Betalingsprofil

Betalingsprofilen (tidligere "faktureringskunde") gemmer oplysninger om den person eller organisation, der er juridisk ansvarlig for omkostninger, som genereres af en Google Ads-konto.

Den indeholder kontaktoplysninger, betalingsmetoder og indstillinger og et unikt numerisk id, der vises på kontofakturaer og andre dokumenter.

En betalingsprofil kan bruges sammen med flere Google Ads-konti og med andre Google-produkter.

Flere oplysninger om betalingsprofiler