  8. Klikkaa Lähetä kutsu.

Näet kutsutun henkilön Pääsyoikeudet ja turvallisuus ‑osion Käyttäjät-sivulta Odottavat kutsut ‑kohdasta. Kutsutun henkilön on hyväksyttävä kutsu ja luotava omat Google Ads ‑tunnuksensa käyttämällä sähköpostiosoitetta, johon kutsu lähetettiin, tai muuta valitsemaansa sähköpostiosoitetta. Saat ilmoituksen, kun kutsuttu henkilö vastaa.

Kutsujen hallinnointi

Näin voit katsoa, keitä olet kutsunut tilille:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus. Näet odottavat kutsut, jos tilillä on sellaisia.
  4. Jos haluat peruuttaa odottavan kutsun, klikkaa Toimenpiteet-sarakkeesta Peruuta.

Tilisi käyttöoikeuksien katsominen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus. Odottavat kutsut ‑kohdasta näet käyttäjät, joille on myönnetty pääsyoikeudet (jos tilillä on odottavia kutsuja).
Huom. Jos haluat nähdä, mille hallinnoijan tilille käyttäjä kuuluu, valitse vaihtopainikkeella vaihtoehto Näytä käyttäjät hierarkian kaikilta tasoilta.

Käyttäjien käyttöoikeustasojen muuttaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus. Odottavat kutsut ‑kohdasta näet käyttäjät, joille on myönnetty pääsyoikeudet (jos tilillä on odottavia kutsuja). Etsi käyttäjä, jonka pääsyoikeustasoa haluat muuttaa.
  4. Vie hiiri Käyttöoikeustaso-sarakkeessa käyttäjän nykyisen käyttöoikeustason päälle. Klikkaa avausnuolta ja valitse uusi käyttöoikeustaso.

Käyttäjien poistaminen hallinnoijan tililtä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus. Odottavat kutsut ‑kohdasta näet käyttäjät, joille on myönnetty pääsyoikeudet (jos tilillä on odottavia kutsuja). Etsi käyttäjä, jonka haluat poistaa hallinnoijan tililtäsi.
  4. Valitse Toimenpiteet-sarakkeesta Poista käyttöoikeudet.