Siirtyminen uuteen kolmannen osapuolen konversioanalytiikkaan

Uusi integraatio kolmantena osapuolena toimiviin sovellusanalytiikkatoimittajiin ja Sovellusattribuutiokumppanit-ohjelma ovat nyt saatavilla. Tämän integraation avulla konversioseuranta voidaan määrittää entistä sujuvammin linkittämällä ja tuomalla konversiot Google Adsiin.

Kaikki kolmantena osapuolena toimivien sovellusanalytiikkatoimittajien konversioseuranta siirretään uuteen integraatiojärjestelmään. Google Ads siirtää sovellusattribuutiokumppania käyttävien mainostajien konversioseurannan automaattisesti uuteen järjestelmään. Teemme muutoksen kesäkuusta 2017 alkaen toimimalla suoraan yhteistyössä toimittajien kanssa. Muutos ei edellytä muita toimia mutta voi vaikuttaa siihen, mitä Google Ads ‑tililläsi näkyy. Saat ilmoituksen, ennen kuin muutokset näkyvät tililläsi.

Tässä artikkelissa kerrotaan syy tähän muutokseen ja miten muutos vaikuttaa Google Ads ‑tiliin.

Muutoksen syy

Aiemmin konversioseuranta määritettiin useassa eri vaiheessa. Jokaisen tilin osalta sinun oli määritettävä etukäteen kaikki konversiot, pyydettävä analytiikkatoimittajaa muodostamaan yhteys palveliimme, hankittava toimittajalta takaisinlähetyksen URL-osoitteen malli ja lisättävä kaikki Google Adsin toimittamat parametrit.

Olemme yksinkertaistaneet integraatiota, jotta voit keskittyä itsellesi tärkeiden asioiden mittaamiseen. Muutokset ovat tässä:

• Sen sijaan, että sinun tarvitsee määrittää etukäteen konversiot Google Adsissa ja kopioida ja liittää parametrit jokaiselle konversiotapahtumalle, voit nyt hallinnoida konversioita nykyisessä analytiikkatyökalussasi ja vain ”valita ja tuoda” ne Google Adsiin.
  • Parannamme tiedonsiirtoa kolmansien osapuolien ja Google Adsin välillä taustalla, joten takaisinlähetyksen URL-osoitteita ei tarvita enää.
  • Jos markkinoit sovellustasi useilla Google Ads ‑tileillä, voit linkittää jokaisen Google Ads ‑tilisi ja tuoda sitten konversiot. Jos käytät MCC-tilin alaista konversioseurantaa, voit linkittää hallinnoijan tiliisi ja tuoda konversiot sieltä.

Nämä muutokset yksinkertaistavat integraatiota, vähentävät Google Adsin ja kolmantena osapuolena toimivien sovellusanalytiikkatoimittajien välisiä raportointiristiriitoja sekä helpottavat haluamiesi tietojen tuomista Google Adsiin.

Muutokset Google Ads ‑tilillä

Jos olet integroinut konversioseurannan kolmantena osapuolena toimivaan sovellusanalytiikkatoimittajaan, joka kuuluu uuteen Sovellusattribuutiokumppanit-ohjelmaan, sovellusten konversioseurantasi siirretään automaattisesti uuteen integraatiojärjestelmään. Huomaat tililläsi seuraavat muutokset:

1. Google Ads tuo niiden tapahtumien uudet konversiotapahtumat automaattisesti, joita seuraat tällä hetkellä vanhan integraatiomenetelmän avulla. Näiden uusien konversiotapahtumien lähde on kolmannen osapuolen sovellusanalytiikka.
  2. Google Ads vertaa kolmannen osapuolen sovellusanalytiikkaratkaisusta lähetettyjä tilastotietoja uusiin ja vanhoihin konversiotapahtumiin. Sitten päivitämme konversioasetuksesi ja sellaiset Sovelluskampanjasi, jotka on kohdistettu sovelluksen sisäisiin toimintoihin. Samalla poistamme käytöstä vanhat konversiotyypit, jotta Konversiot-sarakkeen tietoja ei lasketa kahteen kertaan.
  3. Vanhat konversiotapahtumat poistetaan käytöstä.

Miten voin siirtää oman tilini?

Jos seuraat konversioita Googlen Sovellusattribuutiokumppanit-ohjelmaan kuulumattoman kolmantena osapuolena toimivan toimittajan ratkaisun avulla, sinun on siirrettävä nykyinen konversioseurantasi yhteistyössä kolmantena osapuolena toimivan toimittajasi kanssa. Kun kolmantena osapuolena toimiva toimittajasi on integroinut ratkaisunsa uuteen sovellusliittymään, sinun on luotava linkki toimittajaasi ja tuotavat konversiot.

Jos hallinnoit omaa palvelinten välistä yhteyttä, voit tutustua kehittäjäsivulla oleviin teknisiin tietoihin uudesta sovellusten konversioseurannan sovellusliittymästä.