Servicevoorwaarden voor geavanceerde verificatie

1. Toepasselijke voorwaarden. Hartelijk dank dat u uw bedrijf heeft geverifieerd om samen met Google gebruikers te beschermen (het programma Geverifieerde bedrijven). Het programma Geverifieerde bedrijven is onderdeel van het zoekplatform van Google LCC, gevestigd te 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, Verenigde Staten ('Google' of 'wij'.). In deze 'Voorwaarden voor Geverifieerde bedrijven' wordt met 'u' verwezen naar u als persoon of entiteit, die het programma Geverifieerde bedrijven gebruikt en Services aanbiedt en wordt met 'klant' verwezen naar uw klant. Uw gebruik van het programma Geverifieerde bedrijven is onderworpen aan (A) de Servicevoorwaarden van Google (google.com/policies/terms) (de 'Servicevoorwaarden van Google'), (B) deze Aanvullende voorwaarden voor Geverifieerde bedrijven ('Aanvullende voorwaarden voor Geverifieerde bedrijven') die een addendum zijn voor de Servicevoorwaarden van Google, en (C) het Beleid voor Geverifieerde bedrijven, dat van tijd tot tijd door Google kan worden herzien , (het 'GB-beleid'). De Servicevoorwaarden van Google, de Aanvullende voorwaarden voor Geverifieerde bedrijven en het GB-beleid worden gezamenlijk de 'Voorwaarden' genoemd. Als u ook adverteerder of een klant met een bedrijfsprofiel bent, blijven de toepasselijke Algemene voorwaarden van het programma tussen u en Google van toepassing en zijn deze Voorwaarden niet van toepassing op die producten of services.
  2. Prijzen en betalingen. Zoals beschreven in het GB-beleid kunnen er kosten in rekening worden gebracht om uw bedrijf te verifiëren. Google kan verschillende betalingsverwerkingsmethoden ter beschikking stellen om de inning van die kosten mogelijk te maken. U moet zich houden aan alle relevante algemene voorwaarden of andere juridische overeenkomsten, met Google of met derden, die uw gebruik van een betalingsverwerkingsmethode reguleren. Een betaling om uw bedrijf te verifiëren, dekt de kosten van de verificatie en wij doen u geen toezeggingen met betrekking tot uw positie in zoekresultaten, gegenereerde leads of zakelijk succes.
  3. Programma. Uw gebruik van het programma Geverifieerde bedrijven moet in overeenstemming zijn met het GB-beleid. Hoe tevreden een klant is met uw services is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Google kan assistentie verlenen aan klanten die ontevreden zijn over hun ervaringen met services van Google, maar het is aan u om eventuele geschillen tussen u en uw klanten op te lossen. U gaat ermee akkoord dat u, en niet Google, verantwoordelijk bent voor alle claims die worden ingediend door een klant of andere persoon of entiteit tegen u in verband met uw gebruik van het programma Geverifieerde bedrijven. Daarnaast zijn Google en zijn aangesloten entiteiten niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of andere aansprakelijkheid die kan ontstaan als gevolg van uw gebruik van het programma Geverifieerde bedrijven.
  4. Geavanceerde verificatie. In verband met het programma Geverifieerde bedrijven moet u eerlijke, volledige en nauwkeurige informatie verstrekken. Ook garandeert u dat alle informatie en machtigingen die u verstrekt volledig, correct en actueel zijn en dat u zich niet bezighoudt met bedrieglijke, misleidende en/of onethische praktijken in verband met uw gebruik van het programma Geverifieerde bedrijven. De verificatieprocessen worden alleen uitgevoerd om uw bedrijf te verifiëren en worden niet voor andere doeleinden gebruikt. U moet uw bedrijf van tijd tot tijd opnieuw verifiëren, zoals beschreven in het GB-beleid. Als u uw bedrijf niet verifieert, kan dat gevolgen hebben voor uw plaatsing in de zoekresultaten. U stemt ermee in uw medewerking te verlenen als Google of zijn partners informatie over u willen verzamelen om uw identiteit te verifiëren of indien noodzakelijk voor de uitvoering van het programma Geverifieerde bedrijven. Google kan informatie over uw bedrijf verstrekken aan gebruikers of andere derden (bijvoorbeeld contactgegevens, klantbeoordelingen en of uw bedrijf is geverifieerd). Deze informatie kan ook beschikbaar worden gesteld op websites van derden.
  5. Over deze Voorwaarden. Wij kunnen deze Voorwaarden op elk gewenst moment wijzigen. Kennisgevingen over aanpassingen publiceren we in deze Aanvullende voorwaarden voor GB op https://support.google.com/google-ads/answer/7167924. Wijzigingen worden niet met terugwerkende kracht toegepast en gaan pas 7 dagen nadat ze zijn gepost in. Wijzigingen als gevolg van nieuwe functies of wijzigingen die om juridische redenen worden aangebracht, worden echter onmiddellijk van kracht. Google kan u vragen te bevestigen dat u instemt met aanzienlijke wijzigingen in deze Voorwaarden. Google kan elk van zijn rechten of verplichtingen in het kader van de Voorwaarden delegeren aan zijn aangesloten entiteiten.