Fer un seguiment de les conversions d'aplicació mitjançant les analítiques d'aplicacions de tercers

Si utilitzeu un proveïdor extern d'analítiques d'aplicacions per mesurar i fer un seguiment de les conversions d'aplicació mòbil, podeu importar dades de conversions d'aplicació des del vostre proveïdor.

Nota: aquesta integració amb proveïdors externs d'analítica d'aplicacions substitueix l'antiga connexió entre servidors que utilitzava URL de notificació de conversió. Tots els comptes de Google Ads que utilitzen el mètode antic per fer la integració amb tercers es migraran automàticament a la nova configuració. Obteniu més informació sobre com es pot fer un seguiment de conversions d'aplicació mitjançant analítiques d'aplicacions de tercers.

En aquest article s'explica com podeu importar les vostres dades de conversions d'aplicació de tercers. Les accions de conversió importades recentment només informaran de les conversions a partir del moment en què es va importar l'esdeveniment a Google Ads. Aquest comportament s'aplica tant a Google Ads com al proveïdor d'analítica d'aplicacions extern.

Abans de començar

Abans d'importar conversions des del vostre proveïdor extern d'analítiques d'aplicacions, heu de:

• Configurar un enllaç al vostre proveïdor extern d'analítiques d'aplicacions.
  • Configurar esdeveniments al compte de tercers.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

An animated GIF that shows how to track third-party app conversions in Google Ads.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Feu clic a + Nova acció de conversió.
  5. Seleccioneu Aplicació a la llista de tipus de conversions.
  6. Seleccioneu Analítiques d'aplicacions de tercers i feu clic a Continua.
  7. Marqueu la casella situada al costat de l'esdeveniment que voleu importar i feu clic a Importa i continua.
  8. Feu clic a Fet.
  9. L'esdeveniment de conversió de tercers es mostra a la taula "Accions de conversió". Feu clic al nom de l'esdeveniment per veure'n més detalls.
  10. De manera opcional, podeu editar la configuració de conversió, com ara el valor predeterminat o el període de conversió individual per a cada acció de conversió que heu importat.

Web to App Connect

Si teniu un lloc web i una aplicació mòbil, podeu configurar el seguiment de conversions d'aplicació mitjançant Web to App Connect. Un cop hàgiu utilitzat la interfície de Web to App Connect per configurar el seguiment de conversions i l'enllaçament profund (que us permet enllaçar els anuncis directament a l'aplicació de l'empresa), podeu oferir una pàgina web a -L'experiència a l'aplicació dels clients i generar, de mitjana, percentatges de conversió més alts pels clics en anuncis que dirigeixen a l'aplicació en comparació amb el del lloc web per a mòbils.

Amb Web to App Connect, els clients poden completar fàcilment l'acció prevista, ja sigui comprar, registrar-se o afegir articles al carretó. A més, des de la interfície de Web to App Connect, podeu fer un seguiment d'aquestes accions de conversió des de l'aplicació i obtenir recomanacions sobre com podeu millorar la campanya.

Per començar a utilitzar Web to App Connect, seguiu aquests tres passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Planificació.
  3. Feu clic a Centre de publicitat per a aplicacions. Se us dirigirà a la interfície de Web to App Connect.

Obteniu més informació sobre com podeu millorar les conversions amb la interfície de Web to App Connect.

Nota: els esdeveniments que no s'hagin importat per obtenir conversions es continuaran utilitzant per generar llistes de remàrqueting. Si voleu utilitzar un esdeveniment per generar llistes de remàrqueting no l'importeu com a conversió.