Administrer brugere og adgangsniveauer på din managerkonto

Fra menuen "Kontoadgang" i Google Ads kan du administrere brugere og adgangsniveauer på din managerkonto. I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan administrere brugere og adgangsniveauer på din managerkonto.

Der er altid en risiko for, at flere brugere på en managerkonto kan foretage modstridende ændringer på den samme konto. Du bør derfor sørge for tydelig kommunikation til brugerne om deres roller og ansvar i forhold til kontoens administration og ændringer, så dette kan undgås.

Vejledning

Tjek dit adgangsniveau

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Kontoadgang under "Konfiguration".
  4. Find din mailadresse, og tjek kolonnen "Adgangsniveau".

Inviter brugere

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Kontoadgang under "Konfiguration".
  4. Klik på plusknappen .
  5. Under "Konti" vælges din managerkonto som standard som den konto, som du inviterer brugere til. Hvis du er administrativ ejer af andre konti, kan du klikke på rullemenuen for at invitere brugere til andre konti, som du administrerer.
  6. Vælg et adgangsniveau.
  7. Angiv den nye brugers mailadresse.
  8. Klik på Send invitation.

Du kan se den bruger, som du har inviteret, under "Afventende invitationer" på siden "Brugere" under "Kontoadgang".Brugeren skal acceptere din invitation og oprette et Google Ads-login ved hjælp af den mailadresse, som du sendte invitationen til (eller en anden mailadresse, som vedkommende vælger). Du får besked, når brugeren svarer.

Administrer invitationer

Sådan kan du se, hvem du har inviteret til at få adgang til kontoen:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Kontoadgang under "Konfiguration". Du kan se "Afventende invitationer", hvis der er nogen.
  4. Hvis du vil tilbagekalde en afventende invitation, klikker du på Tilbagekald i kolonnen "Handlinger".

Se, hvem der har adgang til din konto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Kontoadgang under "Konfiguration". Under "Afventende invitationer" (hvis du har nogen), kan du se en liste over brugere med kontoadgang.

Skift adgangsniveau for brugere

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Kontoadgang under "Konfiguration". Under "Afventende invitationer" (hvis du har nogen), kan du se en liste over brugere med kontoadgang. Find den bruger, som du vil ændre adgangsniveauet for.
  4. Placer markøren over en brugers adgangsniveau i kolonnen "Adgangsniveau". Klik på menupilen, og vælg et nyt adgangsniveau.

Fjern brugere fra din managerkonto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Kontoadgang under "Konfiguration". Under "Afventende invitationer" (hvis du har nogen), kan du se en liste over brugere med kontoadgang. Find den bruger, som du vil fjerne fra din managerkonto.
  4. Klik på Fjern adgang i kolonnen "Handlinger".