Studievejledning til Mobile Advertising-vurdering

Optimer dine annoncer til mobilenheder

I denne artikel giver vi dig nogle råd om, hvordan du optimerer dine annoncer til mobilenheder, så du kan nå ud til den voksende gruppe af personer, der søger på deres mobilenheder.

Dette er del 2 i en serie på to dele. I del 1 fik du oplysninger om, hvordan du optimerer dit website til mobilenheder.

1. Brug de rette annonceaktiver til mobilenheder

Annonceaktiver giver dig mulighed for at vise yderligere virksomhedsoplysninger sammen med din annonce, f.eks. en adresse, et telefonnummer eller links til bestemte sider på dit website. Disse aktiver er med til at gøre dine annoncer mere iøjnefaldende og tiltrækkende for kunder, der benytter en mobilenhed.

Det koster ikke noget at bruge annonceaktiver, men du debiteres som normalt for klik på din annonce.

Her er et par annonceaktiver, der kan hjælpe dig med at øge annonceeffektiviteten på mobilenheder:

Tilføj aktiver med undersidelinks for at øge onlinesalget

Aktiver til undersidelinks giver dig mulighed for at tilføje links til bestemte sider på dit website, f.eks. din butiks åbningstider eller et udvalgt produkt. Dermed kan de besøgende springe direkte fra din annonce til det, de gerne vil købe eller have flere oplysninger om.

Tilføj aktiver til lokationer for at øge antallet af butiksbesøg

Aktiver til lokationer giver dig mulighed for at vise et kort, din adresse eller afstanden til din virksomhed sammen med dine annoncer. Dette gør det nemt for folk at finde og besøge din virksomhed.

Sådan konfigurerer du aktiver til lokationer

Tilføj aktiver til lokationer for at øge antallet af telefonopkald

Aktiver til opkald giver dig mulighed for at føje et telefonnummer til din annonce, og det kan medvirke til at øge klikraten med 4-5 %. Dette gør det muligt for folk at ringe direkte til din virksomhed, så de kan komme i kontakt med dig med det samme.

Sådan opretter du aktiver til opkald

2. Følg vores optimale løsninger til oprettelse af effektive mobilannoncer

Hvis du vil nå ud til potentielle kunder på mobilenheder, skal dine annoncer være relevante, fængende og informative. Lad os lige opsummere nogle optimale løsninger til oprettelse af en effektiv mobilannonce:

• Fang brugernes opmærksomhed med en fængende overskrift: Din overskrift er det første, folk ser. Det er den klikbare og mest iøjnefaldende del af din mobilannonce, så fokuser på at gøre den relevant og fængende. Prøv så vidt muligt at medtage dine søgeord, så folk med det samme kan se, at din annonce er relevant for det, de søger.
  • Brug en klar og tydelig opfordring til handling: En klar og tydelig opfordring til handling fortæller de besøgende, der benytter en mobilenhed, hvad de kan forvente, og tilskynder dem til at foretage den handling, du gerne vil have, at de skal foretage. Brug klare og koncise udtryk med verber såsom Køb, Ring nu, Bestil, Tilmeld dig eller Få et tilbud. Hvis du vælger den rigtige opfordring til handling, slipper du for at betale for klik, hvor der er mindre sandsynlighed for, at de genererer salg for din virksomhed.
  • Få det optimale ud af din beskrivelsestekst: Fremhæv det, der gør din virksomhed til noget særligt, og gør opmærksom på, at du har det, kunderne søger. Fokuser på de vigtigste salgsargumenter (service, pålidelighed, stort udvalg, eksklusive produkter, specifikke priser eller promoveringer osv.), der skiller din virksomhed ud fra konkurrenterne.
  • Brug annoncerotation med flere forskellige annoncevarianter: Hvis du har mere end én annonce i en annoncegruppe, begynder Google Ads automatisk at vise de mest effektive som standard. Vi anbefaler, at du bruger 2-4 forskellige annoncer med hver deres overskrift eller beskrivelsestekst.

3. Sørg for, at din mobillandingsside matcher din annonce

Din mobillandingsside spiller en vigtig rolle, når det handler om at komme fra klik til konverteringer. Når en person klikker på din annonce, forventer vedkommende at blive ført til en side, der er relevant for det, der stod i annoncen. Hvis vedkommende ikke finder det ønskede indhold, er der større sandsynlighed for, at vedkommende forlader dit website.

Vælg en mobillandingsside, der afspejler den opfordring til handling, du bruger i din annoncetekst, og gør det let at foretage den pågældende handling, f.eks. at købe et bestemt produkt eller udfylde en formular. Eventuelle promoveringer eller særtilbud, der er angivet i din annonce, skal også være tydeligt angivet på din landingsside.

Forbindelsen mellem din mobilannonce og landingssiden er det, der bygger bro mellem en potentiel kunde og den handling, du vil have vedkommende til at foretage. Leder du kunder i retning mod den samme handling begge steder? Er der fokus på de samme salgsargumenter? Jo tydeligere forbindelsen mellem din annonce og din landingsside er, desto større er chancerne for at opnå de ønskede resultater.

Gå til del 1: Sådan optimerer du dit website til mobilenheder