Comptes de gestor (MCC): gestionar usuaris i nivells d'accés d'un compte de gestor

Aquest article explica com podeu gestionar usuaris i nivells d'accés per al vostre compte de gestor. Podeu obtenir més informació sobre els nivells d'accés dels usuaris convidats a un compte de gestor. Si voleu modificar la propietat del compte de gestor, consulteu l'article Sobre la propietat de comptes de client.

És possible que diversos usuaris d'un compte de gestor facin canvis conflictius al mateix compte. Per evitar-ho, us recomanem que expliqueu bé a tots els usuaris les funcions i les responsabilitats pròpies de la gestió del compte i dels canvis que s'hi facin.

Instruccions

Comprovar el nivell d'accés

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat.
  4. Cerqueu la vostra adreça electrònica i consulteu la columna "Nivell d'accés".

Convidar usuaris

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Introduïu l'adreça electrònica de l'usuari nou.
  6. Seleccioneu un nivell d'accés.
  7. Feu clic a Envia la invitació.

Veureu l'usuari que heu convidat a "Invitacions pendents", a la secció "Accés i seguretat" de la pàgina "Usuaris". El convidat haurà d'acceptar la invitació i crear el seu propi inici de sessió a Google Ads amb l'adreça electrònica a la qual ha rebut la invitació o amb una altra adreça que triï. Rebreu una notificació quan el convidat respongui a la invitació.

Gestionar invitacions

Per veure qui heu convidat al compte, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat.
  4. Si teniu cap invitació pendent, veureu la taula "Invitacions pendents" a la pestanya Usuaris.
  5. Per revocar-ne una, feu clic a Revoca, a la columna "Accions", i seguiu les instruccions.

Consultar qui té accés al vostre compte

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat. A la pestanya "Usuaris", veureu una llista d'usuaris amb els seus nivells d'accés, els seus mètodes d'autenticació i altres detalls.
Nota: per veure en quins comptes de gestor figura un usuari, podeu fer clic al commutador anomenat "Mostra els usuaris de tota la jerarquia".

Canviar els nivells d'accés dels usuaris

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat.
  4. A "Invitacions pendents" (si en teniu cap), veureu una llista d'usuaris amb els seus nivells d'accés i de seguretat. Cerqueu l'usuari del qual voleu canviar el nivell d'accés.
  5. A la columna "Nivell d'accés", col·loqueu el cursor al nivell d'accés actual de l'usuari. Feu clic a la fletxa de menú desplegable i seleccioneu un altre nivell d'accés.

Treure usuaris del compte de gestor

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat. A "Invitacions pendents" (si n'hi ha cap), veureu una llista d'usuaris amb accés i seguretat. Cerqueu l'usuari que voleu treure del compte de gestor.
  4. A la columna "Accions", feu clic a Treu l'accés.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió d'usuaris