Brug et feed til at målrette dynamiske søgeannoncer og kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Eksisterende kampagner med dynamiske søgeannoncer kan være kvalificerede til at blive opgraderet til Maksimal effektivitet, hvilket giver dig yderligere beholdning og formater, så du kan nå ud til nye kunder. Annoncører, som opgraderer deres kampagner med DSA til kampagner af typen "Maksimal effektivitet", opnår i gennemsnit over 15 % flere konverteringer eller over 15 % større konverteringsværdi til en tilsvarende pris pr. handling (CPA, cost per action) eller med et tilsvarende annonceafkast (ROAS, return on advertising spend). Få flere oplysninger om, hvordan du opgraderer dynamiske søgeannoncer til Maksimal effektivitet (beta).

Brug et sidefeed til at angive, præcis hvilke webadresser der skal bruges sammen med dine dynamiske søgeannoncer (DSA, Dynamic Search Ads). Når du uploader et sidefeed til dine landingssider, gør du det nemmere for Google Ads at afgøre, hvornår annoncerne skal vises, og hvor brugerne skal sendes hen på dit website. Vi anbefaler, at du føjer tilpassede etiketter til webadresserne i dit sidefeed for at kategorisere og organisere målene for dine dynamiske søgeannoncer.

Hvis du vil have større kontrol over, hvilke sider der målrettes mod med dynamiske søgeannoncer, kan du i denne artikel læse om, hvordan du sparer tid ved at tilføje og uploade dem med et sidefeed. Hvis du hellere vil tilføje nogle få mål, kan du se denne artikel om mål for dynamiske søgeannoncer.

Bemærk! Der er en grænse på 100 sidefeeds pr. konto.

Før du begynder

Download skabelonen til sidefeeddata (anbefales), eller opret dit eget regneark med mindst 2 kolonner:

• Sidewebadresse: Dette er den webside, du vil målrette mod. Angiv én webadresse pr. række. Brug ikke webadresser, hvor der er tilføjet sporingsparametre. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer sporing for dynamiske søgeannoncer.
  • Tilpasset etiket: Denne etiket gør det lettere for dig at målrette annoncerne i dit sidefeed og mulighed for at justere dit bud efter etiket. Angiv en eller flere etiketter pr. række adskilt af et semikolon (;). Du kan f.eks. oprette tilpassede etiketter for populære hoteller baseret på antal stjerner. Du kan vælge at give alle 4-stjernede hoteller etiketten "FIRE_STJERNER"; "POPULÆR_DESTINATION" osv.

Fjern webadressedubletter

En webadressedublet er et individuelt feedaktiv, som har den samme webadresse flere gange i sidefeedet, selvom der bruges forskellige tilpassede etiketter for hver række. Du skal fjerne webadressedubletter, før du indsender dit sidefeed.

Optimale løsninger for webadresser til sidefeeds

• Undgå webadressedubletter. Du kan i stedet bruge flere tilpassede etiketter for hver webadresse for at målrette mod bestemte dynamiske mål. Du kan tilføje op til 20 tilpassede etiketter for hver webadresse.
  • Ideelt set skal omdirigeringer erstattes af den endelige destinationswebadresse.
  • Webadresser må ikke indeholde sporingsparametre (eksisterende sporingsparametre påvirker ikke visningen og kan blive fjernet med jævne mellemrum).
  • Omdirigeringer på tværs af domæner medfører, at webadressen bliver afvist og skal fjernes.
  • Sider, der ikke kan crawles af Google AdsBot eller har problemer med crawl, skal fjernes.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Upload dit regneark

Følg disse trin for at uploade dit regneark til din konto:

Bemærk! Før du uploader, skal du tjekke sidefeedet for webadressedubletter. Hvis du uploader dit sidefeed med webadressedubletter, får du en fejlmeddelelse.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Sidefeed.
  4. Angiv et navn til dit feed.
  5. Klik på Vælg fil, og vedhæft din feed-fil.
  6. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning for at se en oversigt over, hvad der vil blive uploadet.
  7. Klik på Anvend.
Tip! I forbindelse med nye sidefeeduploads kan det tage Google i gennemsnit 2-14 dage at crawle feedet (afhængigt af feedstørrelsen). Du kan opleve en forsinkelse, før en side i feedet begynder at vise dine dynamiske søgeannoncer.

Vælg din målretningskilde

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen og derefter på Kampagner.
  3. Klik på én af dine kampagner på Søgenetværket. Hvis du ikke har en, skal du gå til Opret en dynamisk søgeannonce.
  4. Gå til fanen Indstillinger foroven.
  5. Udvid indstillingen Dynamiske søgeannoncer. Hvis du ikke kan finde den, kan du klikke på Yderligere indstillinger nederst.
  6. Vælg én af disse målretningskilder til dit sidefeed:
    • Brug kun webadresser fra mit sidefeed. Denne indstilling giver dig mulighed for at målrette ud fra tilpassede etiketter, specifikke regler eller alle websider, men den fungerer kun for webadresser i dit feed. Hvis du f.eks. har målet "URL_Contains Blomster", vil der blive vist annoncer på alle sider i dit feed, hvor webadressen indeholder "Blomster".
    • Brug webadresser både fra Googles indeks for mit website og fra mit sidefeed. Denne indstilling giver dig mulighed for at målrette mod tilpassede etiketter, specifikke regler og alle websider, og den fungerer for webadresser i dit feed og fra dit website. Hvis du f.eks. har målet "URL_Indeholder blomster", vil det vise alle sider i både Googles indeks og dit feed, der har "Blomster" i webadressen. Hvis du bruger tilpassede etiketter, viser du stadig kun sider fra dit feed, da det er de eneste sider med tilpassede etiketter.
  7. Vælg et eller flere af dine feeds, der skal bruges til kampagnen.
  8. Klik på Gem.
Bemærk! Sørg for at fjerne ugyldige webadresser i feedet.

Konfigurer sporing (valgfrit)

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer sporing for dynamiske søgeannoncer