Tilknytt kontoer til managerkontoene dine

For å ta i bruk managerkontoen din kan du starte med å tilknytte eksisterende enkeltstående eller administrerte kontoer.

Du kan også opprette nye Google Ads-kontoer direkte fra managerkontoen din. Disse kontoene blir automatisk knyttet sammen med managerkontoen din.

Før du begynner

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du knytter eksisterende kontoer til managerkontoen din. Det kan være en god idé å begynne med å lese Om å knytte sammen kontoer med managerkontoer.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre og så på Innstillinger i underkontoen øverst på siden.
  3. Klikk på plussknappen .
  4. Klikk på Tilknytt eksisterende konto.
  5. Skriv inn kunde-ID-en for Google Ads-kontoen. Angi ett kunde-ID-nummer per linje hvis du ønsker å knytte til flere kontoer på én gang.
  6. Klikk på Send invitasjon.

Brukerne som har tilgang til Google Ads-kontoen du sendte en forespørsel om tilknytning til, mottar kontovarsler og e-postmeldinger med invitasjon til å bli tilknyttet kontoen din.

Brukerne som har administratortilgang til den inviterte kontoen eller tilgang til en tilknyttet managerkonto som har administrativt eierskap av den aktuelle kontoen, kan godta invitasjonen din ved å gå til Kontotilgang-delen i Google Ads-kontoen.

I løpet av denne prosessen vises det et ventevarsel for (den kommende) kundekontoen under «Ubesvarte invitasjoner» i managerkontoen din. Finn ut mer om å administrere invitasjoner. Så snart invitasjonen din er godtatt i den inviterte kontoen, mottar du en bekreftelse per e-post, og kontoen knyttes automatisk sammen med managerkontoen din.