Brug dine datasegmenter til at annoncere på YouTube

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Du kan vise tilpassede annoncer på YouTube, Søgning, Shopping og Gmail til personer, som har set dine YouTube-videoer eller interageret med din YouTube-kanal. I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger dine datasegmenter i dine kampagner.

Før du begynder

ja, bekræftet Link dine YouTube-kanaler til din Google Ads-konto.
ja, bekræftet Udnyt dine data, idet du linker YouTube-kanaler til dine Google Ads-konti.
ja, bekræftet

Tjek, om personligt tilpassede annoncer er aktiveret i dine YouTube-kontoindstillinger. Hvis tilpassede annoncer er slået fra, fungerer målretning mod seere, der har interageret med din YouTube-kanal, ikke.

ja, bekræftet Sørg for, at de videoer, der bruges til at opbygge dine datasegmenter, overholder politikken vedrørende tilpasset annoncering.
ja, bekræftet Tjek, om YouTube-kanalen og videoindholdet er markeret som lavet til børn. Videoer med følsomt indhold er ikke kvalificerede.
ja, bekræftet Sørg for, at listestatussen er angivet som "Åben", og at du har mindst 1.000 aktive besøgende eller brugere på listen. Få flere oplysninger om dine datasegmenter.
ja, bekræftet Hvis listestørrelsen er faldende, skal du tjekke, om varigheden af medlemskabet er udløbet. Hvis du f.eks. angiver varigheden af medlemskabet til 30 dage, er brugerne maksimalt i datasegmentet i 30 dage.
ja, bekræftet Sørg for at have en bred målretning. Hvis du bruger mere end én målretningsmetode ad gangen, anvender Google Ads dem alle sammen i din kampagne. Det kan begrænse antallet af eksponeringer markant.
Bemærk! Visse datasegmenter er begrænset til bestemte kampagner.

Vejledning

Opret et datasegment med dine YouTube-brugere

1. Link din YouTube- og din Google Ads-konto til hinanden, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på skærmen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator i sektionen "Delt samling".
  4. Klik på plusknappen og derefter på YouTube-brugere.
  5. Angiv et navn til din målgruppe.
  6. Klik på rullemenuen "Listemedlemmer", og vælg de brugere, der skal inkluderes i målgruppesegmentet. Du kan f.eks. vælge brugere, der har set en video fra din kanal, eller som abonnerer på din kanal.
  7. Vælg en YouTube-kanal, der er linket til din Google Ads-konto.
  8. Udvid sektionen "Indstillinger for forhåndsudfyldning", og vælg derefter, hvordan du vil udfylde din liste. Du kan forhåndsudfylde listen med brugere, der har matchet de handlinger, du tidligere har valgt, inden for de seneste 30 dage, eller du kan starte med en tom liste.
  9. Udvid sektionen "Varighed af medlemskab", og angiv derefter det antal dage, en bruger skal være i målgruppesegmentet. Den maksimale varighed af medlemskab er 540 dage.
  10. Klik på Opret.

Når dit datasegment har opnået interaktioner fra mindst 1.000 seere, kan du bruge det til dine kampagner. Vælg et datasegment, som du vil bruge, når du opretter en ny kampagne, eller som du vil bruge som målgruppe for en eksisterende videokampagne.

Føj et datasegment med YouTube-brugere til eksisterende annoncegrupper eller kampagner

1. Vælg Målgrupper.
  2. Klik på blyantikonet Rediger.
  3. Vælg Kampagne eller Annoncegruppe på rullemenuen.
  4. Klik på Vælg en kampagne.
  5. Vælg den annoncegruppe eller kampagne, du vil føje datasegmentet til.
  6. Vælg Målretning eller Observation.
  7. Vælg det segment, du vil målrette mod, og markér de specifikke felter, der er relateret til det pågældende segment.
  8. Klik på Gem.

Hvis din Google Ads-konto administreres via en managerkonto, medfører linkningen til din YouTube-kanal, at Google Ads-managerkontoen får adgang til metrics fra YouTube-kanalen. Hvis du har konfigureret deling af datasegmenter på din Google Ads-konto, kan en managerkonto dele de datasegmenter, som du har oprettet, med sine andre managerstyrede konti.