Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Om kampagner på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket

Denne artikel gælder kun for den nye Google Ads-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.
Kampagner på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket hed tidligere kampagner på "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" i den tidligere AdWords-oplevelse.

I den nye Google Ads-oplevelse kan en kampagne på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket hjælpe dig med at nå ud til brugere, når de bruger Google Søgning og besøger websites forskellige steder på nettet. I denne artikel forklares det grundlæggende med hensyn til, hvordan denne kampagnetype fungerer, hvordan den adskiller sig fra kampagner på Søgenetværket, som har tilsvarende funktioner, og hvordan du opretter en kampagne på Søgenetværket, der er udvidet til Displaynetværket.

Sådan fungerer det

Kampagner på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket administreres på samme måde som kampagner på Søgenetværket: Angiv et budget, vælg relevante søgeord, opret annoncer, og angiv dine bud.

Dine annoncer kan blive vist, når folk søger efter udtryk i Google Søgning og på søgepartnerwebsites, der matcher dine søgeord, og de kan også blive vist på relevante sider forskellige steder på nettet på Google Displaynetværket. Dine annoncer vises dog selektivt på Displaynetværket, og budgivningen foregår automatisk, hvilket hjælper dig med at nå ud til de personer, som mest sandsynligt interesserer sig for de produkter og tjenester, du annoncerer for.

Generelt vises dine annoncer primært på Søgenetværket, og de kan blive vist på Displaynetværket, hvis det ser ud til, at du vil have noget tilbage af det daglige budget.

Find den rigtige målgruppe

En kampagne på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket øger din rækkevidde uden yderligere konfiguration, og den kan hjælpe dig med at finde den rigtige målgruppe på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

• Få din potentielle målgruppe til at vokse: Ved at tilføje Displaynetværket kan dine annoncer blive vist på Google Displaynetværket, som er en samling af mere end to millioner websites, videoer og apps.
  • Nå potentielle kunder tidligere i købscyklussen: Med udvidelsen til Displaynetværket kan dine annoncer nå personer, der gennemser eller undersøger lignende produkter på forskellige websites.
  • Vær strategisk med meget lidt ekstra arbejde: Da udvidelse til Displaynetværket er fuldt automatiseret, vil dine annoncer blive optimeret til at være målrettet mod hele Displaynetværket uden yderligere konfiguration.

Brug responsive annoncer for at nå ud til flere personer

For at øge din rækkevidde endnu mere og hjælpe med at forbedre din effektivitet kan du oprette en responsiv annonce til din kampagne på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket. Responsive annoncer er et praktisk alt i et-format, der vises på hele Displaynetværket. Responsive annoncers størrelse, udseende og format justeres automatisk ved brug af de aktiver, du angiver (heriblandt overskrifter, billeder og din landingsside), og passer derfor til stort set alle tilgængelige annoncepladser. Det faktum, at de passer til stort set alle annoncepladser på Displaynetværket, betyder, at du blot ved at oprette én responsiv annonce kan øge din rækkevidde og effektivitet og samtidig spare tid. Få flere oplysninger om responsive annoncer

Husk!

Hvis du har kørt kampagner på Søgenetværket og derefter udvider til Displaynetværket, vil du opleve en stigning i konverteringer (15 % i gennemsnit) og dermed en stigning i det daglige forbrug (også 15 % i gennemsnit). Din pris pr. konvertering på Displaynetværket bør svare til prisen pr. konvertering på Søgenetværket.

Opret en kampagne på Søgenetværket med udvidelse til Displaynetværket

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen (), og vælg derefter Ny kampagne
  4. Vælg et mål for din kampagne. Hvis ingen af ​​målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
    1. Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.
  5. Vælg kampagnetypen Søgenetværket.
  6. Klik på Fortsæt
  7. Vælg muligheden Displaynetværk i sektionen "Netværk".
  8. Vælg de øvrige kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om de enkelte indstillinger
  9. Klik på Gem og fortsæt.

Opgrader en kampagne på Søgenetværket

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg den søgekampagne, du vil opgradere.
  4. Klik på sektionen "Netværk" for at udvide den.
  5. Vælg muligheden "Displaynetværk".
  6. Klik på Gem