Om displayudvidelse i søgekampagner

En displayudvidelse i søgekampagner kan hjælpe dig med at få flere konverteringer på Google Displaynetværket ved hjælp af ubrugte søgebudgetter til en tilsvarende pris pr. konvertering som i Søgning. I denne artikel kan du læse om, hvordan denne udvidelse fungerer, og hvordan den kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater.

Sådan fungerer den

Du kan aktivere displayudvidelse for dine søgekampagner ved at markere valgmuligheden "Displaynetværk" på kortet med netværksindstillinger. De indstillinger, du har angivet for din søgekampagne, vil også gælde for displayudvidelsen, herunder:

• Budgivning og målretning.
  • Den samlede budgetgrænse overholdes, og brugen af displayudvidelse påvirker ikke dit forbrug i Søgning. Det er kun det ubrugte søgebudget, der bruges.
  • Pris pr. konvertering på Displaynetværket vil være lig med eller mindre end forbruget i Søgning.
  • Annoncer oprettes automatisk ud fra dine søgeannoncer, men du har mulighed for nemt at oprette billedannoncer på fanen "Annoncer og udvidelser" på din Google Ads-konto.

Dine annoncer kan blive vist, når folk søger efter termer, der matcher dine søgeord, i Google Søgning og på søgepartnerwebsites, og de kan også blive vist på relevante sider forskellige steder på nettet på Google Displaynetværket. Ved omhyggeligt at overvåge søgeeffektiviteten kan Google selektivt vælge at vise annoncer på Displaynetværket og samtidig bevare den samme effektivitet i gennemsnit. De søgekampagner, der har overskydende søgebudgetter, og som bruger displayudvidelse, kan få op til 15 % flere konverteringer til en tilsvarende CPA som i Søgning.

Find den rigtige målgruppe

En kampagne på Søgenetværket med displayudvidelse øger din rækkevidde uden yderligere konfiguration, og den kan hjælpe dig med at finde den rigtige målgruppe på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

• Yderligere eksponeringer og konverteringer: Søgekampagner med displayudvidelse viser kun annoncer på Displaynetværket, hvis der er et ubrugt søgebudget, og ingen af dine andre displaykampagner eller universelle kampagner konkurrerer om de samme eksponeringer.
  • Effektivitet: De søgekampagner med displayudvidelse, som har et ekstra søgebudget, kan få op til 15 % flere konverteringer til en tilsvarende CPA som den aktuelle kampagnes CPA.
  • Få din potentielle målgruppe til at vokse: Ved at tilføje Displaynetværket kan dine annoncer blive vist på Google Displaynetværket, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til potentielle kunder, som gennemser eller undersøger lignende produkter på forskellige websites. Google Displaynetværket er en samling på mere end 3 millioner websites, videoer og apps.
  • Vær strategisk, uden at det kræver det store: Da displayudvidelsen er fuldt automatiseret, vil dine annoncer blive optimeret til at være målrettet mod hele Displaynetværket uden yderligere konfiguration.

Brug responsive annoncer for at nå ud til flere personer

For at øge rækkevidden endnu mere og hjælpe med at forbedre effektiviteten kan du oprette en responsiv annonce til din kampagne på Søgenetværket med displayudvidelse. Responsive annoncer er et praktisk alt i et-format, der vises på hele Displaynetværket. Responsive annoncers størrelse, udseende og format justeres automatisk ved brug af de aktiver, du angiver (heriblandt overskrifter, billeder og din landingsside), og de passer derfor til stort set alle tilgængelige annoncepladser. Det faktum, at de passer til stort set alle annoncepladser på Displaynetværket, betyder, at du blot ved at oprette én responsiv annonce kan øge din rækkevidde og effektivitet og samtidig spare tid. Få flere oplysninger om responsive annoncer

Husk!

Hvis du har kørt kampagner på Søgenetværket og derefter udvider til Displaynetværket, kan du opleve en stigning i antallet af konverteringer og dermed en stigning i det daglige forbrug. Din pris pr. konvertering på Displaynetværket bør svare til prisen pr. konvertering på Søgenetværket.

Opret en kampagne på Søgenetværket med displayudvidelse.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg et mål for din kampagne. Hvis ingen af målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
    • Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål
  5. Vælg kampagnetypen Søgning.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Vælg muligheden "Displaynetværk" i sektionen "Netværk".
  8. Vælg dine resterende kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om de enkelte indstillinger
  9. Klik på Gem og fortsæt.

Opgrader en kampagne på Søgenetværket

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg den søgekampagne, du vil opgradere.
  4. Klik på sektionen "Netværk" for at udvide den.
  5. Vælg muligheden "Displaynetværk".
  6. Klik på Gem.