Managerkonti (MCC-konti): Administrer brugere og adgangsniveauer for din managerkonto

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan administrere brugere og adgangsniveauer på din managerkonto. Du kan læse mere om adgangsniveauer for brugere på Om adgangsniveauer for brugere, der er inviteret til din managerkonto. Se Om ejerskab af kundekonti, hvis du vil ændre ejerskabet af din managerkonto.

Der er altid en risiko for, at flere brugere på en managerkonto kan foretage modstridende ændringer på den samme konto. Du bør derfor sørge for tydelig kommunikation til brugerne om deres roller og ansvar i forhold til kontoens administration og ændringer, så dette kan undgås.

Vejledning

Tjek dit adgangsniveau

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  4. Find din mailadresse, og tjek kolonnen "Adgangsniveau".

Inviter brugere

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  4. Klik på plusknappen .
  5. Angiv den nye brugers mailadresse.
  6. Vælg et adgangsniveau.
  7. Klik på Send invitation.

Du kan se den inviterede person under "Afventende invitationer" på siden "Brugere" under "Adgang og sikkerhed". Den inviterede person skal acceptere din invitation og oprette sit eget Google Ads-login ved brug af den mailadresse, invitationen blev sendt til, eller en anden mailadresse, som vedkommende vælger. Du får besked, når der bliver svaret på invitationen.

Administrer invitationer

Følg disse trin for at se, hvem du har inviteret til kontoen:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  4. Du vil kunne se "Afventende invitationer" på fanen Brugere, hvis der er nogen.
  5. Du kan tilbagekalde en afventende invitation ved at klikke på Tilbagekald i kolonnen "Handlinger" og følge vejledningen.

Se, hvem der har adgang til din konto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration". På fanen "Brugere" vises en liste over brugere med deres adgangsniveau, godkendelsesmetoder og andre oplysninger.
Bemærk! Hvis du vil se, hvilke managerkonti en bruger vises under, kan du klikke på kontakten "Vis brugere i det fulde hierarki".

Skift adgangsniveau for brugere

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  4. Hvis der er afventende invitationer, kan du under "Afventende invitationer" se en liste over brugere med oplysninger om adgangs- og sikkerhedsniveau. Find den bruger, hvis adgangsniveau du vil ændre.
  5. Placer markøren over en brugers adgangsniveau i kolonnen "Adgangsniveau". Klik på menupilen, og vælg et nyt adgangsniveau.

Fjern brugere fra din managerkonto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration". Hvis der er afventende invitationer, kan du under "Afventende invitationer" se en liste over brugere med oplysninger om adgangs- og sikkerhedsniveau. Find den bruger, du vil fjerne fra din managerkonto.
  4. Klik på Fjern adgang i kolonnen "Handlinger".

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Brugeradministration