Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Tilien linkittäminen hallinnoijan tileihin

Voit aloittaa hallinnoijan tilin käyttämisen linkittämällä sen henkilötileihin tai muihin hallinnoijan tileihin.

Voit myös luoda uusia Google Ads ‑tilejä suoraan hallinnoijan tililtä. Nämä tilit linkitetään automaattisesti hallinnoijan tiliisi.

Ennen kuin aloitat

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tilejä voi linkittää hallinnoijan tiliin. Sinun kannattaa ehkä aloittaa lukemalla Tietoja tilien linkittämisestä hallinnoijan tilille.

Ohjeet

Linkityspyynnön lähettäminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa laajennetusta valikosta Alatilin asetukset.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Klikkaa Linkitä nykyinen tili.
  6. Lisää Google Ads ‑tilin asiakastunnus. Voit linkittää useita tilejä kerralla lisäämällä yhden asiakastunnuksen riviä kohden. Tarkista pyynnön tiedot klikkaamalla Esikatselu.
    • Valinnainen: Voit myös valita toisen hallinnoijan tilin, johon Google Ads ‐tilit linkitetään.
  7. Klikkaa Lähetä pyyntö.

Käyttäjät, joilla on pääsy linkitettävälle Google Ads ‑tilille, saavat sähköpostiinsa linkityspyynnön. Kun joku tilin käyttäjistä hyväksyy kutsun, saat sähköpostivahvistuksen ja tili linkitetään automaattisesti hallinnoijan tiliisi.

Odottavan linkityspyynnön hyväksyminen

Pyynnön voivat hyväksyä käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet kutsun saaneelle tilille tai pääsy linkitetylle hallinnoijan tilille, joka on kyseisen tilin omistava järjestelmänvalvoja. Alla on kerrottu, miten voit katsoa, hyväksyä tai hylätä linkityspyyntöjä.

Henkilötilillä

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Valitse Hallinnoijat-välilehti. Linkityspyyntö-kohdasta näet hallinnoijan tilit, jotka ovat pyytäneet linkitystä tiliisi.
  4. Voit hyväksyä tai hylätä kutsun Toimenpiteet-sarakkeesta. Viimeistele hyväksyminen tai hylkääminen seuraamalla sivulla näkyviä ohjeita.

Hallinnoijan tilillä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut ja asetukset ‐kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Valitse Hallinnoijat-välilehti. Linkityspyyntö-kohdasta näet hallinnoijan tilit, jotka ovat pyytäneet linkitystä tiliisi.
  4. Voit hyväksyä tai hylätä kutsun Toimenpiteet-sarakkeesta. Viimeistele hyväksyminen tai hylkääminen seuraamalla sivulla näkyviä ohjeita.

Useiden odottavien linkityspyyntöjen hyväksyminen tai hylkääminen kerralla

Nyt käyttäjät voivat hyväksyä tai hylätä useita kutsuja kerralla.

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa laajennetusta valikosta Alatilin asetukset.
  4. Klikkaa sivun yläosasta Vastaanotetut linkityspyynnöt.
    1. Täältä näet kaikki tilikutsut ja sen, miltä tililtä ne ovat peräisin.
  5. Merkitse sen tilin nimen (Tili-sarakkeen) edellä oleva ruutu valituksi, jolle haluat tehdä joukkomuokkauksia. Kutsujen yläpuolelle tulee näkyviin sininen ruutu, josta voit hyväksyä tai hylätä kutsun.
Huom. Voit hyväksyä odottavan linkityspyynnön myös klikkaamalla edellä mainitusta sähköpostikutsusta Hyväksy pyyntö.

Lue lisää hallinnoijan tilin käyttäjien ja pääsyoikeustasojen hallinnoinnista.

Linkityspyyntöjen peruminen hallinnoijan tilin Alatilin asetukset ‐sivulta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa laajennetusta valikosta Alatilin asetukset.
  4. Klikkaa sivun yläosasta Lähetetyt linkityspyynnöt.
    1. Täältä näet kaikki tilikutsut ja sen, miltä tililtä ne ovat peräisin.
  5. Voit perua kutsun Toimenpiteet-sarakkeesta. Viimeistele peruminen seuraamalla sivulla näkyviä ohjeita.
Huom. Voit perua useita linkityspyyntöjä kerralla valitsemalla useita pyyntöjä. Näet samat vaihtoehdot sarakkeiden yläpuolella olevassa sinisessä palkissa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Tilien linkittäminen