Sovellusten konversioseuranta kolmannen osapuolen klikkausten seurannan avulla

Jos käytät kolmannen osapuolen klikkausten seurantaa Google Display ‑verkostossa ja otat automaattisen taggauksen käyttöön, Google voi laskea sovellusasennukset automaattisesti konversioiksi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa automaattisen taggauksen käyttöön sovellusasennuskonversioille.

Ohjeet

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  2. Valitse sivun yläosasta Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Automaattinen taggaus ‑osiota.
  4. Ota automaattinen taggaus käyttöön valitsemalla Merkitse URL-osoite, jota ihmiset klikkaavat mainoksestani ‑kohdan vieressä oleva valintaruutu.
  5. Klikkaa Tallenna.

Lisätietoja automaattisen taggauksen määrittämisestä.

Kun olet ottanut automaattisen taggauksen käyttöön, kohde-URL-osoitteesi loppuun lisätään viittaaja-CGI-parametriksi kutsuttu lisäkoodi. Se sisältää enemmän konversioseurantatietoja, ja sen pitäisi näyttää tältä (www.exampletracker.com korvataan kolmannen osapuolen seurantapalveluntarjoajan URL-osoitteella):

www.exampletracker.com/?referrer=gclid%3D123xyz

Kolmannen osapuolen klikkausseurannan on säilytettävä koko referrer=‑parametri, kun se uudelleenohjaa Google Play Kauppaan. Se voi myös lisätä muita alaparametreja. Esimerkiksi yllä olevan URL-osoitteen pitäisi uudelleenohjata tämänkaltaiseen osoitteeseen:

play.google.com/store?id=abcd.com&referrer=gclid%3D123xyz

Testaa kohde-URL-osoitetta lisätyllä viittaajaparametrilla ennen kampanjan aloittamista ja varmista, että osoite ohjaa oikeaan Google Play Kaupan URL-osoitteeseen.

Kolmannen osapuolen klikkausten seuranta Google-hakuverkostossa

Android-sovelluksen kampanjamainosten klikkausten uudelleenohjaus poistetaan käytöstä Google-hakuverkostossa, ja kolmannen osapuolen klikkausten seuranta ei ole käytettävissä. Suosittelemme, että käytät Android-sovellusasennus (ensimmäinen avaus) ‑konversiotoimintoa konversioiden seurantaan.

Jos käytössäsi on vahvistettuja asennuksia käyttävä kolmannen osapuolen analytiikkaratkaisu, voit silti kerätä klikkauksista hyödyllisiä tietoja ValueTrack-parametrien avulla. Seuraavat ValueTrack-parametrit lisätään automaattisesti klikkaus-URL-osoitteeseen:

• network
  • creative
  • campaignid
  • keyword
  • matchtype
  • loc_physical_ms

Lisätietoja ValueTrack-parametreista