Managerkonti (MCC): Knyt konti til dine managerkonti

Hvis du vil bruge din managerkonto, kan du begynde med at knytte den til eksisterende individuelle konti eller managerkonti.

Du kan også oprette nye Google Ads-konti fra din managerkonto. Disse konti knyttes automatisk til din managerkonto.

Før du begynder

Denne artikel viser, hvordan du knytter eksisterende konti til din managerkonto. Det kan være en god idé først at læse Om tilknytning af konti til managerkonti.

Vejledning

Send en tilknytningsanmodning

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  3. I den udvidede menu skal du klikke på Indstillinger for underkonti.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Tilknyt eksisterende konto.
  6. Angiv kunde-id-nummeret for Google Ads-kontoen. Hvis du vil tilknytte flere konti på én gang, skal du angive ét kunde-id pr. linje. Klik på Forhåndsvisning for at se en forhåndsvisning af detaljerne for anmodningen.
    • Valgfrit: Du kan også vælge en anden managerkonto, som Google Ads-kontoen skal knyttes til.
  7. Klik på Send anmodning.

Brugere med adgang til den Google Ads-konto, du har sendt en tilknytningsanmodning til, modtager en mail med en invitation til at knytte kontoen til din konto. Når den inviterede konto accepterer din invitation, modtager du en bekræftelse via mail, og kontoen knyttes automatisk til din managerkonto.

Acceptér en afventende tilknytningsanmodning

Brugere med administratoradgang til den inviterede konto eller adgang til en tilknyttet managerkonto, der har administrativt ejerskab af den pågældende konto, kan acceptere din anmodning. Du kan finde, acceptere eller afvise tilknytningsanmodninger ved at følge denne vejledning:

På en individuel konto

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Vælg fanen Administratorer. Under "Tilknytningsanmodning" finder du en liste over de managerkonti, som har anmodet om tilknytning til din konto.
  4. Du kan vælge Acceptér eller Afvis en invitation i kolonnen "Handlinger" ved at trykke på det pågældende ord. Følg vejledningen på siden for at gennemføre handlingen.

På en managerkonto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på ikonet Værktøjer og indstillingerGoogle Ads | værktøjer [ikon], og klik derefter på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  3. Vælg fanen Administratorer. Under "Tilknytningsanmodning" finder du en liste over de managerkonti, som har anmodet om tilknytning til din konto.
  4. Du kan vælge Acceptér eller Afvis en invitation i kolonnen "Handlinger" ved at trykke på det pågældende ord. Følg vejledningen på siden for at gennemføre handlingen.

Acceptér/Afvis flere afventende tilknytningsanmodninger på én gang

Vi giver nu brugerne mulighed for at acceptere eller afvise flere invitationer på én gang.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger for underkonti på den udvidede menu.
  4. Klik på Modtagne tilknytningsanmodninger øverst på siden.
    1. Her kan du se alle kontoinvitationer og den konto, der har anmodet om dem.
  5. Klik på feltet foran det kontonavn (i kontokolonnen), som du vil ændre på én gang. Der vises et blåt felt oven over listen med invitationer. Her kan du vælge Acceptér eller Afvis i forbindelse med en invitation ved at trykke på det pågældende ord.
Bemærk! Du kan også acceptere en afventende tilknytningsanmodning ved at klikke på Acceptér anmodning i mailinvitationen, som er nævnt i afsnittet ovenfor.

Få flere oplysninger om administration af brugere og adgangsniveauer for din managerkonto

Træk tilknytningsanmodninger tilbage fra siden "Indstillinger for underkonti" på din managerkonto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger for underkonti på den udvidede menu.
  4. Klik på Sendte tilknytningsanmodninger øverst på siden.
    1. Her kan du se alle kontoinvitationer og den konto, der har anmodet om dem.
  5. Du kan vælge Træk tilbage i forbindelse med en invitation ved at trykke på det pågældende ord i kolonnen Handlinger. Følg vejledningen på siden for at gennemføre handlingen.
Bemærk! Du kan trække tilknytning tilbage for flere konti på en gang ved at vælge flere anmodninger. Herefter kan du se de samme muligheder i en blå bjælke over kolonnerne.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Tilknytning af konti