Brug et feed til at målrette dynamiske søgeannoncer

Brug et sidefeed til at angive, præcis hvilke webadresser der skal bruges sammen med dine dynamiske søgeannoncer. Når du uploader et sidefeed til dine landingssider, gør du det nemmere for Google Ads at afgøre, hvornår annoncerne skal vises, og hvor brugerne skal sendes hen på dit website. Vi anbefaler, at du føjer tilpassede etiketter til webadresserne i dit sidefeed for at kategorisere og organisere målene for dine dynamiske søgeannoncer.

Hvis du vil have større kontrol over, hvilke sider der er målrettet med dynamiske søgeannoncer, kan du læse denne artikel, som forklarer, hvordan du sparer tid ved at tilføje og uploade dem med et sidefeed. Hvis du hellere vil tilføje nogle få mål, kan du se denne artikel om mål for dynamiske søgeannoncer.

Før du begynder

Download skabelonen til sidefeeddata (anbefales), eller opret dit eget regneark med mindst to kolonner:

• Sidewebadresse: Dette er den webside, du ønsker at målrette mod. Angiv én webadresse pr. række. Brug ikke webadresser, hvor der er tilføjet sporingsparametre. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer sporing for dynamiske søgeannoncer
  • Tilpasset etiket: Denne etiket kan hjælpe dig med at målrette dine annoncer i dit sidefeed og justere dit bud pr. etiket. Angiv en eller flere etiketter pr. række adskilt af et semikolon (;). Du kan f.eks. oprette tilpassede etiketter til populære hoteller baseret på antal stjerner. Du kan vælge at give alle 4-stjernede hoteller etiketten "FIRE_STJERNER"; "POPULÆR_DESTINATION" osv.

Vejledning

Upload dit regneark

Følg disse trin for at uploade dit regneark til din konto:

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | tools [Icon] øverst til højre på din konto, og vælg Virksomhedsdata under "Konfiguration".
  2. Klik på plusknappen , og vælg Sidefeed.
  3. Angiv et navn til dit feed.
  4. Klik på Vælg fil, og vedhæft din feed-fil.
  5. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning for at se en oversigt over, hvad der vil blive uploadet.
  6. Klik på Anvend.
Tip! I forbindelse med nye sidefeeduploads kan det tage Google et par dage at crawle feedet, så der kan gå lidt tid, inden en side i feedet begynder at vise dine dynamiske søgeannoncer.

Vælg din målretningskilde

1. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på én af dine kampagner på Søgenetværket. Hvis du ikke har en, skal du gå til Opret en dynamisk søgeannonce.
  3. Gå til Indstillinger i sidemenuen.
  4. Udvid indstillingen Dynamiske søgeannoncer.
  5. Vælg én af disse målretningskilder til dit sidefeed:
    • Brug kun webadresser fra mit sidefeed. Denne indstilling giver dig mulighed for at målrette ud fra tilpassede etiketter, specifikke regler eller alle websider, men den fungerer kun for webadresser i dit feed. Hvis du f.eks. har målet "URL_Contains Blomster", vil der blive vist annoncer på alle sider i dit feed, hvor webadressen indeholder "Blomster".
    • Brug webadresser både fra Googles indeks for mit website og fra mit sidefeed. Denne indstilling giver dig mulighed for at målrette mod tilpassede etiketter, specifikke regler og alle websider, og den fungerer for webadresser i dit feed og fra dit website. Hvis du f.eks. har målet "URL_Contains Blomster", vil der blive vist annoncer på alle sider både i Googles indeks og i dit feed, hvor webadressen indeholder "Blomster". Hvis du bruger tilpassede etiketter, vil du stadig kun få vist annoncer på sider fra dit feed, da disse er de eneste sider, der har tilpassede etiketter. Vælg et eller flere af dine feeds, der skal bruges til kampagnen.
  6. Vælg et eller flere af dine feeds, der skal bruges til kampagnen.
  7. Klik på Gem.

Konfigurer sporing (valgfrit)

De webadresser, som du føjer til dit sidefeed, bør ikke indeholde omdirigeringer eller sporing. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer sporing for dynamiske søgeannoncer