Fer el seguiment de les conversions de les aplicacions amb el seguiment de clics de tercers

Podeu utilitzar sistemes de seguiment de clics de tercers amb les plantilles de seguiment de Google Ads per mesurar l'activitat valuosa dels clients des de l'aplicació que generen les campanyes de Web to App Connect, com ara compres, registres. i subscripcions. També es pot fer servir un sistema de seguiment de clics de tercers com a opció de mesurament addicional a Google Analytics 4 i a analítiques d'aplicacions de tercers.

Com funcionen els sistemes de seguiment de clics?

Quan un usuari fa clic en un anunci que té un enllaç d'aplicació o un enllaç universal, se'l redirigeix a l'aplicació. Alhora, el sistema de seguiment de clics activa una notificació de conversió al tercer. Aquesta notificació de conversió proporciona un senyal de font de conversió de Google Ads per a l'atribució de tercers als esdeveniments d'obertura de l'aplicació i posteriors corresponents.

Nota: quan s'admet el seguiment en paral·lel, l'enllaç de seguiment s'activa en segon pla i l'URL final és responsable de la redirecció de l'usuari. Ara bé, quan no s'admeti el seguiment en paral·lel, l'enllaç de seguiment també és responsable de la redirecció de l'usuari. Obteniu més informació sobre el seguiment a Google Ads.

Restriccions d'implementació de Google Ads

Els sistemes de seguiment de clics de tercers o altres redireccions no es permeten per a l'ús d'URL final, d'acord amb les polítiques de manca de coincidència amb la destinació de Google, sinó que s'han d'implementar a les campanyes de Google Ads per al web per a l'App Connect fent servir les funcions avançades següents:

Sempre s'ha de redirigir els usuaris a l'URL final de Google Ads coincident, ja que el seguiment en paral·lel no s'admet en alguns casos.

Activar l'etiquetatge automàtic

L'etiquetatge automàtic és una funció necessària que s'utilitza amb el seguiment de conversions de Google Ads i que us permet comprovar l'eficàcia amb què els clics als vostres anuncis generen conversions, incloses les conversions d'aplicació. L'etiquetatge automàtic permet afegir identificadors de clic de Google, com ara GCLID, als sistemes de seguiment de clics. Aquests identificadors es poden fer servir per transferir conversions a Google mitjançant l'API de seguiment de conversions i l'API de remàrqueting o importacions de conversions fora de línia.

Afegir paràmetres de ValueTrack

A més de l'etiquetatge automàtic, els anunciants també poden utilitzar els paràmetres de ValueTrack per transferir informació important de la campanya amb les eines de seguiment de clics. Els paràmetres de ValueTrack permeten que els tercers identifiquin propietats de campanya de Google, com ara l'identificador de campanya, l'identificador de grup d'anuncis i les paraules clau, entre d'altres.

Utilitzar un partner d'atribució d'aplicacions

Els partners d'atribució d'aplicacions de Google ofereixen sistemes de seguiment de clics de tercers, molts dels quals ja inclouen paràmetres de ValueTrack. Seleccioneu el vostre proveïdor de mesurament a continuació:

Utilitzeu només enllaços de seguiment específics de Google de partners d'atribució d'aplicacions, que compleixen les polítiques de discordança amb la destinació. Per obtenir més indicacions de configuració, podeu contactar directament amb el partner d'atribució.