Discrepàncies de dades

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Es poden produir grans discrepàncies de dades entre els informes de Google Ads, altres plataformes o els vostres informes interns a causa de diversos factors.

Si detecteu discrepàncies de dades als informes o si les vostres dades no coincideixen amb les de Google Analytics o una font externa, podeu provar d'abordar aquests problemes personalment. Obteniu informació sobre com podeu corregir la manca de dades i les discrepàncies.

Factors possibles que poden causar discrepàncies de dades

Retard en la conversió

Google Ads registra les conversions en la data de la impressió d'anunci, mentre que moltes altres eines de creació d'informes les atribueixen a la data de la conversió. Això s'anomena retard en la conversió.

Pas següent: podeu trobar les dades dels informes d'intervals de conversió a la taula Campanyes o a l'informe d'estratègia d'oferta.

Configuració de l'etiqueta

La manera com heu configurat l'etiqueta de seguiment de conversions.

Pas següent: resoleu els problemes amb l'estat del seguiment de conversions o baixeu i seguiu Google Tag Assistant.

Quant tarden els clients a fer una conversió

El temps que tarden els clients a fer una conversió. Les conversions es poden registrar fins a 90 dies després del clic.

Pas següent: consulteu un informe que mostri l'historial de retards en la conversió del vostre compte. Obteniu més informació sobre el temps de conversió dels clients.

Períodes retroactius

El temps entre la conversió i el moment en què Google Ads la registra.

Pas següent: un període de conversió més curt reduirà el nombre de conversions que es registren al compte per a l'acció de conversió de què es tracti. Per definir o canviar un període de conversió, llegiu l'article Sobre els períodes de conversió.

Configuració del recompte

La configuració del recompte us pot donar una idea més clara del rendiment de la campanya i us pot ajudar a definir millor les ofertes. Podeu triar si voleu comptar totes les conversions que es generen després d'una interacció o si en voleu comptar només una.

Pas següent: obteniu més informació sobre les opcions de recompte de conversions.

Conversions multidispositiu

Les conversions multidispositiu es modelitzen per tenir en compte els usuaris que inicien el seu recorregut en un dispositiu amb una interacció amb un anunci i completen la conversió en un altre.

Pas següent: obteniu més informació sobre les conversions multidispositiu.

Conversions de visualització completa

La columna Conversions de visualització completa indica les ocasions en què els clients veuen el vostre anunci, sense interaccionar-hi, i més tard completen una conversió al vostre lloc web. Quan Google Ads no inclou les conversions de visualització completa a la columna Conversions de manera predeterminada, és possible que vegeu discrepàncies.

Pas següent: afegiu les conversions de visualització completa a la columna Conversions. Obteniu més informació sobre les conversions de visualització completa.

Trànsit no vàlid

Algunes conversions no vàlides es treuen si Google detecta que poden provenir de contingut brossa o trànsit no vàlid, o bé si no han estat vàlides durant més de 13 mesos. Això pot passar després que les conversions es registressin inicialment al compte, per la qual cosa pot semblar que s'hagi produït una lleugera disminució als informes de conversions amb el temps.

Pas següent: si us preocupa alguna activitat que sembli sospitosa, podeu resoldre problemes de clics no vàlids per trobar informació sobre el comportament, els filtres i els informes dels clics. Obteniu més informació sobre el trànsit no vàlid.

Configuració d'atribució

Canviar de model d'atribució pot afectar les vostres dades de conversió.

Pas següent: obteniu informació sobre com podeu cercar i definir un model d'atribució.

Nota: Google Ads només registra les conversions si hi ha interaccions amb anuncis de Google (per exemple, clics) del mateix compte de Google Ads. Si utilitzeu una eina que no sigui Google Ads, és possible que registri les conversions de tots els clics en anuncis de Google dels vostres comptes, o bé que les atribueixi a altres plataformes.