Conversiewaarden instellen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u conversiewaarden kunt instellen of wijzigen en hoe u valuta's of numerieke waarden voor uw rapporten kunt instellen.

Als u transactiespecifieke waarden (of variërende conversiewaarden) wilt instellen, volgt u de stappen in dit artikel: Transactiespecifieke conversiewaarden bijhouden.

Instructies

U kunt de conversiewaarde instellen wanneer u een conversieactie instelt of de onderstaande instructies volgen om de waarde voor een bestaande conversieactie te wijzigen. U kunt de conversiewaarde zo vaak opnieuw instellen als u wilt. Vergeet echter niet dat de wijzigingen alleen van toepassing zijn op conversies die plaatsvinden nadat de wijzigingen zijn aangebracht en dat het doorgaans een paar uur duurt voordat de wijzigingen van kracht worden.

Volg deze stappen om een conversiewaarde te wijzigen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven in uw account op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon].
  3. Klik onder 'Meting' op Conversies.
  4. Klik op de naam van de conversieactie die u wilt wijzigen.
  5. Klik rechtsonder op de pagina Details op Instellingen bewerken.
  6. Klik op Waarde. Selecteer hoe u de waard wilt bijhouden die deze conversies hebben voor uw bedrijf.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Klik op Klaar.
Houd rekening met het volgende: U kunt online conversies alleen aanpassen als u bij uw transacties een transactie-ID heeft gebruikt. Google Ads gebruikt de combinatie van transactie-ID en de naam van de conversieactie in uw spreadsheet om de conversie te vinden die u wilt aanpassen. Aangezien u ook voor elke conversie een aanpassingstijd verstrekt, kunt u uw conversiegegevens segmenteren om te zien hoeveel tijd er van conversie tot aanpassing verstrijkt. Meer informatie over conversieaanpassingen