Om fjernelse af tilknytning mellem konti og din managerkonto

Hvis du vil stoppe med at administrere en bestemt konto, skal en bruger med administrativ adgang til managerkontoen eller klientkontoen fjerne tilknytningen mellem de to konti.

Denne artikel forklarer, hvad der sker, når du fjerner tilknytningen mellem en konto og en managerkonto. Du kan få oplysninger om fjernelse af tilknytninger i Fjern tilknytning mellem konti og din managerkonto.

Sådan fungerer det

Managerkonti kan når som helst ophæve et forhold til en kundekonto ved at fjerne tilknytningen, forudsat at kundekontiene har mindst én bruger med adgang til kontoen eller er tilknyttet en managerkonto, der har et administrativt ejerskab over den. Når du har fjernet tilknytningen, kan managerkonti ikke længere få adgang til kundekontoen fra managerkontoen.

En individuel Google Ads-konto kan også fjerne tilknytningen til en managerkonto. Den enkelte konto mister ikke dens egen kampagnehistorik eller adgang til nogen Google Ads-funktioner.

Når tilknytningen er fjernet, kan ejeren af Google Ads-kontoen knyttes til en ny managerkonto.

Fjernelse af tilknytning og delte remarketinglister

Når du fjerner tilknytningen til en konto, der bruger managerkontoens remarketingtag eller eventuelle delte remarketinglister, udfyldes de lister, der er baseret på det delte tag, ikke længere på den pågældende konto, og kontoen mister adgang administratorens delte lister. Enhver af kontoens annoncegrupper, der er målrettet mod disse lister, og alle kampagner, der ekskluderer disse lister, vil ophøre med at køre. Hvis kontoen delte sine egne lister, kan denne ændring påvirke annoncegrupper og kampagner på andre konti, der er målrettet mod disse lister. Få flere oplysninger om deling af remarketingtags og lister.

Fjernelse af tilknytning og konverteringssporing på tværs af konti

Hvis du fjerner tilknytningen til en konto, der brugte dit tag til konverteringssporing på tværs af konti, registrerer dette tag ikke længere klik, der foretages, efter at tilknytningen til kontoen er blevet fjernet. Tagget til konverteringssporing på tværs af konti registrerer dog stadig konverteringer for klik, der blev foretaget, før tilknytningen til kontoen blev fjernet. Dette gøres i hele konverteringsperioden (typisk 30 dage). Hvis klientkontoen tidligere har installeret sit eget konverteringssporingstag på websitet, genoptages sporing af konverteringer (medmindre det erstattes af en anden managerkontos konverteringssporingstag på tværs af konti). Få flere oplysninger om konverteringssporing på tværs af konti.

Fakturering og fjernelse af link

Hvis Google Ads-kontoen bruger månedlig fakturering, og den managerkonto, der skal fjernes, er den betalende administrator, vil kontoen stoppe med at vise annoncer, når du fjerner linket til den. Hvis annoncerne skal fortsætte med at blive vist, skal du ændre faktureringskonfigurationen for kontoen, før du fjerner tilknytningen. Den nye konfiguration skal oprettes under en managerkonto, som denne konto linkes til. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer faktureringskonfigurationer for Ads-konti fra din managerkonto.