Spor appkonverteringer med appanalyse fra tredjepart

Hvis du bruger en tredjeparts-appanalyseudbyder til at spore og måle dine mobilappkonverteringer, kan du importere appkonverteringsdata fra din udbyder.

Bemærk! Denne integration med tredjeparts-appanalyseudbydere erstatter den gamle server-til-server-forbindelse, hvor der blev brugt webadresser for tilbagerapportering. Alle Google Ads-konti, der har brugt den gamle metode til integration med tredjeparter, bliver automatisk migreret til den nye konfiguration. Få flere oplysninger om sporing af appkonverteringer med appanalysedata fra tredjepart.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du importerer dine appkonverteringsdata fra tredjepart. Nyligt importerede konverteringshandlinger begynder kun at rapportere konverteringer fra det tidspunkt, hvor du importerer hændelsen til Google Ads. Dette gælder både for Google Ads og din tredjeparts-appanalyseudbyder.

Før du begynder

Her er, hvad du skal bruge, før du kan importere konverteringer fra din tredjeparts-appanalyseudbyder:

• Et link, der er oprettet hos din tredjeparts-appanalyseudbyder
  • Hændelser, der er konfigureret på din tredjepartskonto

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

An animated GIF that shows how to track third-party app conversions in Google Ads.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på +Ny konverteringshandling.
  5. Vælg App på listen over konverteringstyper.
  6. Vælg Appanalyse fra tredjepart, og klik på Fortsæt.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de hændelser, du vil importere, og klik på Importér og fortsæt.
  8. Klik på Udført.
  9. Du kan nu se din konverteringshændelse fra tredjepart i tabellen "Konverteringshandlinger". Klik på navnet for en hændelse for at se flere oplysninger.
  10. Du kan også redigere konverteringsindstillingerne som standardværdi eller den individuelle konverteringsperiode for hver konverteringshandling, du importerede.

Web to App Connect

Hvis du både har et website og en mobilapp, kan du konfigurere appkonverteringssporing ved hjælp af Web to App Connect. Når du har brugt Web to App Connect-grænsefladen til at konfigurere konverteringssporing og brug af dybe links (som giver dig mulighed for at linke fra dine annoncer direkte til din virksomhedsapp), kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høje konverteringsrater for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Med Web to App Connect kan kunderne nemt fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de foretager et køb, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.

Bemærk! Eventuelle hændelser, der ikke importeres til konverteringer, bruges stadig til at generere remarketinglister. Hvis du kun vil bruge en hændelse til remarketinglister, skal du ikke importere den som en konvertering.