Länka konton till dina förvaltarkonton

När du vill använda ditt förvaltarkonto börjar du med att länka det till befintliga enskilda konton eller förvaltarkonton.

Du kan även skapa nya Google Ads-konton från ditt förvaltarkonto. Dessa konton länkas automatiskt till ditt förvaltarkonto.

Innan du börjar

I den här artikeln visar vi hur du länkar befintliga konton till ditt förvaltarkonto. Det kan vara bra att börja med att läsa om att länka konton till förvaltarkonton.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Inställningar i sidmenyn till vänster och sedan på Inställningar för underkonto högst upp på sidan.
  3. Klicka på plusknappen .
  4. Klicka på Länka till befintligt konto.
  5. Ange Google Ads-kontots kund-id. Du kan länka flera konton samtidigt genom att skriva ett kund-id per rad.
  6. Klicka på Skicka inbjudan.

Användare med åtkomst till Google Ads-kontot som du skickade en länkbegäran till får kontoaviseringar och e-postmeddelanden där de blir inbjudna till att länka till ditt konto.

Användare som har administrativ åtkomst till det inbjudna kontot eller åtkomst till ett länkat förvaltarkonto med administrativt ägarskap av det kontot kan godkänna din inbjudan via avsnittet Kontoåtkomst i Google Ads-kontot.

Under denna process visas en avisering om det nya kundkontot i avsnittet Väntande inbjudningar i förvaltarkontot. Läs mer om att hantera inbjudningar. När administratören av det inbjudna kontot godkänner inbjudan får du en bekräftelse via e-post och kontot länkas automatiskt till ditt förvaltarkonto.