Navigeren in slimme campagnes

Welkom bij slimme campagnes. Klaar voor een rondleiding? Laten we eens bekijken wat u kunt doen in uw account:

Voordat u begint

Als u op het web bent, raden we aan de Google Chrome-browser te gebruiken. Google Ads is hiervoor geoptimaliseerd en werkt dus het best met deze browser. Meer informatie over hoe u een probleem met de browser oplost.

Instructies

Navigeren tussen advertenties in uw campagne

Gebruik het accountmenu aan de linkerkant om tussen uw campagnes en advertentiegroepen te navigeren. Als u met een klein scherm werkt, is het accountmenu standaard verborgen. Als u het menu wilt openen, plaatst u de muisaanwijzer op de linkerkant van de pagina of klikt u op het pictogram van het accountmenu .

Als u de campagnetypen wilt filteren die in het menu worden weergegeven, klikt u in het accountmenu op het pictogram met drie stippen . Hiermee filtert u ook wat u in de primaire werkruimte van uw account ziet.

Insights van Google ontvangen

Nadat u bent ingelogd en een campagne heeft geselecteerd in het navigatiemenu, ziet u insights die Google voor die campagne heeft gegenereerd. Pas rechtsboven de periode aan of klik op een van de gegevens van de kaart om meer insights te bekijken.

Iets nieuws maken

Als u een nieuwe campagne wilt maken, klikt u op Nieuwe campagne maken op de overzichtspagina 'Alle campagnes'.

Rapportage gebruiken

Voor toegang tot uw prestatierapporten klikt u in het linkernavigatievenster op Slimme campagnes. Het overzicht Campagnes wordt weergegeven.

Belangrijke meldingen weergeven

Ontvang de belangrijkste accountmeldingen door rechtsboven op een pagina in uw account op het belpictogram Meldingen te klikken.

Facturerings- en accountinstellingen beheren

Als u uw facturerings- en accountinstellingen wilt updaten, klikt u rechtsboven op de pagina op het gereedschapspictogram Google Ads | Moersleutel [icoon]. Selecteer Facturering en betaling om uw factureringsgegevens te beheren of klik op Voorkeuren om uw accountinstellingen te beheren.

Hulp vragen

Als u hulp nodig heeft, klikt u rechtsboven in uw account op het vraagteken  en selecteert u Hulp vragen.

Feedback geven

We zijn erg benieuwd naar uw mening over slimme campagnes. Als u ons wilt laten weten wat voor u het best werkt en wat er kan worden verbeterd, klikt u rechtsboven in uw account op het vraagtekenicoon  en selecteert u Feedback sturen.