Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Accounts koppelen aan uw manageraccounts

Nadat u een manageraccount heeft gemaakt, kunt u dit koppelen aan bestaande afzonderlijke accounts of manageraccounts.

U kunt ook nieuwe Google Ads-accounts maken in uw manageraccount. Deze accounts worden automatisch aan uw manageraccount gekoppeld.

Voordat u begint

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u bestaande accounts kunt koppelen aan uw manageraccount. Mogelijk is het een goed idee om eerst het artikel Accounts koppelen aan uw manageraccount te lezen.

Instructies

Een koppelingsverzoek sturen

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Instellingen.
  3. Klik in het uitgevouwen menu op Subaccountinstellingen.
  4. Klik op de plusknop .
  5. Klik op Bestaand account koppelen.
  6. Geef de klant-ID van het Google Ads-account op. Als u meerdere accounts tegelijk wilt koppelen, geeft u één klant-ID per regel op. Klik op Voorbeeld om de details van het verzoek te bekijken.
    • Optioneel: U kunt ook een ander manageraccount selecteren om de Google Ads-accounts aan te koppelen.
  7. Klik op Verzoek sturen.

Gebruikers met toegang tot het Google Ads-account waarnaar u het koppelingsverzoek heeft gestuurd, krijgen e-mails waarin ze worden uitgenodigd een koppeling met uw account te maken. Als de gebruiker de uitnodiging accepteert, krijgt u per e-mail een bevestigingsbericht en wordt het account automatisch aan uw manageraccount gekoppeld.

Een koppelingsverzoek accepteren

Gebruikers met beheerderstoegang tot het uitgenodigde account of met toegang tot een gekoppeld manageraccount dat een eigenaar met beheerdersrechten is voor dat account, kunnen uw verzoek accepteren. Zo kunt u koppelingsverzoeken vinden, accepteren of weigeren:

Voor een afzonderlijk account

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Beheerder Admin Icon.
  2. Klik op Toegang en beveiliging.
  3. Selecteer het tabblad Beheerders. Onder Koppelingsverzoek vindt u een lijst van manageraccounts die hebben gevraagd om uw account te koppelen.
  4. In de kolom Acties kunt u een uitnodiging accepteren of weigeren door op het bijbehorende woord te klikken. Volg de instructies op de pagina om de actie af te ronden.

Voor een manageraccount

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] en daarna onder Instellingen op Toegang en beveiliging.
  3. Selecteer het tabblad Beheerders. Onder Koppelingsverzoek vindt u een lijst van manageraccounts die hebben gevraagd om uw account te koppelen.
  4. In de kolom Acties kunt u een uitnodiging accepteren of weigeren door op het bijbehorende woord te klikken. Volg de instructies op de pagina om de actie af te ronden.

Koppelingsverzoeken in behandeling bulksgewijs accepteren/weigeren

We bieden gebruikers nu de mogelijkheid om uitnodigingen bulksgewijs te accepteren of te weigeren.

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Instellingen.
  3. Klik in het uitgevouwen menu op Subaccountinstellingen.
  4. Klik bovenaan de pagina op Ontvangen koppelingsverzoeken.
    1. Hier staan alle accountuitnodigingen en wordt aangegeven welk account de koppeling heeft aangevraagd.
  5. Klik op het vak vóór de naam van het account (Accountkolom) dat u bulksgewijs wilt aanpassen. Er verschijnt een blauw vak boven de lijst van uitnodigingen. Hier kunt u een uitnodiging accepteren of weigeren door op het bijbehorende woord te klikken.
Opmerking: U kunt ook een koppelingsverzoek dat in behandeling is, accepteren door op Verzoek accepteren te klikken in de e-mailuitnodiging die in het gedeelte hierboven wordt vermeld.

Meer informatie over hoe u gebruikers en toegangsniveaus beheert voor uw manageraccount

Koppelingsverzoeken intrekken via de pagina Subaccountinstellingen van uw manageraccount

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Instellingen.
  3. Klik in het uitgevouwen menu op Subaccountinstellingen.
  4. Klik bovenaan de pagina op Verstuurde koppelingsverzoeken.
    1. Hier staan alle accountuitnodigingen en wordt aangegeven welk account de koppeling heeft aangevraagd.
  5. In de kolom Acties kunt u een uitnodiging intrekken door op het bijbehorende woord te klikken. Volg de instructies op de pagina om de actie af te ronden.
Opmerking: U kunt de koppeling van meerdere accounts tegelijk intrekken door meerdere verzoeken te selecteren. Dezelfde opties staan in een blauwe balk boven de kolommen.

Gerelateerde links

Pagina Onderwerp in manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Accounts koppelen