Navigeren in slimme campagnes

Welkom bij slimme campagnes. Klaar voor een rondleiding? Laten we eens bekijken wat u kunt doen in uw account:

Voordat u begint

Als u op het web bent, raden we aan de Google Chrome-browser te gebruiken. Google Ads is hiervoor geoptimaliseerd en werkt dus het best met deze browser. Meer informatie over hoe u een probleem met de browser oplost.

Instructies

Inzichten van Google krijgen

Wanneer u de Google Ads-app voor iOS opent, ziet u de pagina Accountoverzicht met daarop een lijst van uw campagnes. Klik bij een van de campagnes op Details om door Google opgestelde inzichten voor die campagne te bekijken, waaronder voor klikken, vertoningen, zoektermen en meer. Gebruik het potloodje Bewerken om de periode aan te passen.

Facturerings- en accountinstellingen beheren

Als u facturering en betalingen wilt beheren, tikt u linksboven op het menu-icoon en vervolgens op Facturering en betalingen.

Hulp vragen

Als u hulp nodig heeft, tikt u linksboven op het menu-icoon en vervolgens op Help.

Feedback geven

We zijn erg benieuwd naar uw mening over slimme campagnes. Als u ons wilt laten weten wat voor u het best werkt en wat er kan worden verbeterd, klikt u rechtsboven in uw account op het vraagtekenicoon  en selecteert u Feedback sturen.